Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2024

neokrasi

Öne çıkan mesajlar

Avusturya maçına şimdiden kesin solda kerem, sağda BAY ile başlayıp adam gibi santraforlu sisteme dönmemiz lazım. Montella kendi reklamına yapacak diye amerikayı keşfetmeye gerek yok. 

Orta saha yine ismail - salih önünde hakan çıkmalı. Arda - Kenan hamle adamı olarak almak lazım. Çünkü bu maçta tecrübe daha önemli olacak.

İnş BAY ında kanatta nasıl fark yarattığını 3.5 maç sonra anlamıştır montella. Mümkünse Sameti 18 i de almayalım avusturya maçında. Hataya çok açık maç olacak zaten. 

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 27.06.2024 00:17 tarihinde dedi ki:

Okay var sanırım da o adamın bir şeyini görmedim ben hiç. 

Ben de doğru düzgün izlememiştim Okay'ı da, çocuk iyiymiş sevdim, ayağına gelen topların hiçbiri ölmedi, panik yok, top tutup pas verdi falan. Avusturya maçında iş yapar.

11 sarı kart görmüşüz. Bu kadar kekoluk olmaz ya.

DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

barış 2. yarı insan üstü oynadı maçın adamı resmen, bir daha forvette harcamaz umarım adam tam bir kanat oyuncusu. arda ya alda at dercesine orta açtı arda atamayınca dönen top geldi gol oldu. arda forvet tercihi hayatımda gördüğüm en garip tercih olabilir, adam sakat zaten hem adamı kısıtladık hem de arda 0 pres yaptığı için 10 kişi oynadık resmen. cenk'in attığı gol çok güzel örnek, aynı pozisyonu maç boyunca 4-5 kere yakaladık hepsinde abuk subuk harcadık.montella forvetsiz hayalinden vazgeçip artık cenk ile başlamalı.umarım bu maçtan kendine pay biçmiyordur ilk maç direkler bu maç hakem kurtardı bizi. bu şekil oynarsak avusturya maçı 2.  hüsran olabilir son 16 ya kaldığımıza pişman oluruz.

Çok heyecanlı bizim çocuklar hiç soğukkanlı kalamıyorlar. çok yanlış tercihler yapıyorlar. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

bu turu geçmemizi imkansız görüyorum ben. çok net avusturya şuan turnuvada en iyi top oynayan takım. bizim bu oynadığımız 3 maça bakarsak bence çokta iyi değildik, gurcistan maçında direkler, çek maçında hakem kurtardı bizi. portekiz maçında ciddi bir rakip olunca neler olacağını gördük işte. portekiz maçına göre biraz daha istekli çıkarız sadece. haddimizi bilerek oynamamız gerekiyor. hazırlık maçında 6 yememiz bir yandan iyi oldu nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı biliyor en azından bizimkiler. 

şansımıza irfan yetişme ihtimali var, samet'in cezalı olması bizim için büyük şans yer yer iyi oynasa da tam bir saatli bomba adam. samet yerine apo, hakan yerine de irfan oynar muhtemelen, onun dışında 11 ve saha dizilişimiz aynı olur bence. yine bile cenk ile çıkmasından yanayım ben mert-barış baya alışmış gibi bir birlerine onu kolay kolay bozmaz. solda belki kenan-kerem değişikliği olabilir sadece

Sosyal ağlarda paylaş

3 maçtır gerçekten çok kötü top oynuyoruz. bir kaç oyuncu değişikliğiyle de düzeleceğini düşünmüyorum.

2 galibiyet nasıl aldıysak , 3. kez şans bizden yana olacak mı göreceğiz.

bu arada fantasy takımında free transfer dönemindeyiz , yarın akşam maçlara kadar kadroyu güncellemeyi unutmayın

Sosyal ağlarda paylaş

su topu sisirme olayini bitirmemiz gerekiyor. arda'yi iyi kullanamiyoruz, daha dogrusu verip kactigi bolgeleri penetre etmesi icin imkan yaratmak varken, hoop en geriye donuyoruz. calhanoglu'nun zaten 10 pasindan 8'i geriye, 1'i paralel.

duran toplarin tumunu arda kullansin bir zahmet, sag sol farketmeksizin iyi korner atiyor, zaten kafa golu atmasinin imkani yok bari oyle degerlensin.

ardaya ceza sahasi etrafinda daha genis alan yaratirsak, zaten ufacicik, faul yapmadan durdurmak imkansiz bir-iki frikik, penalti isimizi gorur.

reyou tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...