Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ehue bu adam da gay çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ilk 2 sezonu 1 haftada izlemiştim. pek güzeldi. miller gaymiş. 3. sezonu izlemiycem o zaman sdfkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 belki dizidede gay olur herifler fena bakıyordu zaten scolfield ın orasına burasına t-bag erkek seçmeyi iyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yaa ama yaa=((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 herkese merhaba arkadaslar bi sorum olacaktı bu cnbc e dizilerinin sezon bölümlerini hangi programla indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 (o_O?!) yuh... amca o tipi değerlendirmeyeceksen bi dakkalığına ödünç alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yok öyle bisey, ben de gayim zaten. öpüsürken ki resmini koymazlarsa kanit olarak, inanmam. ha öyledir,olsun. np. öbürü de iyi sayilir. (hmfs hmfs) Ayrica almanya'da olanlar ya da almanca bilenler icin, RTL'de de prisonbreak basladi, bilginize. RTL türkiyede de cikiyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya nasil olsun ya? düşünsene adam once herifle,sonra gelip seni sanki o adami da oha bi dakka?! tamam tamam kabulumdur benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 geçende de sabah gazetesinde vardı sevgilisyle michael scolfield'ın resmi. sevgilisi de brothers&sisters'da oynuyormuştu galiba. şaşırdım görünce :D beklemezdim ondan. hemşire aplayla iyilerdi gayet :9 gay biri içinde zordur heralde öyle oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bi sorum olucakti ya.. bu iki kardes ayni babadan. soyadlari neden farkli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Günü gününe 2 sezonu da takip edip , 2. sezonun finalini Amerikada olduğum için kaçırdığım harika bir dizidir bu.. Noluyor lan finalde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 katil uşak çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bi dakka bi dakka wenthworth miller eşcinsel miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Evet, ne güzel işte, bir güçlü rakibimiz daha elendi kızlara karşı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben zaten döverdim ki onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: can üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 23:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bi sorum olucakti ya.. bu iki kardes ayni babadan. soyadlari neden farkli? 1. sezonun ortalarında bi yerde açıklanıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam annesi ve babası michael doğmadan ayrılmıştı bu yüzden farkllı soyadları. Ama öyle değilse bile benzer bir açıklama getirmişlerdi dizide yani öyle büyük bi saçmalama yapmamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 haftaya başlıyor az kaldı az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 https://youtu.be/x9T-9fZn_oA Yeni sezon fragmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 umarım 1 sezon çekip bırakırlar. sadece hapisten kaçsınlar, sonra boka sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 trailerda bitirmişler o kısmı fazla uzun ve detaylı olmuş sanki trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 adam öldü lan ne yeni sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bütün sezonu göstermişler zaten trailerda, izlemeye filler sahneler dışında bir şey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 BEYLER ÖLMEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten. trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bari adamları tekrar oynatıp yeni bölüm falan çekiyor abi adamlar, cheesy ise cheesy. Daha beteri 24: Legacy ile geliyor bunun, yine Fox. Jack Bauer'sız 24 reboot edip ismini sömürme keyfi. İlk sezon ratingler çakılınca kapatır giderler ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar