pain and suffering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Thraine_Numeheru said: arkadaşlar animede shippuden 192 deyim mangadan devam edicem.türkçe olarak indirebilecegim biryer varmi toplu halde.online okumak istemiyorum çıktısını alicam. manga frame diye bi site vardı galiba ama butun sayılar yok gene de işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mum_Chamber said: naruto'da boyle mantik aramayin arkadaslar. onu reslemedi bunu reslemedi diyorsunuz, madara sharingan koleksiyonu yapmis odasinda, demek ki dna'lar mevcut ama bir tane mangekyo kullanabilen adam reslenmemis. kabuto gidip aptal saptal adamlari summonlayacagina 50 tane uchiha summonlayaydi.. ama boyle giderseniz naruto evreni delik desik kalir, ellemeyin =) Itachi'den başka resleyebileceği 1 tane aman aman uchiha elemanı yokki şuana kadar gördüklerimiz dahilinde ki itachide reslenenler arasında. Sadece clan olarak güçlü olduklarını biliyoruz ayrıca şuana kadar senju altında ezildikleri dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 uzumaki clanı daha güçlü ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Senju ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 narutoyla sasuke nezaman sevişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Yeni bölüm kötü bitti. Nasıl kurtulacaklar acaba? Belki de kurtulmazlar ama hiç sanmıyorum tüm karakterlerin öleceğini. Gerçi Sasuke'ye daha çok yer açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://mangastream.com/read/naruto/82033841/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 522 Vay... Bizimkilere de takviye kuvvet gelmeli. Yoksa çok dengesiz oldu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bölüm işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 522 remote summon = gg kakaşi gözüyle uçurmazsa bitmez o tipler heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu işin daha nagatosu var, itachisi var (ki ikiside birbirinden imba adamlar), daha ex-jinchuurikiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ex kageler var daha ohoooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 daha sasuke var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Soimyr said: bu işin daha nagatosu var, itachisi var (ki ikiside birbirinden imba adamlar), daha ex-jinchuurikiler var. iyide ikisininde gözleri alındı.gözleri olmadan ne kadar imba olabilirler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Burada gözlü çıkıyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nagato'nun uzaktan kumadalı gövdeleri olmadan ne yapabileceği meçhul, hala kötürüm çünkü. sırtında taşıyordu kakuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Zabuzanın silahı da vardı son sahnede. Hoş sucu çocukta silahı arıyordu belki summon etmişlerdir. Silahlı ve kıyafetli geliyo adamlar abaww Painin bir gözü alındı diye biliyorum. Aslında diğer gözünü de kakashi alsaydı aynı madara gibi olacaktı ama chakrası yetmez onun :D Pain ve Itachi neler yapacaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 shinobi lere +7 pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sanmıyorum silahıyla çıktığını suigetsunun abiside 7 kılıç ustasından biri idi (yanlış hatırlamıyorsam) kılıç vesilesi ile onunla karşılaştırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sayfa 16 da zabuza ve kılıç işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Esnaf said: Soimyr said: bu işin daha nagatosu var, itachisi var (ki ikiside birbirinden imba adamlar), daha ex-jinchuurikiler var. iyide ikisininde gözleri alındı.gözleri olmadan ne kadar imba olabilirler ki Mangayı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Daha geçen bölüm Kabuto koca koca puntolarla Madaraya BLOODLINE LIMITler aynen gerisin geri geliyor dedi. Hani onu geçtim daha bu bölüm 2 ninja Blaze ve Scorch diye 2 tane kullandı. hadi onu nuda geçtim, atomlarına ayrılan deidaranın summonlanmasını sorgulamayıp "ama gözleri alındı yav" demeniz komik ya. Valla Nihat Doğan gibisiniz, "Supernatural diye bi dizi izledim, doğaüstü olaylarla ilgileniyorlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ninjalar çıplak res olsa, sağdan soldan bulduklarını giyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vucudlari degil, ruhlari geliyo, o yuzden cesede yapilanlar farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 GERGE said: Ninjalar çıplak res olsa, sağdan soldan bulduklarını giyse... abi insure sistemi var işte direk itemler backpackte diriliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar