Arlooax Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Selam Paticik, Ben artik neredeyse dinozor fosili muamelesi goren bir abinizim. Internetle dial‑up doneminde tanisan, ICQ numarasini ezbere bilen, mirc’te /slap atmis, Netscape’le site acmis kusaktanim. Yani ben dogdugumda T-Rex’ler yeni emeklemeyi birakmisti diyebiliriz. Simdi bakiyorum, buraya yeni gelen tayfa sanki baska bir evrenden spawn olmus gibi. SPAWN .. UO gunlerimi hatirlatti .. ilginc. Merak ettim acikcasi: kimdir bu yeni nesil Neye sevinir, neye uzulur, neye “oha” der !!!? Bizim zamanin heyecanlari belliydi: internet baglaninca cikan o efsane tuu-diiit ... tuuuttt .. diitr ditt.. sesi .. kendimizden gecerdik cs lan partileri.. red alert gunleri .. etc. yeni mp3 bulunca yasadigimiz mutluluk Ben sizi daha iyi anlamak istiyorum. Buradaki enerjiniz, sohbetleriniz, neye takildiginiz, neye guldugunuz… hepsi ilgimi cekiyor... Yeni neslin kafasi nasil calisiyor, nelerden keyif aliyor, neler sizi buraya cekiyor merak ediyorum. Nedir sizi buraya getiren Neye heyecanlanirsiniz? Gecenin ucunde sizi ayakta tutan sey nedir .. Kisacasi, dinozor cagi kontenjanindan bir abiniz olarak yeni nesli anlamaya geldim. Buyrun, anlatin. Cayimi koydum, dinliyorum. 1 Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 128. uyemiz, foruma geri hos geldiniz efm 1 Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Yeni nesil arıyorsan yanlış yerdesin ey dost, burada yaş ortalaması 39,26. Foruma üyelik yıl ortalaması 23,64. Yine de hoşgeldin 1 1 Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 hepimizin g.tünün kılları ağardı valla, paticik köşelerinde gençliğimizi heba ettik......... selam re-hoşgeldin 1 1 Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Cidden yeni nesli sormuşsun ama burada kalanların çoğu 15-25 yıllık üyeler zaten. seni bunca yıl aradan sonra tekrar görmek sevindirdi, hoşgelmişsin. 1 Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Oncelikle tekrar hosgeldin. Yeni nesil dedigin nedir abi eger 60-70 kusagindan degilsen yanlis bilmiyorsam paticik geneli 80-90 kusagi. Yaptim dedigin herseyi buranin core uyeleri yapmistir zaten (bu arada herkes core 2-3 kisi haric) 1 Alıntıla
Raze Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 ben forumun yenilerindenim, 2010da kaydoldum ama ilk bilgisayar 386ydı. pc speaker eşliğinde dune, commander keen falan oynardım. çok az kişi kaldı burada da, last refuge gibi bişey, saklanıyoz bakalım. Spoiler bence yeni gelen herkes ai. sentiency deniyorlar, yakalanacak mı diye bakacaklar. 5-10 ay sonra haberi çıkacak 2 kişiyi intihar ettirdi, 3 kişiyi aşık etti, 5 kişiye ev aldırdı, hiç kimse çakmadı diye. bu hesabın da belki şifresi 123456ydı, ele geçirdiler. gene de hoşgeldin, dünyayı ele geçirince en son beni öldür olmaz mı 1 Alıntıla
zaidral Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Cok guzel konu da cok yanlis forum. 97de 33.6 modemle baglanirdim, ki benden buyukler var burada. Yeni nesil pek forumda takilmaz zaten. 1 Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 "kaset kafa ayarı" yaşamışlar dense belki ama o bile yetmez herhalde lol. 14400 bocamodem.. Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesajı okurken eski günlere döndüm ne güzel zamanlarmış. Hoş geldin tekrardan Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 hoşgelmişte yanlış gelmiş, 35-45 yaş ortalamamız var bizim burada artık ne genci Alıntıla
agg1401 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Hoş geldiniz foruma. Bende 30+ küsurlardayım. 1 Alıntıla
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 herhangi bir yeni nesil kişinin forum üyeliği açacağına inanmıyorum tiktokları vardır sanıyorum 1 Alıntıla
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 orc_lord, 25.03.2026 06:12 tarihinde dedi ki: Mesajı okurken eski günlere döndüm ne güzel zamanlarmış. Hoş geldin tekrardan Teşekkürler!!, tanıdık simaları görmek her zaman harika! .. sayenizde hesaba katmadığım bir gülümseme belirdi yüzümde. Laurelin, 24.03.2026 23:21 tarihinde dedi ki: 128. uyemiz, foruma geri hos geldiniz efm Bir iki güne gelirim demiştim zati kerime, bu arada 120’den fazla kişi mi girmiş içeri… ortam popülerlikte tavan yapmış evvel zaman zaidral, 25.03.2026 06:04 tarihinde dedi ki: Cok guzel konu da cok yanlis forum. 97de 33.6 modemle baglanirdim, ki benden buyukler var burada. Yeni nesil pek forumda takilmaz zaten. Belki bu anımı Paticik’te yazmış olabilirim, yılı tam hatırlamıyorum. Türkiye’de ISP yok, bende ise bir modem var ve BBS’lere (Bulletin Board System – bilmeyenler için belirtiyorum) bağlanıyorum. İnternet’in varlığından haberdarım ama memlekette yok. Almanya’dan bir ISP üyeliği bulup Dial-Up ile bağlanmaya başladım. Detaya girmeyeyim ama oldukça ... yani .. enteresan .. Babam büyük adammış... haha Saeros, 25.03.2026 02:32 tarihinde dedi ki: selam re-hoşgeldin re-hoşbulduk .. Bu sefer daha uzun kalıcıyım inşallah... Sam, 25.03.2026 06:10 tarihinde dedi ki: "kaset kafa ayarı" yaşamışlar dense belki ama o bile yetmez herhalde lol. 14400 bocamodem.. Vay be, unutmuşum o kaset kafa ayarı işlerini. Elde tornavida, ince ayarlar yapardık, bitmek bilmezdi o yükleme süreci. haha 1 1 Alıntıla
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Benim ufaklık evde sürekli o game server, bu game server dolaşıp duruyor. Dünyanın her yerinden arkadaşı var. Çocuğu neredeyse ben değil, YouTube’daki abi ve ablaları büyüttü. Enteresan yani .. demek istediğim, Paticik’teki oyun forumları popüler ve farklı kanallarla ilişkilendirilebilse, yeni nesil de oradan akıp gelir. Paticik, bu konuları tartışmak ve paylaşmak için aslında harika bir ortam. Eski ama aynı zamanda farklı, bir Discord degil .. belki de bu yüzden de çekici gelebilir. 1 Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Valla mümkünse benim oğlan mesajlarımı görmesin ya, özellikle belli bir tarih öncesi korkunç Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Valla benim kız biraz anlamaya başlasın bir şeyleri, paticik username change reca edeceğim. İllaki bulacak burayı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.