Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shadow, 30.09.2025 13:08 tarihinde dedi ki:

bence bu akşam Gaassaray: 6 - LPool: 0 biter.

ben yine bilmişim ya, Osimen kaçırdıklarını atsa şuna yakın skor olurdu asdfsadsfsa

Mesaj tarihi:

Valla 2 tane Osimhen bi BAY çok net kaçırdı benim aklımda. Davinson'un röveşata ve Torreira'nın gelişine yaydan yoklaması yine normal kaçabilecek ama güzel pozisyonlardı.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
MrLevie, 01.10.2025 14:22 tarihinde dedi ki:

simdi bakiyorum da sayfa 17-18de forumumuzun engin futbol bilgisi baya konusmus heh 🤣

Tabiii canııımmm.

Okanla vakit kaybediyoruz. Yapı olmasa Türkiye'de şampiyon da olamaz.

Aceace tarafından düzenlendi

Bay rezalet. Besiktas iyi kapatiyor sifir topla oynama. 
sifir rotasyonla cikmanin mantigi odullendirmek mi bilmiyorum da patlar hocam vucutlar kaldirmiyor artik.

Osi gereksiz agresif. Hic gerek yoktu su maca iyi hazirlanilmamis zor olacagi belli. 1-2 dinc adamla baslamak zor muydu. Ah Okan. 

Sotto tarafından düzenlendi

Saneye Icardiye Saraya guvenemiyor malesef. Ben de aynisini dusunuyorum ama hepsi cok kotu. Guvendigi tek rotasyon sallai eren su an takimda. Giripte katki veren yok takimda malesef. Kutucu mutucu gibi tipler yerine acil rotasyon takviyesi lazim takima.

Sotto tarafından düzenlendi

bence maçta direk rotasyona gitmeliydi, bunu çok yapıyor okan, takım yorgun singo yerine salai, barış veya yunus yerine sane olmalıydı. hatta osimhen yerine icardi oynatılabilirdi, singo sakatlanmış şimdi 4 hafta yok umarım dönüşü sara gibi olmaz. geçen yıl gibi değiliz kadromuz da geniş, şu maçta yenilsek bile liverpool galibiyetinden sonra kimsenin eleştirisi olmazdı ki bence rotasyon ile daha rahat kazanırdık

Bu sene en büyük şansımız İlkay olacak ama belli ki, adam saha içinde çok aktif sürekli yönlendiriyor arkadaşlarını, kaptanlık poçi tayfadan alınıp direk İlkay'a verilmeli

Esnaf tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

343 Digital kanalında gazeteci İbrahim Seten’in aktardığına göre, İlkay Gündoğan tesislerde Nutella görünce adeta çılgına döndü.

Alman Milli takımında forma giyen ve disiplini ile tanınan Gündoğan’ın "Bunun burada ne işi var" diyerek ürünün kaldırılmasını istediği ve bu talebinin hemen yerine getirildiği belirtildi.

Mesaj tarihi:
Esnaf, 06.10.2025 10:26 tarihinde dedi ki:

Bu sene en büyük şansımız İlkay olacak ama belli ki, adam saha içinde çok aktif sürekli yönlendiriyor arkadaşlarını, kaptanlık poçi tayfadan alınıp direk İlkay'a verilmeli

şu çok doğru, adam dünya çapında bir oyuncu ve o dururken Yunusun falan kaptan çıkması komik. bizde nasıl Şikrinyar kaptan olduysa GSde de İlkay olmalı direk.

Mesaj tarihi:
Shadow, 08.10.2025 20:38 tarihinde dedi ki:

şu çok doğru, adam dünya çapında bir oyuncu ve o dururken Yunusun falan kaptan çıkması komik. bizde nasıl Şikrinyar kaptan olduysa GSde de İlkay olmalı direk.

ilkayı da komutan yapmak lazım. Şikrinyar kaptan ama mert hakan komutan değil mi sizde sdf

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Barış yıllık 7m istiyormuş 🙂 BJK ve Frankfurt maçlarını izletmek lazım sen o kadar parayı hakkeder misin diye. Devre arası araplara satıp lookman çekmek lazım yoksa bu işin sonu yok.  Çok örneği olan bir oyuncu değil elden çıkarmak da sıkıntı ama 7m hakettiğini düşünmüyorum ki Barış 7m alırsa tüm yerliler en az 5m isteyecektir 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Lan gece 1 olmuş. Maçın üstünden 4 saat geçmiş. Tek bir mesaj yok.

Ligde rekabet olmayınca insanın maç üzerine boş goygoy yapası bile gelmiyor.

• Yeni Oluştur...