Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2026 Dünya Kupası (USA2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
ahmedinejad, 19.07.2026 23:08 tarihinde dedi ki:

devre arası şovunu veren var mı

ronaldinho ve ronaldo madonnayı arabayla sahaya çıkardı (pre-recorded) , shakira çıktı gerisi çöp. lip-sync zaten hep. jb normal söylemiş olabilir çok dikkat etmedim.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1

Sarı kartlık faulün üstüne durduk yere arkadan ittirme de yapıyor yani aynı adam olmasa 2 sarı kartlık pozisyon var dfdsg hem boş alanda durduk yere faul yapıyor hem sinirleniyor inanılmaz

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Parades rezil herif zaten ya, 2 sene önce GS ile ismi anıldığında aman gelmesin diye az saydırmadım, neyse ki gelmedi. 2022'de de Hollanda kulübesine top abanarak tahrik etmişti böyle.

• Like 1

Ispanya agirlik koydu atar birazdan. Ama aptal su molasi tum momentumu kriyior haliyle. Bildigin Anadolu takimlarina filan ilac olur bu is.

Sotto tarafından düzenlendi

bir pozisyonla koca bir turnuva aklanacak değil. acunun köylüsü cesaretliymiş helal. turnuvanın en büyük yıldız hayal kırıklığı yamal herhalde, hiç gösteremedi kendini.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Sotto, 19.07.2026 23:12 tarihinde dedi ki:

E noldu atti adam Arjantinliyli. Bos bos sayfalarca komplo. Isiniz gucunuz bos is. Hayat komployla gecmez azicik zevk alin su oyundan. 

Yav şu Arjantin’in oynadığı oyunun nesinden zevk alacaz.

Ispanya oynatmiyor rakipleri. Fransa'nin da dogru durust kaleye sutu yoktu son 10dk'ya kadar. Heriflerde inanilmaz bir alan savunmasi var cok acayip.

Acik oynamaya calirirsan da bizim gibi 6 lik olursun 45dk da.

Seyir zevki malesef dusuk de adamlarin yedigi gol 1 turnuva boyunca. Geriye bile dusmediler. Baya acayip aslinda. 2006'da Italya 2-3 gol yedi diye Cannavaro Ballon d'Or aliyordu..

Nico asiri formsuz bu sene - 2024 gibi olsa coktan bitirirlerdi maci da hucum gucleri dusuk iste. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Off uzatmaya kalmasaydı ya, yarın iş güç var. 

Hakem arjantinli demezdim ben önceden de, hatta finali yöneteceği açıklanınca ağlamaya başlamıştı sevinçten, bu adam satın alınmaz dedim orada. Biraz sertliğe izin verdi ama daha önceki maçlardaki anormalliklere yer vermedi. Arjantin ilk defa sahada haksız avantajlı değil galiba turnuva başından beri.

Mesaj tarihi:
Sotto, 20.07.2026 00:12 tarihinde dedi ki:

E noldu atti adam Arjantinliyli. Bos bos sayfalarca komplo. Isiniz gucunuz bos is. Hayat komployla gecmez azicik zevk alin su oyundan. 

yav artık ayıp olurdu atmasaydı o pozisyonda. adam takla attırdı havada. neyin peşindesin bilmiyorum da hayvanlar gibi kayırdılar arjantin'i neredeyse tüm maçlarda. 

• Like 1

Otamendi neden düşmüş tam anlayamadım ama ona bir şey yoksa gol temiz gibi. 

Martinez'e hiçbir şey yok. Otamendi hep sırttan kamera yakaladım ayağına bişi var mı göremedim ama yok gibi.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...