Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 Final çok iyiydi, bence bayağı iyi sezon oldu. Geçen seferden daha iyiydi. s4 final Spoiler Keşke öbür kadın da geberseydi zehirle ya da doğrasalardı. Kadın diye çok dövmediler. Punisher gibi daha eşitlikçi olsaymış. reacher gene 18/99 str 18 con şov yaptı bu sefer primarch da yokken. Yalnız o ciyacı neden ısrarla ikidir solo geldi reacher’a, bir tek o kısım mantıksız oldu.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2026 final cidden aşırı keyifliydi saçmalıkları filanları vardı ama en eğlenceli sezon bu olabilir gerçekten. Spoiler çivi sahnesi ayrı bi eğlenceliydi
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 5. Bolumdeyim les gibi su ana kadar..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Bu sezon güzel başladı sonradan sicti gibi ya. Finale bakmadım daha bir bakayım ona da.
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Eff ilk bolum ok gibi de sonrasi sacma sapan bir hal aldi.. elle tutulur hali yok son bolume kadar dayanabilirmiyim bilemedim. Iki tane sikkirokko hatun da mum dikti..
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Spoiler kadınlar vhs filmi kötüsü gibi. "hahhahhahhhah! aileni de böyle kesiceem!" füzememe karambit falan of. reacheri tekmeliyor 60 kiloluk karı...
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Kopru sahnesi hele Hatta reacherin bombos amacsizca gereksizce dovus sahnesi olsun diye dovusmesi Abicim hapisten bari cikama ya lol Gerizekalica doldurmuslar sezonu.. Sonuna gelebilirsem de itin gotune sokabilecekmiyim acaba.
df Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 (düzenlendi) Bence genel olarak geçen sezondan iyiydi. goldbären, 18.09.2026 18:41 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle kadınlar vhs filmi kötüsü gibi. "hahhahhahhhah! aileni de böyle kesiceem!" füzememe karambit falan of. reacheri tekmeliyor 60 kiloluk karı... Spoiler Başta çeviklikle kesik attığı yerlerde fln sıkıntı yok ama reacher ellerini tuttuğu ve kızın hala bıçaklamaya çalıştığı yerde fln ağır sıçtılar. tavuk kemiği gibi kırar o bilekleri reacher normalde. ama bi taraflarından ter aktı ıkınmaktan. ya yakalatmayacaksın hiç ya da yakalandığı anda finish him yapacak. 50 kilo yok kadın yani. reacher ın sadece kas kütlesi o kadardır Eylül 18, 2026 df tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2026 dövüş Spoiler hadi film icabı kan kaybetti diyelim de gerçek neden tabii tv'de erkeğin kadını dövdüğü neredeyse neredeyse asla yapılmıyor. sanırım bir tek punisher'ı gördüm tuvalette 2 merc kadını dövmüştü ama üçüncü erkeğin kafasıyla lavaboyu kırdığı gibi yapmadı onlara. işte maksimum o ilacı enjekte etmeyi yaptılar da onu da kısa tuttular önceki bölümdeki deneğe kıyasla. bence gene bu durumlarda %98 ihtimalle yapılan "mc'nin sevgilisini getirip kadın kötüyü ona dövdürmek" gibi birşeyi yapmadılar en azından.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 90lar aksiyon filmi iste. acaip guzel, manasiz. 1
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Ilk sezonlari degil abi, bu sezon aptalliga dogru evrildi, besi hizlica bitirdim, polislerden kacma sahnesi neydi yarabbi.. Niye bu sekle geldi anlam veremedim.
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Ormana goturup kafasina sikin, kafasina sikip ormana goturseniz? Ahahaha
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 aksiyon iste abi. "senarist oyle istemis" sordugun sorunun yaniti. eger bina onunde alsalardi olmazdi yani.
Raze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 çok bozdu, inanılmaz bozdu Spoiler 1. sezon banyoda 4 tane ayıya vs atan adamı 2 tane tüy siklet hatun ile cep çakısından hallice bıçaklarına teslim ediyorduk. yani dizinin en kısa combatını yapıp, birer tokatla ikisini de yere serse resmen rezil sezonun redemption'ı olabilirdi. olmadı, 4. kattan düşen teyze kalktı işine gücüne döndü.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 endonezyalı power level Spoiler ya o 2 kişi power levellarını ispatlamadılar mı birkaç kere sezon boyunca? bir oda dolusu bıçaklı merc'ü kestiler, sonra silahlarla geldiler gene kestiler. john wick iki tane ne idüğü belirsiz endonezyalıyı yenemeyince, "iyi hadi bıraktık" deyip gidince hiç tantana olmamıştı.
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 sukur bitti. Diger sezon duzgun olsun bari.. Hatunlarla kavgaya hazirlamislar tum sacma sapan abukluklarla onlarda mum dikip bitirdiler.
Raze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 john wick başka bir seviye, o kendini o kadar ciddiye almayan, gerçekliği daha rahat zorlayan bir film. vaat ettiği ile beklentiye karşılık veriyor. ilk film için konuşuyorum, serinin devamı için zaten bir kamyon laf gene edilir. bu teyzeler Spoiler power lvllarını ispatlamadı, sadece aftermath gördük, onda da hani surprise round, rakip hafife aldı vs der geçersin. Gösterseler ve 1vs1 de 2 kat cüssede adamı dövdüğünü görsek gene "bi sigtir" deriz. silahlı merc vs neydi hatırlayamadım
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 restorana daldılar ya tüfeklerle. neyse bu muhtemelen onbininci teknik vs kaba kuvvet dövüşü aksiyonlardaki, kim başroldeyse o kazanır önce zorlandıktan sonra.
Öne çıkan mesajlar