Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2026 Dünya Kupası (USA2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fransa’ya top göstermediler, Arjantin’e top göstermediler 

Futbolun en güzelini oynayarak kazandı İspanya 

Rinus Michels İle başlayan ve Johan Cruyff ile yerleşen futbol sayesinde.

Cruyff hocam ışılar içinde uyu. .

Mesaj tarihi:
Alıntı

Arjantin, bir Dünya Kupası finalinde 90 dakikayı şut çekemeden tamamlayan ilk takım oldu.

Paredes maç sonu ispanyollara saldırmış, kart görmeden tekme tokat milleti döve döve geldiler, kazanamamalarına sevindim biraz içim soğudu. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Rewendor, 19.07.2026 21:35 tarihinde dedi ki:

Parades rezil herif zaten ya, 2 sene önce GS ile ismi anıldığında aman gelmesin diye az saydırmadım, neyse ki gelmedi. 2022'de de Hollanda kulübesine top abanarak tahrik etmişti böyle.

Adam cirkeflik elemental. Yukarida bahsedilmis, mac biter bitmez ispanyollara daldi direk. Ben Simeone gene bir cirkeflik yapar, bu sefer karti yer diye bekliyordum, ama Parades daha rezilmis. Dunya kupasi finaldesin insan hareketlerine dikkat eder, sanki super ligte oynuyor, fsfhshfs

Ispanya butun maci domine etti. Iyi oynayan kazandi.

Half time sov, fena degildi. Devre arasi 15dk yerine 20dk olursa halftime sovlu olabilir.

Gallant tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
S-H, 20.07.2026 01:17 tarihinde dedi ki:

Paredes maç sonu ispanyollara saldırmış, kart görmeden tekme tokat milleti döve döve geldiler, kazanamamalarına sevindim biraz içim soğudu. 

Önceki sayfaya da yazdım, şu anda aktif futboldaki en leş oyuncu bu adam, benzer şeyleri Katar'da da yapmıştı 2020 WC'de.

Mesaj tarihi:
Sotto, 19.07.2026 23:16 tarihinde dedi ki:

Ispanya oynatmiyor rakipleri. Fransa'nin da dogru durust kaleye sutu yoktu son 10dk'ya kadar. Heriflerde inanilmaz bir alan savunmasi var cok acayip.

Acik oynamaya calirirsan da bizim gibi 6 lik olursun 45dk da.

Seyir zevki malesef dusuk de adamlarin yedigi gol 1 turnuva boyunca. Geriye bile dusmediler. Baya acayip aslinda. 2006'da Italya 2-3 gol yedi diye Cannavaro Ballon d'Or aliyordu..

Nico asiri formsuz bu sene - 2024 gibi olsa coktan bitirirlerdi maci da hucum gucleri dusuk iste. 

Ben kupayi izlemiyorum da anlatilanlara gore Getafe'nin ligde oynadigi su taktige benziyor. Belki meta haline gelmistir.

Spoiler

• Yeni Oluştur...