Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

trabzon tribünü şow yaptı baya

stad seyir zevki yüksek futbol istiyordu veremiyor gs

ts iyi oynadı fazla pres yemediler ama paslaşarak iyi çıktılar ataklara

ajaxı yenelim bari

Mesaj tarihi:

GS bu sene avrupa maçları öncesi oynadığı maçların hepsinde kötü oynadı, alanyaspor maçında rezildik, bodo öncesi başakşehir i zar zor yendik. derbi maçı ve sakatlıklardan dolayı çok rotasyon da yapamıyoruz, oyuncuların da okan'ın da kafası ajax maçında avrupa maçları öncesi böyle puan kayıpları normal ama ben ajax maçından da kayıp bekliyorum , takım çok rehavete kapılmış gibi hissediyorum bu tarz ortamlarda hep kaybediyoruz biz

Mesaj tarihi:
  • GS belli ki tempodan (hem sık maç, hem de sürekli aşırı baskın oyun) yorulmuş. TS maçında da yorgunluk belirtileri vermişti, bu maç iyice dikkat çekti. Okan da bunu fark etmiş zaten, takımı yarı rölantide oynattı, baskı kurdurtmadı, hatta önce gol yemeyelim de kazanmasak da olur diye çıkmış sahaya.
  • İkinci yarı Okan'a da bi rahatlık geldi, Ajax'ın düşündüğünden zayıf olduğunu görünce BAY değişikliğiyle hadi biraz bastırın atarsınız zaten dedi, tempo yükseltti. Okan sonunda zamanında doğru değişiklik yapmayı öğreniyor galiba.
  • Ajax özgüvensizdi. Bildiğimiz mekanik futbol oynayan sistem takımı yoktu. GS'den bayağı gözleri korkmuş, onların da en başlarda eli ayağına dolaştı ve kapandılar. Daha sonra GS'nin pençe atmadığını görünce yavaş yavaş açılıp pozisyon bulmaya başladılar.
  • İlkay'ın eksikliği çok hissediliyor, takım ileride oyun kurma ve ofans zenginliği yapmakta çok zorlandı. Sara bir kez daha 10 numara oynayamadığını gösterdi. Pozisyonu bilmiyor, ne yapacağını bilmiyor, o yüzden ataklar da cılız kaldı, Osimhen hep tek kaldı ileride. Buna rağmen insan üstü performans gösterdi yine.
  • Sane çok istekliydi, milli takım seçmeleri yaklaşmış, onun da etkisi var heralde.         
  • Singo insan üstü bir şey. 
  • Barış biraz toparlamaya başlamış, bu oyun ve penaltı sağlaması onun da biraz özgüvenini arttırır.
  • Adamların 41 yaşındaki kalecisi acayip iyi. Icardi uzatmada kaçırınca "ay Icardi bunu kaleye sokardı normalde hala toparlanamamış" dedim, sonra tekrarda gördüm ki ona bile parmaklarının ucuyla dokunmuş kaleci. Ama Icardi'nin biraz daha match fitness'a ihtiyacı var, belli.
  • GS'nin bi dinlenmesi lazım, rotasyon lazım. Yoksa iflas edecek takım bi noktada.
  • Hakem bir garipti, taraflı falan değil de işte verdiği kararlar enteresandı. Osimhen'e faul verdiği pozisyon da Ajax'a verdiği kartlar da biraz garipti.
  • Jackobs son dönemki çıkışını bu maça yansıtamadı, ama gerek de olmadığı içindir heralde.
  • Uğurcan hala biraz tekliyo. Bi tane gol yediriyordu yine. Hep böyle arkada bi elde patlayacak mı korkusuyla oynatmaz umarım. Öte yandan konsantre oldu mu da acayip oynuyo.
  • Yeni Oluştur...