Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

naruto'da boyle mantik aramayin arkadaslar. onu reslemedi bunu reslemedi diyorsunuz, madara sharingan koleksiyonu yapmis odasinda, demek ki dna'lar mevcut ama bir tane mangekyo kullanabilen adam reslenmemis.

kabuto gidip aptal saptal adamlari summonlayacagina 50 tane uchiha summonlayaydi.. ama boyle giderseniz naruto evreni delik desik kalir, ellemeyin =)

Itachi'den başka resleyebileceği 1 tane aman aman uchiha elemanı yokki şuana kadar gördüklerimiz dahilinde ki itachide reslenenler arasında.
Sadece clan olarak güçlü olduklarını biliyoruz ayrıca şuana kadar senju altında ezildikleri dahilinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zabuzanın silahı da vardı son sahnede. Hoş sucu çocukta silahı arıyordu belki summon etmişlerdir. Silahlı ve kıyafetli geliyo adamlar abaww

Painin bir gözü alındı diye biliyorum. Aslında diğer gözünü de kakashi alsaydı aynı madara gibi olacaktı ama chakrası yetmez onun :D

Pain ve Itachi neler yapacaklar çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Soimyr said:

bu işin daha nagatosu var, itachisi var (ki ikiside birbirinden imba adamlar), daha ex-jinchuurikiler var.

iyide ikisininde gözleri alındı.gözleri olmadan ne kadar imba olabilirler ki

Mangayı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.

Daha geçen bölüm Kabuto koca koca puntolarla Madaraya BLOODLINE LIMITler aynen gerisin geri geliyor dedi.

Hani onu geçtim daha bu bölüm 2 ninja Blaze ve Scorch diye 2 tane kullandı.

hadi onu nuda geçtim, atomlarına ayrılan deidaranın summonlanmasını sorgulamayıp "ama gözleri alındı yav" demeniz komik ya.

Valla Nihat Doğan gibisiniz, "Supernatural diye bi dizi izledim, doğaüstü olaylarla ilgileniyorlar."

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...