dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 luffy düşük iq lu değil, eğlendirmeyi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nasıl olur anlamış değilim.9 kuyruklu narutoda değilmi bu adam nasıl kullanıyor chakrasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Esnaf said: nasıl olur anlamış değilim.9 kuyruklu narutoda değilmi bu adam nasıl kullanıyor chakrasını. yanlış hatırlamıyorsam kyubi bunları yutmuş ama bunlar ölmemiş uzun süre midesinde kalmışlar. o sırada bol bol çakra geçmiş bunlara kyubiden falan filan. biraz saçma ama idare ediyoruz =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi filler bölümünde de gene kyubiden sızanları toplayıp salağın tekine sokmuşlar bunun eli falan değişiyo bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yalnız Darui tam THE SHIT bir karaktere dogru yol alıyor. BLACK POWER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hakkaten o filler bölümde iyi dalga geçmiştik gerçek oldu lan dsafdsf Bu kadar kabız yaratıcılık olmasın be.Ayrıca über gibi gösterilen adamların hemen yenilmeside saçma, demon fox iken chouji'nin yanmamasıda ilginç gerçi belki yanmıştır. Finaldeki dialog haricinde çok amele bir bölümdü beğenmedim.Bu haftada emo bölüm olacak sanırım asuma geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mangastream.com - Naruto 529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 There is a disturbance in the force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Adamlar chronosphere jutsu bulmuş ya ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bi naruto gördüm sanki. evet evet bi naruto gördüm! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yalnız ben yukarıdaki mevzuyu 529 için sanmıştım potansiyel spoiler taşıyor mesajım okumadan giren varsa :/ Edit yapamıyorum hüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bi mind controle gitti Kinkaku, hep derim CC önemlidir. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 HAHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 @Mortis Adamın yapabileceği bişi yok başta fan of knives,ardından blade storm üzerine cheapshot (burda trinket bastı) sonra trinket cdde iken mc yedi gg.Shikaların takıma ezik demiştim aslında war/rog/priest beni yanılttılar ama final asumanın takım ile olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 529 ino'nun daha uzun tutması gerekse onu da bozardı ama 2-3sn içinde olunca yapabileceği birşey yok, artifact imbalar imbası. kazandılarsa onun sayesinde oldu. gayet güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 naruto ne yapıyor keşke biraz da onu gösterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 GERGE said: There is a disturbance in the force. bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bone said: naruto ne yapıyor keşke biraz da onu göstersebence en az 15 bölüm göremiycez narutoyu.anca her bölüm 1 sayfa felan görürüz. daha kageler var asuma var.varda var adam gördüğü herkezi diriltmiş :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi çok kolay yattı o ikizler, hayal kırıklıgına ugradım. Birileri ölsün artık, age of empires'da easy açıp mükemmel ordu kurup adamın 1 kere upgradelenmiş piyadelerini dövmeye benziyor su seri. Fucking kids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 samui & atsui gitti orada, figüran tipler yüzlerce ölüyor zaten gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ulan bi numara yapmış olsalar haklısın diyeceğim de, daha kapasiteleri hakkında hiçbir fikrimiz yokken şöyle random bir argüman üretiyorsun beni kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 iyi de zaten bu reslenen tipler bariz dezavantajda summon kaynaklı regen olayları hariç, karşıda BÜTÜN ninca dünyası var. kuyrukluları bile toplayıp kutulamışlar yani. öyle asuma idi bilmemne idi gelip o kadar adamı döverse o saçma olur zaten. şöyle hesap yapalım yani: kinkaku & ginkaku nidaime'yi güya 'neredeyse' dövmüş dediler, nidaime'nin 20 nincaya karşı savaşıp yenildiğini biliyoruz. e yani bu ikisinin arkada strateji dehaları, artifactlar ve bilumum imba nincalarla desteklenen 20k kişilik orduya pek kayıp verdirememesi lazım isterse kuyruk mode açsın. regenleri olmasa anbu sınıfı 30-40 ninca bile döver. bu bölümde şika'nın babasının dediği olay çiizi gibi görünse de bariz gerçek zaten, o kadar kombo kasan bir gruptan ille yersin dayağı iki kişiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zaten herşey bi kelime söyletmek içindi. normalde ino'nun tekniğinden bi süre sonra bütün güçlü elemanlar kurtuluyor ama bi kelime söyleyince yeneceğin bir silahın varken çok zor bir şey değil. biraz abartı olan şey sadece silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi savaş meydanında kyuubi cloak giyip bir kişiye dokunamadan yattılar ya, naga please. Sagdan soldan düz physical attack yediler, bide o modtayken ino geldi mindcontrol attı bide konusturdu. Ulan naruto'ya yapsaydınız ya adam zilyon kuyruk cıkarıp ortalıgı velveleye verirken, allah allah. Fucking kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 laf atma lan kishiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar