Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tony hawk's pro skater 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
netten nerden dl edebilirim? sharereactor de yok, kazaa da varda pek güvenemiyorum başka bilen var mı ya da kazaa dan indirsem anti-virus program lar önerir misiniz?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
ank da öyle uğraşmak istemiyorum cd yle netten indirmek istiyorum yoksa keisnv ardır yüksel de :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
  • 16 yıl sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
2 saat önce, Black-ice dedi ki:

aynı müzikleri isteruk

aynısını diyordum, trailer'da title card geldi aynı müzikler diye. rage against'li papa roach'lu

ayrıca korsan yasak, aegean'la blue_demon'ın banlanması lazım reeee

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

3 en iyisiydi, soundtrack'indeki şarkılara denk gelince hala aklım oyuna gidiyor. Ps'de sabah akşam ssx + tony hawk oynuyordum. İşin sonunda 30 yaşında logboard aldım, asfaltta dağ tepe kayıyorum, 2 de ufak ölçekli kaza geçirdim sfjhsdg

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yeni nesil session diye bir oyun var güzel duruyor. bi thps gelmez artık heralde. online'ı falan çok güzeldi wasteland ve underground'un. gta gibi takılıyoduk open world. şu olayı çok iyiydi ya eskiden sadece 10-15 kişinin online oynadığı oyunlar oluyodu her gün aynı tipler falan bdsa.

sylvanas tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ben hangisi hangi versiyon hep karıştırıyorum. şu an 4 yüklü bilgisayarda. galiba gta usulü görevlerin ilk başladığı versiyon buydu. mesela school temalı bi harita vardı en güzel müzikler ondaydı, kaçtaydı o hatırlamıyorum. bi sürümde normal haritaların arasında competition lar oluyordu rio vardı mesela. ne biliyim baya oynamışım ama hep karışık karışık.

• 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

remake i rog ally a kurdum. el konsolu olanlara aşırı tavsiye edilir. tam bu aletler için biçilmiş kaftan bi oyun. düşük watt modunda güzel çalışıyor. çocukluğuma döndüm oynarken.

• Yeni Oluştur...