nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Anam nasıl unuturum. Lemmings ulan! :D Üstüne oyun tanımam ya paraşütle atlayan canım yaratıklarım ohş :) Özledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Final Fight Captain Commando Tumplepop Snow Bros (1) Bi tane silahlı simulasyon oyunu vardı, el bombası filan atıodun, Vietnam'da geçiyordu, o oyun mesela. Bilardo vardı, hatun soyuodun, bonus falan vardı :p Sonra sonra, SF 2.5 (olllmmm bizonda ilk round perfekt alıp, 2. roundda süre bittiğinde 2nizde de hasar yoksa, ortaya Ruy'un öğretmeni geliomuşşşşş) MK1, (olmmmmm, bak, Ermac çıkarcam şimdi) Ermac = Error Macro :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Supaplex! Oyunu ilk keşfettiğimizde adını bilmiyoduk "çip" koymuştuk biz de adını, üstünde yazı olmayan bi disketteydi, oyun başladığında ekranda yazan kocaman supaplex'e dikkat etmeyecek kadar da şebelekmişiz demek ki =) Ben geçemezdim bölümleri hep arkadaşım geçerdi sonra diskete o geçilmiş haliyle kayderdi bana verirdi ben de yeni bölümlere bakardım mal gibi eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Abi nasıl yazılmaz: Theme Hospital o patlayan kafaları kim unutabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KKND Extreme.ilk cd oyunum. KKND Crossfire da çıktı sonra.onu daha çok oynamıştım.bulsam yine oynarım. KKND Extreme cd mi buldum geçen gün.yine oynıyacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mdk serisi diyorum ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Aldığım ilk oyun da Test Drive II'dir. Ondan önce amiga felan vardı da PC zamanlarını düşünüyorum ben, bi de bilgisayarla bi kaç oyun gelmişti neydi onlar hiç hatırlamıyorum bi tanesinin adı Havoctu sanırsam... Bi de ismi 'T' ile başlayan bi FPS vardı ama ne olduğunu hala bulabilmiş değilim bi bulsam acayip anılarım canlanacak. Ha bi de Quake gelmişti yess =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Lords of magic Rage of Mages Little Big adventure Carmageddon Lands of Lore İcarus Syndicate wars(yada onun gibi bişeydi ismi) 3 vikings Dark Earth Seveng Kingdoms Kingdom under fire age of wonders Larry Indy car :P valla bi yazayım dedim şu saatte birden aklıma gelenleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya çok oyun var da şu esnada syndicate'e yeniden başlamak üzereyim çalıştırabilirsem. 15 yıllık oyun nasıl hala bu kadar güzel ve detaylı olabilir diye düşünmeden edemiyorum. ikincisini yapabilse ya molyneux amca. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 süper oyundu gerçekten. sırf zevkine koca şehri katlederdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 cevat said: bi oyun vardı yukardan ekmek,köfte,salata fln düşüyodu toplayıp hamburger oluşturuyodun.. hehe hatırlıyorum o oyunu, hatta varyemez amcayla(tavuk) oynuyodun sanırım :D commodore'da bide yanlış hatırlamıyosam ismi crackout olan bi oyun vardı, topu sektirip falan blokları yokediyoduk, pederle durmadan oynardık birbirimizin skorunu geçmeye kasardık :) negzel oyundu o ya biyerden bulsamda oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hehe ben golden axe'in revamped versiyonunu aldım ps2 ye =P güzel güzel takılıyorum. Hem golden axe'in yenisi geliyor x-box'a deli birşey olacak. http://www2.sega.com/gamesite/goldenaxe/index2.html Golden Axe beast rider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sam said: ya çok oyun var da şu esnada syndicate'e yeniden başlamak üzereyim çalıştırabilirsem. 15 yıllık oyun nasıl hala bu kadar güzel ve detaylı olabilir diye düşünmeden edemiyorum. ikincisini yapabilse ya molyneux amca. :/ İyide syndicate'in ikincisi var zaten? http://www.fileplanet.com/11057/10000/fileinfo/Syndicate-Wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 onu ikinci sayabiliyorsak üçüncüsünü yapsın o zaman. :) yalnız dün gece sabaha kadar oynadım, yok böyle bir oyun. grafikler de manyak oldu şu scaling olayıyla. verdim minigun'ları, bastım drugları bastım drugları. (:P) bu arada şimdi düşündüm de muhtemelen minigun ilk gördüğüm oyundur ve mükemmel bir silah olması gerektiği gibi. bu bile başlıbaşına yeterdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Supaplex bana aah ahhh dedirtmişti. Özellikle 50+ bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 High Seas Trader International Karate: Nasil bir commodore oynuydu yahu, kuzende oynardik deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 benim de babamın ofisinde 486'sı vardı. Lotus, Prince of Persia ve Alaaddin oynuyodum cok. Doom da vardı da yapamıyodum, kucuktum o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ports of Call of az mı multisini yaptık beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ulen şimdi aklıma geldiler. Street Rod vardı. Gazeteden araba ilanlarına bakardık, paramız yettiğince alırdık, sonra yarışlar yapıp kazandığımız parayla modifiye ederdik, daha çok kazanınca arabayı değiştirirdik. kendi oto koleksiyonumuzu yapardık. yenisi çıksa keşke :( bide Test Drive 1 vardı. Ferrari Testarossa'mıydı neydi kapısı çizgili böle :) çok klas arabaydı ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 street rod ne zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Xenocide said: Street Rod vardı. Gazeteden araba ilanlarına bakardık, paramız yettiğince alırdık, sonra yarışlar yapıp kazandığımız parayla modifiye ederdik, daha çok kazanınca arabayı değiştirirdik. kendi oto koleksiyonumuzu yapardık. yenisi çıksa keşke :( Unofficial Street Rod 3 projesi vardı ama iptal oldu malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 öle bişey hatırlıyorum ve galiba ben onu oynadım ama heralde alpha beta falan olsa gerek rezalet bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kaede said: Ports of Call of az mı multisini yaptık beah Aabiii işte budur oyun ya. Topiğe yazıyı yazarken bile aklımda vardı "lan bi oyun vardı efsaneydi ama neydi" diye de hatırlamayınca es geçmiştim. Bu oyun hakikaten benim çocukluğumdur ya. Hatta bi bakıma kaybolmuş akrabalık bğalarımdır sdfsfg. Kuzenimle beraber durmadan oynardık bunu. Soyadlar aynı olunca birimiz farklı isimde şirket kurardık falan. Oof ofofofoff efsane oyundur MUTLAKA oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 amiga döneminden ilk aklıma gelenler: :) - it came from the desert - nuclear war - black gold - north & south - sim city - lemmings aralarından sadece sim city bugünlere gelebildi maalesef, onu da maxis dışında bir şirkete fason yaptırıp çöp ettiler en son. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu arada 7.7gb lik bi dos arşivi var zamanında okulun paylaşımından çökmüştüm Ankara'da isteyen varsa dvdye çekip verebilirim beleşe (ya da yemek ısmarlayın bana =) )...işim gücüm yok zaten atraksiyon olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar