Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 meydanda attan düşerseniz hayatta kalmak için yapacağınız, bütün birliklerinizi yanınıza çağırmaktır. ben düşer düşmez all follow me diyorum düştüğümü gören çakal düşman zaten hemen üstüme hücum ediyor benimkiler gelene kadar shield ile block, zaten bikaç saniye sonra aslan svadya knightlarım bangır bangır geçiyor adamların üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ya zaten 2h axe filan sallamıyorlarsa benim kalkan düzinelerce saldırıya dayanıyor. yüksek resistance, yüksek hp'li kalkan ve yüksek shield skill yoksa SİLİN O CHARI SİLİNNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abi kalkana ne gerek var ya al bi great sword geleni geçeni biç bi de warhorse varsa altımda keyfime diyecek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/8237/67456456.jpg euh sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Cymene ne yahu? Mod falan mı yükledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sam said: SİLİN O CHARI SİLİNNNNN!!! Ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Crafting i kullanabilen var mı? Ve forge falan mı gerekiyor toolsları kullanırken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 siz mod'mu yüklediniz ne craftingi noluyor laa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Xenocide said: Cymene ne yahu? Mod falan mı yükledin? native expansion mod'u var bende, kendi krallığım o crafting'i bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sercan oyunda tools var bosuna konulmamıstır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi o tools ticaret itemi diye biliyorum oyunda şarapta var ama alem yapamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 at da var ama bınemıyoruz mesela, garıp oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ladyler var ama kaleden kaçırıp müslüman yapıp nikahı basamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 islam varmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Letsgetthesunshine said: Abi kalkana ne gerek var ya al bi great sword geleni geçeni biç bi de warhorse varsa altımda keyfime diyecek yok. bastard sword var ki, gerek yokken kalkanı sırtına koyuyorsun. mani değil 2h kullanmana. kalkansız charları görüyoruz işte hileye muhtaç kalıyorlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Cuce said: islam varmıki?, kergitler müslüman bence. bide kalkansız olmaz arkadaş hatta ben çantamda 2 kalkan taşıyorum. birisi at üstünde diğeri daha büyük at üstünde kullanılmıyor. onu kale kuşatmalarında kullanıyorum. sebebiyse birinin Size'ı 60 diğerinin 100'dü yanlış hatırlamıyorsam. bu da kuşatmalarda oklara karşı bacaklarıma ekstradan koruma demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yazılanları okudukça heves ediyorum ama bir türlü de olayı tam kavramiş değilim nedir homm'mudur yoksa oblivion'mudur kırmaysa nasil bir kırmadır.bir de indirmem gereken dosya hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ne homm'dur ne oblivion'dur. bambaşka bişeydir. bi benzeri yok oyüzden bukadar konuşuyoruz üstünde, yükleyip denemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 oblivion meets pirates! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 khergitler samanisttir paganisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aldım sonunda su oyunu, yüklüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu oyun hakkinda hic bilgim yok biraz anlatabilir misiniz bana nedir bu nasil bir oyundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Cuce said: at da var ama bınemıyoruz mesela, garıp oyun Abi o senin kabiliyetsizliğin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 nasıl yani, ata binilebiliyor mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kılıca biniyoruz at savuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar