Cystein Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Loxias said: 38 yıldır suikaste uğruyorum zatenFASDFSDFGSD
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 geceleri xkafe ortamı iyi ama sabahları uzak durun. xkafe 2'de hightower var şuan güzel güzel oynaşıyoruz. sdf
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu oyun niye f2p oldu anlamadım
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 valveın storedan daha çok para kazanması için storedan elde ettikleri kar oyun satışını katladı
NagalL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 SharpSolid napmış öyle ya ahah Free'yim diye okadar yazıyı yazmaya üşenirim ben açıkcası. Abi ben de freeyim de yani bukadar umrumda olmaz adamların ne dedikleri ki hepsi de aslında gayet geyik insanlar. Çok sakat var yani
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oyun başlangıcındaki 20 saniye respawn time'ın sebebi nedir bilen var mı? genelde alt f4 çekiyorum xcafe'de 20 sn'yi görünce
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dört senedir ortada olan, bazen 20 bazen 10 bazen 5 dolar olan oyuna para vermeyen / veremeyen OYUN DEDİĞİN BELEŞ OLUR KINAYT OLLAYN FTW tayfası bir anda komple tfye akınca kötü olmuş. hayır kapakları yavaş yavaş açsalardı iyiydi, adam ederdik yüzer yüzer eğitseydik. ben aslıdna olumlu yaklaşıyodum, "OHA BİSÜRÜ NOOB GELİR FRAGLARI DİZERİZ" diye, daha klasikleşmiş sentry yerlerini bilmeyen adamlar falan ama kalabalık olunca kötü olmuş işte.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Senelerdir fakir2play online oyunları aklımdan bile geçirmedim, MMO oynadığımda da karakter isimlerimi Türkçe koymayıp genel chatlerde hiç Türkçe kaçırmamaya özen gösterdim, sadece küçük bir arkadaş grubumla takıldım. İşte bu SolidSalak gibi tipler yüzündendi bu. Ne iyi yapmışım diye tekrar tescilledim kendimi, 10 sene daha giderim böyle eheh. Belli ki TF'de de artık anca şu paralı alma badge gerektiren serverlara gireceğiz, vardı dimi böyle bi olay?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tf2 serverı açılsın ya ama fakirler giremesin
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sadece Pati'li fakirler girer nedanko okey der de açarsak, en az 3 aydır üye olma falan diye şart koyarız. Uğraşamam valla böyle yetolarla. BEYLER KOŞUN YENİ TÜRK SERVERI BULDUM XCAFE ÇOK DOLU OLUYO diye yeşillikte piknik yapar gibi doldururlar sonra.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 o badge olayı iyiymiş işte
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi işte zamanında Pati serverı açtık gelen olmadı pek, badge only yaparsak ondan bir farkı yok. Sonuçta amacımız Pati'ci TF'cilerle oynamak eğlenmek olmalı, fakiriyle zenginiyle kol kola :p Maksat şu örnekteki KINAYT yetolarından sızmasın araya.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 pingi 100den aşağı olan serverları göremiyor sizde de var mı bu problem ? filtre ile alakalı değil sorun.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yunusemre said: oyun başlangıcındaki 20 saniye respawn time'ın sebebi nedir bilen var mı? genelde alt f4 çekiyorum xcafe'de 20 sn'yi görünce standart o zaten. savunan taraf max. 20-25 sn civarı bi spawn süresi oluyor. öteki türlü cılkı çıkıyor oyunun.
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 3 dolarlık alışveriş yaptım premium oldum free değilim sdfs
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 respawn time sabit değildir, savunulan pointe ve takımların üstünlüğüne göre azalır veya artar. Ha bazı serverlarda anında respawn vs var ama bence oyunun zevkini azaltıyor bunlar, daha çok deatmatch'e çeviriyor
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Tamamen DM tipi oyuna yönelik birkaç harita dışında (bkz. 2fort) bence respawn timer meselesi oldukça anlamlı.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Of şu xkafe'nin premium istemesi nasıl canımı sıkıyor, öyle böyle değil. sırf şu kendini elit sanan ayak takımına inat premium alıyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben anlamadım şimdi parasını basıp alanlarla beleşe konanlar arasında bir fark var mı yok mu? Te ilk çıktığında alıp ara ara oynamıştım, toplam 7 saat oynamışım ama kalabalık oyunlar dönüyorsa katılabilirim.
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fakirler item kullanamıyo said: Premium accounts have a few extra features, including access to rare and cosmetic items through random item drops, the ability to store more items in your backpack, and more powerful trading and crafting abilities. Otherwise, the gameplay experience will be identical for both accounts.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya 3-5 fark var ama çok aman aman şeyler değil. f2p'lere random item düşmüyor bi bildiğim etkili olabilcek bu var. bi de işte xkafe 1. sunucusuna fakir-barrier çekti, f2p'ler giremiyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Klasik sentry koyma yerleri falan denmiş, onları ben de bilmiyorum mesela. Ama deli iyi fpsciyim, kendime güvenim maksimum. Geleyim akşam bari.
Öne çıkan mesajlar