Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Düzeltmeye kalkarsan da fan backlash yiyorsun "kitaba sadık kalmadılar!" diye. İlk sezon konuda bi sıkıntı göremedim ben, ikinci sezon biraz aceleye gelmiş gibi senaryoda.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 yazar 3. sezon daha solo olacak demis, kitabi secmisler
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 dasaaa, 22.01.2024 05:02 tarihinde dedi ki: i ever tell you you are smart kharon? kitaplar commercial anladim da abi burada da dizi ekibinin hicbir yazari calismiyor mu? yazar ekibinden kimse cikipta "abi su kisimlari bayagi salla pati yazdik. bence cok olmadi, dilerseniz azicik duzeltelim. iki dk tutarli olsun dizi" dememis demek ki. bas gec olarak guzel is. adam cidden ayi gibi duruyor. hic onemsemezseniz konuyu guzel aksiyon. Yahu burada bile beğeniliyor baksana neden özensinler..
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Astartes derken Primaris de gorduk cok sukur 2
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 3 bölüm çıkmış gerisi haftalık bununda
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Yeni sezonda Ruslarla birleşip diktatör zelenski'yi indirme operasyonu mu yapacaklar acaba 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 gene beğendim ama yardımcı ekibi önceki sezonlar kadar iyi değil sadece.
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Güzel finaldi. Sezon bütünü olarak öncekiler biraz daha iyiydi ama sanki. Spoiler Bol aksiyonlu, paulie dövüşünü uzun yapmışlar iyi olmuş. Babaya yazık oldu. Yine böyle devam etsinler daha.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2025 3. sezonu bitirdim simdi bende, eglenceli ve iyiydi ama, Spoiler kotuler 2. sezonda daha saglamdi, burda paulie haric zayifti gerisi biraz Neagley'in de kendi dizisi gelecek seneye herhal. 1
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 3. sezon ne kadar kötüydü ya. ölümlü dünya 3 olmuş resmen.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Prime'ın yaptığı nadir iyi işlerden bu.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Bosch'ta Ballard'ı getirip, ön hazırlığı süren Bosch Legacy 4ü apar topar iptal etmişlerdi. Amazon cesaret edememiş ama bu sefer Niggley ile Reacher swaplamayı, onda 4-5 gözüküyor şimdilik.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 İlk iki bölümü izledim s4’ün, iyi gene yokediyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 şu dizi kadar kafayı boşaltan ikinci bir yapım yok ya.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 dördüncü sezon bayağı iyi konu ve twist'ler, yan karakterleri iyi işliyor her defasında cast değiştiği halde. kitap hissi var o bakımdan. 7 Spoiler rip senatör, adamı tekrar tekrar kötüymüş gibi setup kurup sonunda kahraman yaptılar. geçen bölüm sonu da çok cliffhanger'dı ama öyle bir kurtarma olmayıp ölecek değil tabi lol. yalnız kimyageri neden öldürdüler anlamadım, zaten endonezyalıları öldürürlerse defter kapanmış olacaktı. biraz "zaten bizi öldürecekti kafamı attırdı" gibi oldu sanki lol.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 (düzenlendi) haftasonu tüm sezonları izledim arka arkaya. en beğendiğim sezon 1.si oldu. 3. sezonu baya skipledim izlerken, aşırı klişeler vardı. 4. sezonda çok rahatsız eden bir konu var beni. Spoiler her sorunda Neagleyi arayan reacher bu sezonda nasıl oldu da 1 kere bile adı geçmedi. sana yalan söyleyen koca memeli asyalı kızın gazeteci olduğunu öğrenince bi background check neden yapmadın. veya gugıla neden yazıp bu harbiden gazeteci miymiş diye aramadın. "special investigation" değil miydi bu adam, zeki olması gerekmiyor muydu. 2 memeye mi kandı harbiden... Eylül 10, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2026 (düzenlendi) Çünkü Spoiler neagley çünkü haftaya kendi dizisi başlıyor, meşguldür diye rahatsız etmek istememiştir. Eylül 10, 2026 Sam tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 @Oce4n açıktan spoiler vermesene KÖYLÜ
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 konu olarak 3 ten güzeldi bence 4. sezon. final bölümü batırmaz heralde. her şey bağlandı sadece aksiyonu kaldı gibi. 1
Öne çıkan mesajlar