Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Oğlanın doğum günü geliyor, SW hayranıyız ikimizde. Işın kılıcı alayım dedim ama bir sürü ürün çıkıyor nette. Varsa tecrübe eden alan hangisini almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Ben de kendime almak istiyorum yıllardır fjdskf takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 HASBRO al geç. gfdkhgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Suark, 15.08.2024 09:21 tarihinde dedi ki: Oğlanın doğum günü geliyor, SW hayranıyız ikimizde. Işın kılıcı alayım dedim ama bir sürü ürün çıkıyor nette. Varsa tecrübe eden alan hangisini almak lazım? deno ilgileniyordu galiba böyle şeylerle ama forumda mı hala bilmiyorum, discord'dan bi dürt istersen abi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 (düzenlendi) Abi Discord'dan yönlendirdiler geldim sdfs. Ben ilk Lightsaberımı Master Replicas'tan almıştım vakti zamanında. O zamanlar zaten Hasbro ve MR dışında üreten yoktu diye hatırlıyorum, herkes kaliteli replicaları Master Replicas'tan alırdı. Sonra sonra Master Replicas kapandı, envai çeşit üretici ortaya çıktı. Hasbro'nun Black Series Lightsaberları güzel oluyor, müthiş kalitede değiller ama fiyat performans olarak güzel. Bunları Dreamers Figure'un websitesinde, Jedbang Collectibles'da falan da bulabilirsin. Yok ben daha ciddi bişi bakıyorum, 1:1 replica olsun, hatta kenarını köşesini customize edeyim, daha orjinal tasarımlar bakayım dersen de güncel websitelerinden tavsiye edebileceğim; https://www.theorysabers.com/ Bu websitesinin sahibi en büyük SW Content creatorlardan SW Theory. Çok sevdiğim bir abidir, çok da güzel iş çıkartıyor bu lightsaberlarda. Buraya da bakabilirsin. Son olarak da şurayı tavsiye ederim, alışveriş yapmadım ama yukarıdaki yerden önce hep buraya bakıyordum. https://ultrasabers.com/ Edit: sanırım theorysabers'da customization seçeneği yok, ultrasabers'ta var ama. Tabi fiyatlar da daha yüksek ultrasabers'ta. Ağustos 15, 2024 -Deno- tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Bunları nasıl getirecek adam TR'ye sdf. 30€'ya düsmüs yurtdışı siparişi. Üstü absürt vergilendirme diliminde. Ha OP, yurtdışında ikamet ediyorsa bu post kendini 48 saat içerisinde imha edecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Gümrükten geçiriyorlar mı lightsaberları asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Geçer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Deno’nun aldigi modeller adult toy kategorisinde oldugundan geciyor, damatin yuzuklerinden sonra o kategoride sikinti cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Bana bir arkadaşım şu aşağıdaki linki verdi kendisi ile eşine almış fiyatı da uygun görünüyor. ben daha almadım alacaktım da iş güçten bulaşamadım. istersen bir bak. https://calmcrest.com.tr/products/starwars-isin-kilici 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 (düzenlendi) Çok teşekkür ettim kalpleri bastım vakit az şimdi, TR den alabilcek bi yer varmıdır? Edit Göktürkün linki gördüm Ağustos 16, 2024 Suark tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Abi TR'den alabileceğin yerleri de söylemiştim aslında, Jedbang ve Dreamers. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Çok tşk ederim, oğlan drone alma tarafına yöneldi. Kılıcı da kendime alayım sdfa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 İyi bari drone alsın uçurtsun. Belki meslek olarak bile seçebilir. Seçmese bile bi altın bileziği olur. Vıy vıy vıy ses çıkaran florasan lamba sallayacağına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Drone ile de çekim yaparız abi, instagram whatsapp vb tüm sosyal medyalarda editleyip daireyi paylaşırız. - Suark'ın emlakçı oğlan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Aceace, 21.08.2024 13:20 tarihinde dedi ki: İyi bari drone alsın uçurtsun. Belki meslek olarak bile seçebilir. Seçmese bile bi altın bileziği olur. Vıy vıy vıy ses çıkaran florasan lamba sallayacağına.... Sen Lightsaber'a nasıl florasan lamba dersin... For Honor'a gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 (düzenlendi) benim kız da istedi istanbuldayken alayım dedim de kargo geç geliyor ben izmire gidene kadar yetişimiyor ona hasbro aldım kendime de bari o linktekinden alayım ldskfjslkjfd Ağustos 22, 2024 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Abi kapalı halde ben getiririm ama açıkken bavula koyamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 çok güzeller ama ne zaman baksam "bu paraya başka bişi alırım ben" düşüncesi gitmiyor aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 bi de voltronun ışın kılıcı vardı, koydu mu gömçürüp ikiye bölen Hatta siyah aslan ben de başını oluşturacam derdi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Olm çok pahalıymış lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar