Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 netten nerden dl edebilirim? sharereactor de yok, kazaa da varda pek güvenemiyorum başka bilen var mı ya da kazaa dan indirsem anti-virus program lar önerir misiniz?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Hangi şehirdesin?[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ank da öyle uğraşmak istemiyorum cd yle netten indirmek istiyorum yoksa keisnv ardır yüksel de :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 remake geliyormuş 1 ve 2 için. orjinal oyunun başlığı varmış hortlatayım. kazaa dönemiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 aynı müzikleri isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Activision... Büyük ihtimalle dlc olarak stage, kaykay ve şarkı satacaklar. Oyun iap kaynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 abii hayatımızdan bu adam da geçti de mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Black-ice dedi ki: aynı müzikleri isteruk aynısını diyordum, trailer'da title card geldi aynı müzikler diye. rage against'li papa roach'lu ayrıca korsan yasak, aegean'la blue_demon'ın banlanması lazım reeee Mayıs 12, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 2003de internetten oyun indiriliyo muydu ya. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 ne oynarık hey be. thps 3 en iyisi değil miydi ama sanki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 3 en iyisiydi, soundtrack'indeki şarkılara denk gelince hala aklım oyuna gidiyor. Ps'de sabah akşam ssx + tony hawk oynuyordum. İşin sonunda 30 yaşında logboard aldım, asfaltta dağ tepe kayıyorum, 2 de ufak ölçekli kaza geçirdim sfjhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 skate in yenisini yapsınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) yeni nesil session diye bir oyun var güzel duruyor. bi thps gelmez artık heralde. online'ı falan çok güzeldi wasteland ve underground'un. gta gibi takılıyoduk open world. şu olayı çok iyiydi ya eskiden sadece 10-15 kişinin online oynadığı oyunlar oluyodu her gün aynı tipler falan bdsa. Mayıs 13, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Abi 3 ü köpek gibi oynardım ya. Bi havalimanı mı ne vardı orada loop a sokuyordum puan kasmak için. Baya 30dk dönmüşümdür rekor kırıcam diye asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 ben hangisi hangi versiyon hep karıştırıyorum. şu an 4 yüklü bilgisayarda. galiba gta usulü görevlerin ilk başladığı versiyon buydu. mesela school temalı bi harita vardı en güzel müzikler ondaydı, kaçtaydı o hatırlamıyorum. bi sürümde normal haritaların arasında competition lar oluyordu rio vardı mesela. ne biliyim baya oynamışım ama hep karışık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 20 saat önce, Black-ice dedi ki: 2003de internetten oyun indiriliyo muydu ya. vay be. Kablonet ciler feci indiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 o<ofdsağfasdsadfg epic games'te 288 tl şu an LLLLOOOLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 remake i rog ally a kurdum. el konsolu olanlara aşırı tavsiye edilir. tam bu aletler için biçilmiş kaftan bi oyun. düşük watt modunda güzel çalışıyor. çocukluğuma döndüm oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 en güzel kaykay oyunu skate 2 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar