Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hinata her şekilde (tu) ya bu fillerlar ne zaman bitecek bide ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 daha 2-3 episode devam ederiz. adamlar mangayla arayı açmakla uğraşıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 xunn said: You so trolled deno-kun. Bölüm harikaydı. herşey harika. hipsters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 böle filler olucaksa devam etsin zaten gaet guzeller. orjinal arclardan daha iyi ciziyo bide zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 said: orjinal arclardan daha iyi ciziyo bide zibidiler İşte bu benim harbiden çok uyuzuma gidiyor. Dandik filler mob'unun chargelarken o surat detayı, açıdır bilmemnedir hala pain'e adam gibi yapılmadı ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Oce4n said: hinata her şekilde (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mqPipp6XPRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Cuce said: opening guzelde, ending 10 kat daha iyimiş, heleki leeli kısmı +11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 openingde narutoxsasuke olması dışında güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yine mi filler ya ooff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 nejili kısım daha süper bence endingde. lee li kısım çok hızlı geçio.gaz bi sahne ama pekde bişi anlaşılmıyo işin aslı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yeterince jackie chan filmi izlesen anlardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 türk naruto ve sasucke oyuncağını yeni gördüm, lol şu filler'ı da biriktiriyorum bir defada izleyip geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sıkıcı bölümdü çok son 15 sn izlense yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ending cok guzeld, eheh super la endingi, dohoya direk konohamarunun gelmeside cok süper bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 narutonun köydeki en güçlü ninja olduğunu söyleyebilir miyiz? naruto style combat + demon fox chakra + natural chakra + jounin level experience = pure pwnage adam tüm bir köyü folloş eden painleri teker teker patlattı. sizce böyle birisi hokage olmayı haketmiş midir? naruto shippuuden'de flashback vari filler bölümleri izlerken canım eski bölümleri çekti. indirdim izliyorum. birkaç bölüm örnek verecem. naruto 71: epic bir dövüş var burda hakikaten. "hokage-level fight" diyorlar bölümde. hızlı saldırılar, kocaman hareketler felan. naruto pain ile kavgasında da sizce bu kadar büyük ölçekte savaşmış mıydı? (looney tunes bölümü dahil) first, second ve third kadar güçlü sayılır mı? naruto 45 ve 62: naruto'ya hep aptal muamelesi yapıyorlar, ama neredeyse shikamaru kadar zekice planlar yapabiliyor, düşmanı şaşırtıyor. naruto 82: itachi mangekyou sharingan kullanıyor ve kakashi bir gözünde sharingan olmasına rağmen zar zor kurtuluyor. böyle bir özellik varken naruto madara karşısında madara olmaz mı? o da sharingan kullanıyordu. natural chakra'nın ne kadar tesiri vardır ki sharingana karşı? konoha's flash'lı (fourth hokage, naruto'nun babası) bir bölüm vardı ama shippuuden bölümleri arasındaydı sanırım o. adam çok hızlı deniyordu. naruto onun oğlu olduğuna göre aynı hızı naruto'da görebilir miyiz? şimdiye kadar stamina'sı ile savaştı hep. aynen bu şekilde devam mı edecek yoksa yeni bir fourth hokage ile mi karşılaşacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hmmm Bone mangaya başla bu sorularının cevaplarını alabilirsin umarım. (Mangadan) Spoiler sayılmayacağı için söylüyorum ama istemeyen bakmasın Minato vs Madara savaşı var mangada. Orada Minatonun taşaklarının nekadar öpülesi olduğu birkez daha anlaşılıyor. Madara bir halt yapamıyor o savaşta. Naruto zeka olarak pek değişmedi aslında. Yani shinobi olma kurnazlığı yok ama işte herif pes etmiyor. Madara olayı çok başka bir olay itachi ile karşılaştırılamaz pek. Sasuke itachi aksine genjutsu kullanarak dövüşmüyor. Madara da bence genjutsu kullanmıyordur. Paini savaş olarak iyi yansıtamadılar bana göre animeye. Kakuzu ve sasori savaşları bence daha iyi yansıtılmıştı. Hokage olmak jutsulardan çok biraz da akılla da ilgisi var. Bu yüzden Kakashi ve şikimaru toplum idare edebilirlik bakımından narutoyu öper atarlar. Ama tabi sonun nasıl biteceğini hepimiz biliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 naruto ölcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ne biliyim hokage olur heralde sonra Naruto Pişmanimmen diye çıkartırlar yaşlılık halleri hala Sasukeyi arıyo Sakuranın memeler sarkmış falan ıyy izlenmez şimdi düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 samaella said: Hokage olmak jutsulardan çok biraz da akılla da ilgisi var. Bu yüzden Kakashi ve şikimaru toplum idare edebilirlik bakımından narutoyu öper atarlar. niye naruto olmasın ki? gaara'yı sakinleştirip kage olmasını sağladı. shikamaru'nun bencil yapısını kırıp yoldaşlarına daha dikkatli biri olmasına neden oldu. pain'le oturup konuşup tatlıya bağladı. fillerlarda bir ton veleti ikna etti. kakashi kadar dikkatli ve shikamaru kadar zeki değil belki ama hokage olmayı hakediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi güzel eskiyi hatırlatıyolar filan da, ben sıkılmaya başladım fillerlardan :( ilkleri iyiydi de tam filler olmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 narutonun wis baya yüksek ya. int biraz düşük ama olsun^^ ayrıca tam tersine, toplumu asıl naruto idare eder. kakashiyi shikamaruyu filan yanına danışman olarak verirsin bi salaklık yapmasın diye, mis gibi yönetir köyü. ama milleti peşinden sürükleyecek yetenek narutoda. tilki çocuk diye baş belası velet diye dışlanırken şimdi bütün köyü kendisine hayran bıraktıysa toplumu da idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 itachi reis üşüyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Güzeldi bu filler haftaya yayınlanacak olan da komik olacak galiba merak ettim şimdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Harika filler bölümüymüş lan, hep böyle oneshot olsun saçma sapan koyacaklarına fillerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar