aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne new teknigi lan, babasinin rasengani hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 spoiler black rasen-shiruken bir ülke yokeder artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çok heyecanlı oldu. böyle kendini geliştirmesi felan hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 519 GETSUGA TENŞOOOOOO bir, RASSENNNGANNN iki. çocuk yapayım dedi, yapılmışı varmış. hoş ama nihayet rasenganın gerçek kökenini öğrenmiş olduk şunca yıl sonra. sasori no danna, saygılar, hmm! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 :S yinemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İstiyorum artık ya!!!! Eğer bir manga fanfictionlarınından daha kötü olmaya başlamışsa ne denir bilmiyorum. Hep "Akatsuki, Akatsuki." diyip durdular, adamları tanrı yaptılar. Şimdi olana bak. Rasengan'a hiç girmiyorum. Dördüncü kendi keşfetmiş olsaydı kral olurdu ama neymiş: bijuulardan çalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Niggah Rasengan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Olm hadi lan, adam olsun Naruto. Hep şebek hep şebek baydı. Bu sefer umut var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mothafucka i know you got this. You pull out the pure chakra and it wont go wild, you can't miss. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kojiroh said: Olm hadi lan, adam olsun Naruto. Hep şebek hep şebek baydı. Bu sefer umut var ama Olucak abi, pain'e verdiği ayarlar unutulmasın. GIVE UP ON ME GIVING UP, SUCKAZ. GUUUUTSUDES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kabuto ne yapmaya çalışıyo acaba ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bence kishi uzun zamandan sonra ilk defa güzel bir bağlama yaptı.. Rasengan'ın bijuuları gözlemleyerek bulunan bir teknik olduğunu görmek beni mutlu etti. Bunu ögrenmiş olmak da narutoya büyük kolaylık sağladı. Biraz Mr. Obvious oldum ama güzeldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 EMO TENSEI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Yalnız Yondaime'nin poz direk posterlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yondaime nin her poz posterlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahaha yine rosengan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 tam süper gidiyo derken hikayeyi olabilicek en kötü şekilde bağlıyo. kötü değil de iyinin kötüsü abi çok daha iyi olabilirdi kishi ne kadar özürlü birisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kojiroh said: Olm hadi lan, adam olsun Naruto. Hep şebek hep şebek baydı. Bu sefer umut var ama timeskip filan olup bir şekilde akıllanmazsa hep şebek kalacak, sekiz kuyruk bunu paylayınca suratı http://www.besttherank.com/wp-content/uploads/2010/07/onizuka16.jpg oldu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 a o resimdeki ken di mi, bildim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 onizuka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 forma nerf rasengana buff bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Tremour77 said: onizuka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dreagloth said: yondaime nin her poz posterlik. dis. Ne zaman yondaime görsem 10 saniye falan okumayı bırakıp şöyle bakıyorum bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Sorun sende olmasın dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 son, we need to talk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar