Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Nintendo'nda da sunu oyna ilk is: http://www.rpgfan.com/reviews/9_Hours_9_Persons_9_Doors/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Vn leri arastirirken hep karsima cikti bu.. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Hemen oyna diyorum cunku 3DS'deki devami %50 indirimde, Nintendo cok indirim vermez. Begenirsen (2 saat bile oynasan anlarsin begenip begenmeyecegini) yenisini alirsin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 basimda cok oyun var abi bu eskilere daldigimdan beri. yeni planescapeden ciktim daraldim oku oku tekrar cok okumali bir sey sitemiyorum. yazdim kenara. kotorlar, red dead redemption, last of us, boyle acaip acaip seriler-oyunlar sirada, her birinden bir seyler oynuyorum her gun. red dead cok fenaymis ama ya. bu kadar guzel atmosfer muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 last of us oynamadıysan hemen oyna. hemen. kotor'u bile bırak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ya da bırakma ama last of us'ı da peşine oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 coklu ilerliyorum :) hepsinden canim cektikce. su an kotor onde, space opera, scifi action adventure rpg cok sevdigim tur su aralar. fena baymisim fantasyden vs. last of us cok guzel fena basladi zaten. sinir oldum hafif. red dead inanilmaz zaten. cok iyi oyunlar var ya konsol pc handheld derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Red Dead Redemption niye pc ye çıkmıyor???? (sitem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Al ps3 :) Cok guzel oyle boyle degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 biliyorum çok güzel ama öyle olursa gereksiz masraf olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi baska cok iyi oyunlarda var. yolunu bilirsende o kadar pahaliya gelmez. inanilmaz yani. dusunsene 10 senelik bir polatformun en iyileri elinin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ipad'e aldım, çok başarılı olmuş. Tuhaf olan sanki daha geçen ay oynamışım gibi, herkesi anımsıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=IxhSD_n3J6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 cinematic çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gazı verdiler gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gazla bu cinematikleri izliyorsun sonra oyuna girip kombatı görüyorsun ve siliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 arcane said: cinematic çok iyiymiş. hadi baslayalim pvp atariz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Cinematic gerçekten çok başarılı, şu oyunda güzel olaydı ne olurdu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gereksiz remake benzeri ep7 yapacaklarına tor vaktinde geçen sıfırdan yeni üçleme yapacaklardı işte, yazık ettiler. ayrıca kotor3 lazım artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Cinematic fazla iyi de KOTOR 3 lazim bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 bingildak said: gazla bu cinematikleri izliyorsun sonra oyuna girip kombatı görüyorsun ve siliyorsun Tam sunu soracaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN nolur güzel olsun şu oyun lütfen lan lütfen lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 şunun dizisi gelse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Abi şu konu uplandıkça oyunu tekrar indirip bi bakma isteği oluşuyor bende, ya konuşmayalım ya da konuşuyorsak "güzel oldu abi oyun" kafasına girelim bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Evet sinematikler falan çok iyi de wow'un biraz farklısı oynanışı yüzünden hikayenin ortasında silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar