Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 (düzenlendi) Zor is valla el konusu. Normalde herkesin kesin hemfikir olmasi lazim. Tersi olsa direk verirdi elbette. Aralık 6, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 bu direk penalti ya yapacak bir sey yok. infinite eyyam var ligde. 1
yusema Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 (düzenlendi) doğru mu bu ya pozisyon şundan daha açık penaltı. Aralık 6, 2025 yusema tarafından düzenlendi
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 (düzenlendi) Sadece 5 gün içerisinde GS istediğini aldı. GS aleyhine karar veririm diye hakemin dizleri titriyordu. Sonuçta kazanmak varsa her yol mübah. Tebrik Aralık 6, 2025 vivavale tarafından düzenlendi 1
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 ya pozisyon penaltı okey ama bu penaltı yüzünden maçın geneli kaçırılıyor, o kadar kötü yönetti ki maçı odun olsa farklı olmazdı. TFF kayyum başkanımız da maşallah yapılan hata gs maçında olunca hemen racon kesmiş. ülkede ki çürümüşlüğünün örneği resmen adam sanki hakem de maç berabere bitsin diye uğraştı da son dk golü engel olmuş gibi oldu, sahada oyuncular yer yer bir birini yedi hakem sanki hiç yokmuş gibiydi. son dk osimhen in hayvan golünü beklemiyordu muhtemelen faul çalabileceği bir şey olsa çalardı hemen. maç sonu yatan kuponuna ağlamıştır hakem.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 (düzenlendi) Toplam faul 7-10. cok degil. Ikinci yari 4-6; cok dogru gelmedi o rakam. Ama oynatti baya. Ben nedense begendim mac icinde hakemi bilmiyorum. fb gs macinda fb ye 12 gs ye 22 calinmisti. Ikinci yari 4-13. O yuzden her mac buna benzer birsey aramayin, izledik beraber. Iki hata bir dogru yapmiyor. Eski hakemler o mactaki pozisyona dogal konum dediyse o zaman bugun de diyebilirler, ucu acik bu kuralin. Ikisi de penalti olmamali bence. Eskiden el gidiyor mu diye bakilirdi daha mantikliydi. Daha once de demistim galiba isterse bir oyuncu paso topu ele nisanlayip penalti alir alakasiz pozisyonda. Hatta Tumer in boyle bir aciklamasi vardi dondurun futbola her mac penalti alirim diye. Adamin random actigi ortanin vurdugu topun benim elime carpmasi adama avantaj saglamamali. O kayseri macina benzer pozisyon bjk maclarindan birinde verilmemisti atibaya dogruydu. Defans oyuncusunu cezalandirmayi dogru bulmuyorum topa elle oynama niyeti olmali. Aralık 6, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Herkes son dakika pozisyonuna odaklanmış, algı peşinde koşuyor da GS aleyhinde bir penaltı (Kazımcan'ı sevgiliye sarılır gibi ceza sahasında sarılıp ilerlemesini engelleme) ve bir kırmızı kart (arkadan bileğine direkt basma) da vermedi hakem. Sadece GS lehine bir penaltı kaçırma gibi tek yönlü bir şey yok yani ortada. Baskı etkili oldu, o baskının sebebini tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var: derbi maçında baştan sona tek yönlü yönetim ve doğramayla puan kaybettirilmeye oluşan tepki. 1
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2025 geçen hafta hakeme susan arkadaşlar bu hafta konuşmaya başlamış . pozisyon penaltı bence bu arada. 1
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2025 Yarın monaco yu yensek de bi avrupa da nefes alsak gruptan çıkmayı garantilesek. sonraki 2 maçta 1 puan bile çok zor bu maç çok kritik. şu defansa ve orta sahaya transfer yapmamanın acısını çekiyoruz, lemina maç saati belli olacakmış, solda oynatacak oyuncu yok, sağda muhtemelen salai oynayacak baya zor maç olacak. lemina-torreria ikilisinden biri olmadı mı baya sıkıntı yaşıyoruz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Okanla Avrupa olmaz. Türkiye ligi kafasıyla oynuyor her maç. On tane maçtan birini kazaniyorsun ama tur atlamaya yetmiyor yetmeyecek de.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 (düzenlendi) Ilk yari iyiydik ama belliydi ikinci yari cokecegimiz. Atmak zorundaydik ki atabilirdik. ikinci yari ezdiler fizik olarak. Bizim takim zaten haldur huldur oynamaya alisik gitgelli oyunda fizik olarak karsilik veremezsen yenilirsin. Dogru durust oyuncu degistiremiyorsun. Girenler zaten zarar yaziyor genelde. su mactan 0 alabilirsin de usg den alacaktin o gereken puani. Aralık 9, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Yani kudurmamak elde değil. 3 tane bombok top oynayan takıma puan kaybettik. Hani Gunayin yetersizliğini falan konuşmaya gerek yok. Şu takıma 10 tane atmamız lazımdı. bir de takim yorgun olayını da anlamıyorum, Sane esek gibi koşuyor adam tüm maç ya. Bizim takimlarimizin antrenmanlarında laubalilik var baya bildiğin. Sonucu olarak al buyur. yani o kadar kazma rakibe yenildik ki saçımı başımı yoldum maci izlerken.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Rakip kazma ama 6-7 tane yüzde yüz pozisyona girdi üstüne penaltı kaçırdılar. Senin kaç tane var pozisyonun. İyi oynamak bu mu oluyor? 1
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2025 Ilk yari gs ustun tarafti. Ikinci yari adamlarin pozisyonlari full. Baya kacirdilar.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 takimin ederi bu olm, okan gitsin, ancelotti gelsin ne farkeder?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Baya fark eder ya. Takımı kuran da Okan yönetemeyen de Okan. Sadece teknik direktörlük olarak düşünmemek lazım çünkü üstünde bir sportif direktör vb. title sahibi, transfere veya Ana mantaliteye karışan birisi yok. Kadronun bu yedeksizliği de yönetime değil Okan'a, herkesin adeleden patlaması da oyunculara değil Okan ve ekibine yazar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Laflara bak. Osimhen kaç maçta kurtardı seni. Zaten Türkiye şartları için alakasız bir bütçen var. Hala da yetmiyor muhabbeti yapıyorsun.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Ne teknik adamlar geldi gecti. Bugun Jurgen gelse fark etmez. Bizim ligde oynanan futbol degil. Okan gibi adamlar is yapar, gerisi tazminatini alip topuklar.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2025 morinyo geldi iste, gs nin basina gelse ne olcakti? yine ayni terane. konu donuyo dolasiyo altyapiya geliyo, adam gibi bir altyapi olusturmadiktan ve self-squad yapmadiktan sonra tirt. osimene verecegin 50m gaymeyi, oraya adam gibi tesisler kurup, en azindan afrika'dan 13-14 yasindaki veletleri getirip 17'sinde iclerinden bir Geremi cikarmaya harcasalar, Porto altyapisi gibi olur da, vizyon yohk gardassim.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 (düzenlendi) 4 büyüklerde altyapı yatırım olayı bu vizyonla çok zor. günlük başarılara odaklanıyor yöneticiler amaçları takımdan ziyade kendilerini sağlama almak. bir şirket gibi yönetilmiyor takımlar o yüzden finansal yatırımlar dışında ki onları da kendilerine faydalı olabilecek şekilde yapıyorlar pek bir yatırım yapmıyorlar. bugün osimhen alınmasa 50m altyapıya yatırım yapılsa osimhen olmayan gs, avrupada 0 çeker ligde de lider olamazdı taraftarda isyan ederdi. hem yönetim hem okan koltuğundan olurdu. Okan 3 yıldır bu takımda tek bir tane altyapıdan oyuncu çıkaramadı, ligi kupayı geçtim hazırlık maçlarında bile gençlere şans vermiyor adam. bugün kadro kısıtlı olmasa ilk 18 de yine göremezdik adam mecburiyetten kadroya alıyor. Bunu yapabilecek devlet teşviki ile anadolu kulüpleri ama anadolu kulüpleri de bölge zenginlerinin para aklama aracı olarak kullanılıyor. Afrikaya gerek yok genç nüfusu yüksek bir ülkeyiz misal Kerem iyi bir altyapıdan geçmiş olsa çok rahat Avrupa'nın iyi kulüplerinde oynayabilecek kalitede bir oyuncu olabilirdi, bu hali ile bile Benfica da çift hanelerde skor katkısı verdi, Arda var işte adam bu ülkede kalsa bu seviyelere gelemezdi bence, çok tepki çekti ama bence en doğru kararı verdi. İyi altyapı alan Cengiz var misal mental sıkıntılı olmasa şuan çok farklı yerlerde olabilirdi. Eskiden Çanakkale Dardanel vardı bu takımın altyapısından çıkan oyuncular yıllarca büyük takımlarda oynadı. Birde direk kendi gözümle gördüm, yıllar önce altyapı maçına gitmiştim GS altyapısına son yıllarda alınan oyuncuların çoğu ya zengin iş adamlarının torpilli akrabaları yada eski futbolcuların akrabaları. GS altyapısından uzun vadede pek bir şey beklemeyin. Eskiden bu altyapıdan çıkan oyuncular GS de tutmasa bile anadolu kulüplerinde oynar onları taşırlardı, her anadolu kulübünde bir GS altyapısından oyuncu olurdu ama son yıllarda onlar bile yok. alt küme takımlara kadar düşüyorlar Aralık 12, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar