Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 3

scorch

Öne çıkan mesajlar

Valla çizgi romanını hiç okumamış, çizgi filmlerini de hayal meyal hatırlayan biri olarak çok beğendim filmi. Çok eğlenceli ve sürükleyiciydi. Spiderman tutkunlarının beğenmemesi dediklerinize bakılırsa doğal tabii. Ama bu bir sinema filmi. Filmi izleyenlerin ne kadarı spiderman hakkında sizin kadar bilgi sahibi ki? Filmi yaparken de çoğunluğu düşünmüşler muhtemelen, para var işin ucunda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ama bu bir sinema filmi. Filmi izleyenlerin ne kadarı spiderman hakkında sizin kadar bilgi sahibi ki? Filmi yaparken de çoğunluğu düşünmüşler muhtemelen, para var işin ucunda.

ben de ama kısmını anlamıyorum lotr içinde aynı halt yendi kitabın fanlarından çok kitabı okumayan kişilerde düşünüldü diye falan fişmekan kimse sam raimi'nin kafasına silah dayamıyor spiderman filmi çekiceksin diye çekmeseymiş o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum kingpin, madem romandan çizgi filmden bağımsız kalacak böyle saçmalıklar yapıp kendi uyduracaktı, neden spiderman çekti ki, benzerini yapsaydı spiderhuman filan koysaydı adını. Madem spider-man koyuyorsun bütün ana fikirler aynı, karakterler aynı, o zaman olayları da gelişme süreci farklı olsa bile sonuçlarını aynı olmaya göster, kendin olay üretme demi...
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke hiç çekmese yada fanların seveceği şekilde çekse. İşin ucunda keseyi doldurmak varken fanları düşünmek öncelikli olamıyor olsa gerek.

Anlamayacak ne var ki? Adam "Aa hadi spiderman filmi çekeyim, fanlar sevinsin" diye çekmiyor. Bir spiderman filmi, adı duyulmamış herhangi bir kahramanın filminden kat kat etkileyeci. Çizgi romanını okuyan azdır, çizgi fimlerini izlememiş de çoktur, ama spiderman'i bilmeyen yoktur. Para nerden gelcekse oraya abanıyorlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgi romanı pek okumadığım için o konuda yorum yapamam. Ama kalkıp da "nıhaha gıcıklık yapalım çizgi romandaki gibi olmasın, millet kıl olsun" diyerek farklı çekmediklerine eminim. Vardır bir kazançları. Daha çok ilgi çekeceğine kanaat getirmişlerdir yada çekmesi daha kolaydır vs.
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet örümcek adam'ın film serisinin kıvamında olmuş, eğlendim. ama batman'de yapılmaya başlanan "bir filme iki kötü adam sıkıştırma" hatasına düşülmüş kü hem teması dağılıyor filmin hem süre yetmiyor o karakterleri yaşama büründürmek için. venom hayalkırıklığı oldu bu açıdan maalesef, harcanmış güzel potansiyel.
Sosyal ağlarda paylaş

ya çizgi roman'daki o bölümü bilmiyorum ama çizgi filminde bu örümcek mutasyonu yüzünden bir ara güçlerini kaybediyordu.Sonra garip şeyler oluyordu kolları vs. çıkıyordu,yaratığa dönüşüyordu ama neler oldu hatırlamıyorum.Punisher'in ilk girdiği bölümlerdi onu çok iyi hatırlıyorum :D Kraven'da gelip Spider-Man'e yardım ediyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayatımda bu kadar kolpa bi film görmedim.
Bir insanın aksiyon sahnesinde uykusu gelir mi ?

O nasıl berbat bir oyunculuktur.O nasıl konu yaymadır.
Olaylar sonundada hızlı hızlı bitirilmiş.Bu kadar saçma bişey olmaz.O nasıl sahne disiplinidir.Birçok sahnede arkadaki elemanların resmen güldüğünü dil çıkardıklarını gördüm.Hele Spidee nin halkın arasına gelişi var ki arkadaki kadının hareketleri kopardı beni.
Kum adam gereksiz olmuş.Öyleki senaritsler bu kadar gereksiz olmasın bi varyasyon çekelimde Spidee bunada saldırsın diyerekten girişmişler.

1i izlemedim 2 yi izledim zor bitirmiştim.
3 hepsinden berbat.

Kesinlikle ve kesinlikle gitmeyin.
Gerçi geç oldu biraz ama yinede gitmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...