sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 adamcağız öldü diye mi bu kadar beğendim bilmiyorum ama, heath ledger gerçekten bambaşkaydı, böyle bi performansa çok nadir rastlanır yani..oscar verirler mi acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mezara mı dikecekler oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oscar verecekler diye okumuştum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oscarlar politik oldugu icin kesin alicak gozuyle bakiliyo performansi da ustundu abimizin oldugu icin falan bir sey yok yani olmamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Metakuso said: mezara mı dikecekler oscarı ölen kişilere oscar verildiğinde nabılırsa o yapılcak. yorum yapacağın konuları ilgilendiğin konulardan seç veya yorum yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Niye geriyorsun ki ortalığı adam soru sormuş şakayla karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hem belki mezarına dikerler cidden. ben de merak ediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1. sf da heath ledger oynıcaksa olmaz oynayamaz o adam jokeri falan dedikten sonra filmi izleyince kaçmış o yorumları yapanların çoğu sanırım. Şimdi 31-32 sf olmuş oskar diyor insanlar. Komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kimse böyle bi performans beklemediğinden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kaçan varsa bilemem de ben buradayım heh. joker'i oynamamış ama oynayabilirmiş muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 'öldü diye oskar verildi' falan denir, çıldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nolan ve Ledger'a oskar verilir bence bu filmle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yarın izlemeye gidiyorum, hiçbir mesajı okumadım heyecan daha da artsın diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gelmiş geçmiş en iyi filim falan değil bence. Ama çok iyi film gerçekten. Hele joker çok iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Filim çok güzel. Bence günümüze kadar ki en iyi çizgi-roman uyarlaması. Fakat IMDB'deki 1. sıra biraz fazla filim için. 10/9.4'lük bir filim değil. 8.5-8.8 arası birşey bence. Joker'in(Ledger'ın) performansı yalnız harika. Hatta filimdeki en iyi performans. Batman filan yanında sönük kalıyor. Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir filimin. Kaçırmayın. Yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu gün izlicem... walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 "Filim" ne abi? Fil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 budur diyip spoiler başlığına akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 BeIlow said: budur diyip spoiler başlığına akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 türkçe veya ingilizce altyazı bulan varsa yazsın.. yasaksa özel mesaj olabilir. tşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Oha şu filmi bari sinema çekimi izlemeyin ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 said: filmin tamamı imax'e uygun çekilmiş değil,35mm gibi pahalı bir sistem olduğundan sadece önemli aksiyon sahnelerinde işte patlamaydı,yakın plandı vs. zaten bildiğim kadarıyla 70mm makaralarıyla çekiliyordu imax ve 30 saniye mi ne sürüyordu en uzun çekim. Ben de o kadar çok övgü okudum ki dayanamayıp bir de imax de gittim filme ve cidden fark ediyormuş. En az HDTV düz TV kadar fark var arada; ekranın boyutu bir yana görüntüler çok daha net ve atmosfere daha rahat kapılıyorsunuz. Dediğin gibi 70 mm makaralarla çekiliyor ancak 2 dakika 30 saniyelik çekimler yapılıyor, Dark Knight'ın 20 ila 30 dakikası IMAX tekniğiyle çekilmiş. Özellikle Nolan'ın dikey sahnelerde IMAX'den bolca faydalandığını görebiliyoruz. Önümüzdeki yıllarda birçok yönetmenin IMAX'e el atmasıyla yeni çekim teknikleri de ortaya çıkacaktır. 35 mm ile 70 mm arasındaki genişlik farkı şu resimde çok açık görülüyor özellikle açık alanlarda bambaşka bir duygu yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Xaenin said: Oha şu filmi bari sinema çekimi izlemeyin ayıptır. bırak izleyen kendisi kaybeder... saçmalık bu arada yani savunduğum düşünülmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 süpeer müthiş harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar