Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reacher (2022)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Düzeltmeye kalkarsan da fan backlash yiyorsun "kitaba sadık kalmadılar!" diye. 

İlk sezon konuda bi sıkıntı göremedim ben, ikinci sezon biraz aceleye gelmiş gibi senaryoda.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 22.01.2024 05:02 tarihinde dedi ki:

i ever tell you you are smart kharon?

kitaplar commercial anladim da abi burada da dizi ekibinin hicbir yazari calismiyor mu? yazar ekibinden kimse cikipta "abi su kisimlari bayagi salla pati yazdik. bence cok olmadi, dilerseniz azicik duzeltelim. iki dk tutarli olsun dizi" dememis demek ki.

bas gec olarak guzel is. adam cidden ayi gibi duruyor. hic onemsemezseniz konuyu guzel aksiyon.

Yahu burada bile beğeniliyor baksana neden özensinler.. 

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Güzel finaldi. Sezon bütünü olarak öncekiler biraz daha iyiydi ama sanki.

Spoiler

Bol aksiyonlu, paulie dövüşünü uzun yapmışlar iyi olmuş. Babaya yazık oldu.

Yine böyle devam etsinler daha.

Mesaj tarihi:

3. sezonu bitirdim simdi bende, eglenceli ve iyiydi ama,

Spoiler

kotuler 2. sezonda daha saglamdi, burda paulie haric zayifti gerisi biraz 😛

Neagley'in de kendi dizisi gelecek seneye herhal.

• Like 1
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Bosch'ta Ballard'ı getirip, ön hazırlığı süren Bosch Legacy 4ü apar topar iptal etmişlerdi. Amazon cesaret edememiş ama bu sefer Niggley ile Reacher swaplamayı, onda 4-5 gözüküyor şimdilik. 

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

dördüncü sezon bayağı iyi konu ve twist'ler, yan karakterleri iyi işliyor her defasında cast değiştiği halde. kitap hissi var o bakımdan.

7

Spoiler

rip senatör, adamı tekrar tekrar kötüymüş gibi setup kurup sonunda kahraman yaptılar. geçen bölüm sonu da çok cliffhanger'dı ama öyle bir kurtarma olmayıp ölecek değil tabi lol. yalnız kimyageri neden öldürdüler anlamadım, zaten endonezyalıları öldürürlerse defter kapanmış olacaktı. biraz "zaten bizi öldürecekti kafamı attırdı" gibi oldu sanki lol.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

haftasonu tüm sezonları izledim arka arkaya. en beğendiğim sezon 1.si oldu. 3. sezonu baya skipledim izlerken, aşırı klişeler vardı. 4. sezonda çok rahatsız eden bir konu var beni.

Spoiler

her sorunda Neagleyi arayan reacher bu sezonda nasıl oldu da 1 kere bile adı geçmedi. sana yalan söyleyen koca memeli asyalı kızın gazeteci olduğunu öğrenince bi background check neden yapmadın. veya gugıla neden yazıp bu harbiden gazeteci miymiş diye aramadın. "special investigation" değil miydi bu adam, zeki olması gerekmiyor muydu. 2 memeye mi kandı harbiden...

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Çünkü

Spoiler

neagley çünkü haftaya kendi dizisi başlıyor, meşguldür diye rahatsız etmek istememiştir. 😸

Sam tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...