Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şu buff ları uzun sürelere yayılarak alsa kimse laf etmezdi ama bebe 1 günde hayvani güçlendi lan.şuan kage lerden bile daha güçlüdür heralde.bide 9 kuyruk ile 8 kuyruk arasında bu kadar fark olurmu be :P 9 kuyruk alayını teke alıcak nerdeyse :)

yinede seri gayet iyi ben severek okuyorum en azından :P

orjin madara

bide ben kage ler ile orjin madara nın dövüşünü merak ediyorum lan onu göstersin

Mesaj tarihi:
9 kuyruklunun diğerlerinden güçlü olduğu bir durumda, narutonun 9 kuyrukluya hakim olduğunda çok daha güçsüz olmasını mı bekliyordunuz ki?

leaf village'a tek atan bir yaratıktan bahsediyoruz.
Mesaj tarihi:
Sam said:

timeskip öncesi çok zayıf 2-3 kapışma hariç, exam tam cankülod vandam mortal kombat filmi gibi. wave arc dediğin trap'lı arc ise filler kalitesinde en kötü arc zaten ki ilerideki bütün filler arc'lar o formülü birebir kopyaladı: "AMA SEN DE BENİM GİBİSİİİİİNNN".

time skip'ten sonra hikaye daha fazla zenginleşti. ilk bölümlerde naruto'nun kendisini kabullendirme ve sevdirme çalışmalarına odaklıydı. sonra oroçimaru ve şaringan devreye gidi. bu kadar şeyle temel oluşturdular. time skip ise bu temelin üzerine yapı kondurdu. bir yandan akatsuki üzerinden bijuu'lar üzerinden çalışırlarken, oroçimaru üzerindende sasuke ve şaringan'a odaklandılar. itaçi ise birleştirici öğe oldu. ondan sonra rikodou sennin, ayın gözü derken, 4. ninıa savaşına geldik. diğerleri her ne kadar kızsalar da sasuke köye dönmeye karar verseydi, hikaye bu kadar ilerlemezdi.

naruto ve sasuke rikodou sennin'nin mirasçıları oldukları için bu kadar güçlenmeleri doğal. normal şartlarda, bu kadar güçlenmeleri için bir time skip olması gerelirdi. ama ikiside normal yollarda güçlenmiyorlar. sasuke itaçi'nin gözleriyle, naruto ise kurama'nın çakra'sıyla güçlendiler.
Mesaj tarihi:

572

ooo rikudou sennin'in torununun torunu gibi birşey galiba, chibi bijuular da enteresan oldu lol

yalnız bu kadar power-up'tan sonra sasucke'ye tek atması lazım ama atamayacak kesin heh

cinçurikiler de piyasaya çıkabildi, keşke onları işleselerdi şu filler arc'larda meh

Mesaj tarihi:

572

manga'da işlenmediği için, naruto ve utakata'ya değinmemişler. animede, ikisi daha fazla konuşabilirler. rikodou senin flashback'i yerinde olmuş, kurama ve arkadaşları, bu kehanet hakkında daha çok şey biliyorlardır. kurama'nın naruto'yu sasuke'den uzak tutması veya sasuke'ye naruto'yu öldürmemesini söylemesinin ardındaki neden olabilir.

Mesaj tarihi:
STAY CLASSY /a/

>The evil, demon fox is crying now? Are you shitting me Kishimoto?

>For those who didn't read Naruto is Jesus to all of the tailed beasts now as prophesied by the six paths sage.

>I'm honestly more interested in the bad guy that i am in Naruto. Appearently he is just some nobody with a big fucking dream who ripped his way all the way to the big bad status trough willpower alone. Just like Naruto was supposed to be, expect ofc trying to become the big good. Also Naruto is just too freaking powerful right now. Spamming endless clones of himself all capable of nuclear level attacks, he is like a modern army in a nineteenth century world.

>It sure is DARK in here.

Now even the plants and trees agree that he's special

>Remember when Naruto was about an untalented loser with no "special" talents other than a demon he has no control over, carving his way through life while not giving a shit about "fate"

>destined child
>child of the prophecy
>equivalent of God in Naruto was referencing him

Oh my god this is just fucking hilarious.
Please someone make that crying fox into a reaction image.
I wanna post it with
>he still reads naruto
every time I see a thread.
Mesaj tarihi:
Sir.Enis said:

bone ne çok yazı yazmışsın okumaktan sıkıldım.. okuyan var mı tamamını doğru söyleyin :D

boşver senin için yazmıyoruz zaten.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Bir tane adam söylesene böyle oturup senin yazılarını pusuda beklesin.

I have all day.

e sen işte, bone yazsın da okuyum diye pusuda bekliyorsun resmen, <3 xunn
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu an itibariyle Naruto okumayı bırakıyorum, RSS'leri siliyorum. Anime'den takip edeceğim; manga çok şaçmalamaya başladı, anime daha bir rafine edilmiş geliyor.
Mesaj tarihi:
Konu olarak iyi gidiyor ama son zamanlarda çizimler iyice kötüleşmeye başladı ve metinler iyice azaldı. Anime'de biraz süslenince daha iyi olacak bu olaylar.
Mesaj tarihi:
adlarını bilmesi şu açıdan önemli sanırım, henüz bir bağlantı kuramadığından tam olarak kontrol etmeyi beceremiyor. ayrıca adlarını öğrenirken aynı zamanda chakralarından bir kısmını da almış oluyor.
bu yüzden tobiden daha üstün bir konuma geçmiş oluyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...