Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Valla çizgi romanını hiç okumamış, çizgi filmlerini de hayal meyal hatırlayan biri olarak çok beğendim filmi. Çok eğlenceli ve sürükleyiciydi. Spiderman tutkunlarının beğenmemesi dediklerinize bakılırsa doğal tabii. Ama bu bir sinema filmi. Filmi izleyenlerin ne kadarı spiderman hakkında sizin kadar bilgi sahibi ki? Filmi yaparken de çoğunluğu düşünmüşler muhtemelen, para var işin ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Ama bu bir sinema filmi. Filmi izleyenlerin ne kadarı spiderman hakkında sizin kadar bilgi sahibi ki? Filmi yaparken de çoğunluğu düşünmüşler muhtemelen, para var işin ucunda. ben de ama kısmını anlamıyorum lotr içinde aynı halt yendi kitabın fanlarından çok kitabı okumayan kişilerde düşünüldü diye falan fişmekan kimse sam raimi'nin kafasına silah dayamıyor spiderman filmi çekiceksin diye çekmeseymiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Katılıyorum kingpin, madem romandan çizgi filmden bağımsız kalacak böyle saçmalıklar yapıp kendi uyduracaktı, neden spiderman çekti ki, benzerini yapsaydı spiderhuman filan koysaydı adını. Madem spider-man koyuyorsun bütün ana fikirler aynı, karakterler aynı, o zaman olayları da gelişme süreci farklı olsa bile sonuçlarını aynı olmaya göster, kendin olay üretme demi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Keşke hiç çekmese yada fanların seveceği şekilde çekse. İşin ucunda keseyi doldurmak varken fanları düşünmek öncelikli olamıyor olsa gerek. Anlamayacak ne var ki? Adam "Aa hadi spiderman filmi çekeyim, fanlar sevinsin" diye çekmiyor. Bir spiderman filmi, adı duyulmamış herhangi bir kahramanın filminden kat kat etkileyeci. Çizgi romanını okuyan azdır, çizgi fimlerini izlememiş de çoktur, ama spiderman'i bilmeyen yoktur. Para nerden gelcekse oraya abanıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya çizgi romana uygun yapsa da ilgi çeker ki yani neden çekmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Çizgi romanı pek okumadığım için o konuda yorum yapamam. Ama kalkıp da "nıhaha gıcıklık yapalım çizgi romandaki gibi olmasın, millet kıl olsun" diyerek farklı çekmediklerine eminim. Vardır bir kazançları. Daha çok ilgi çekeceğine kanaat getirmişlerdir yada çekmesi daha kolaydır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 herneyse sadece görsel efekt için izlecencek bir spiderman filmi olmuş neticede ben ilk 2 sini beğenmiştim yine onca eleştriye rağmen ancak 3. cüsü özellikle venom konusunda olan hassasiyetim dolayısıyla patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eddie brock öldüğüne göre 4.filmde carnage olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Spiderman ve venom hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sam amca kendisine böyle birşey yaratmış bunun da spider man serileri ile alakası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 iyi de o Spider-Man serisinin devamı değilmiydi ? Spider-Man Ultimate miydi neydi başka bir gezegene gidiyordu,Jameson'un oğlunu kurtarmak için ama sonra orada asi birliklerine vs. katılıyordu savaşıyordu.Venom ve Carnage'de vardı tüm seride diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sam amcanın yarattığını nerde okudun ki? spider-man unlimited idi sanırım serinin adı. alternatif bir spider-man çizgi filmi sunmuşlardı, farklı boyuta gidip kıyafet değiştiren bir spider-man'i izliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 spiderman unlimited i okumadım ben fox kids te veriyorlardı bir ara ayrıca onu sam raimi mi yaptı bilmiyorum sadece bu seri de spiderman serisi ile alakası yok diye örneklendirme yapmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 He o seri bu filmlerden daha iyi ama, Kostumu çok seviyordum ben,nanobotlar yayılıyordu üstüne vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 spider-man'in mtv versiyonu var, onu tavsiye ederim size. unlimited'dan daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bgn izledim... çok beğendiğimi söyleyemicem... Sıkıldım bile diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bence gayet örümcek adam'ın film serisinin kıvamında olmuş, eğlendim. ama batman'de yapılmaya başlanan "bir filme iki kötü adam sıkıştırma" hatasına düşülmüş kü hem teması dağılıyor filmin hem süre yetmiyor o karakterleri yaşama büründürmek için. venom hayalkırıklığı oldu bu açıdan maalesef, harcanmış güzel potansiyel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Filme bugün gitme fırsatı buldum, diyicem tek şey sevgilinizle gidilicek bir romantik film olmuş.Bu kadarda duygusallık çok fazla,benim bünye kaldırmadı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 2. filmde güçlerini kaybetme olayı vardı.bu filmde hiç yok ?! neler değiştide konmadı yada neden 2.ye kondu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ya çizgi roman'daki o bölümü bilmiyorum ama çizgi filminde bu örümcek mutasyonu yüzünden bir ara güçlerini kaybediyordu.Sonra garip şeyler oluyordu kolları vs. çıkıyordu,yaratığa dönüşüyordu ama neler oldu hatırlamıyorum.Punisher'in ilk girdiği bölümlerdi onu çok iyi hatırlıyorum :D Kraven'da gelip Spider-Man'e yardım ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çr de mutasyondan geçirdiğinden dolayı güçlerini arada kaybediyordu filmiden piskolojik olaylardan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 iğrendim filmden yarın sinirim geçsin yorum yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ben hayatımda bu kadar kolpa bi film görmedim. Bir insanın aksiyon sahnesinde uykusu gelir mi ? O nasıl berbat bir oyunculuktur.O nasıl konu yaymadır. Olaylar sonundada hızlı hızlı bitirilmiş.Bu kadar saçma bişey olmaz.O nasıl sahne disiplinidir.Birçok sahnede arkadaki elemanların resmen güldüğünü dil çıkardıklarını gördüm.Hele Spidee nin halkın arasına gelişi var ki arkadaki kadının hareketleri kopardı beni. Kum adam gereksiz olmuş.Öyleki senaritsler bu kadar gereksiz olmasın bi varyasyon çekelimde Spidee bunada saldırsın diyerekten girişmişler. 1i izlemedim 2 yi izledim zor bitirmiştim. 3 hepsinden berbat. Kesinlikle ve kesinlikle gitmeyin. Gerçi geç oldu biraz ama yinede gitmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ayrıca venomun osuruktan dünyaya gelmeside ayrı bi muhabbet.Kafası güzel bi spidee nin yanına uğrayım hesabı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kötü bir film olmuş 500 milyon dolara yazık olmuş açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar