GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 cenk tosun baya midyeciye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 b*k gibi oynayıp kazanmanın tadı bi başka cidden. iyi oyunumuzu sonraki maçlara saklıyormuşuz gibi.d.d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 bir başkadır benim memleketim... insan memleketini neden sever? başka çaresi yoktur da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 ardaya kırmızımı cıktı mac bıtımınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Habsburg lar ile oynuyoruz . Entrika , hile ne ararsan bunlarda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 bu hakeme bi daha maç vermezler kart festivali yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Avusturya da turnuvanın en iyi takımlarından, hiç beklentim yok ama bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 ben hakemi sevdim, tam benim kafa. gördüğüne çakacan abi kartı süs olsun diye vermiyolar. ama arabayı sağlam yere park etmek lazım çizerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 miyaw33, 27.06.2024 00:01 tarihinde dedi ki: ardaya kırmızımı cıktı mac bıtımınde Sarı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 eldar, 27.06.2024 00:03 tarihinde dedi ki: Avusturya da turnuvanın en iyi takımlarından, hiç beklentim yok ama bakalım hayırlısı. 9 kişi kalırsalar yenebiliriz sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Avusturya maçına şimdiden kesin solda kerem, sağda BAY ile başlayıp adam gibi santraforlu sisteme dönmemiz lazım. Montella kendi reklamına yapacak diye amerikayı keşfetmeye gerek yok. Orta saha yine ismail - salih önünde hakan çıkmalı. Arda - Kenan hamle adamı olarak almak lazım. Çünkü bu maçta tecrübe daha önemli olacak. İnş BAY ında kanatta nasıl fark yarattığını 3.5 maç sonra anlamıştır montella. Mümkünse Sameti 18 i de almayalım avusturya maçında. Hataya çok açık maç olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 (düzenlendi) arda tek başına daha iyi oynar belki hakan'la çakıştılar bu maç ama hagi gibi takılıyor pres yapmayan adamla olmaz bu iş zaten mal bi takımız topu taktik ve hızlıca çıkartamıyıoruz kontra atak için Haziran 26, 2024 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Hakan yok önümüzdeki maç cezalı. Orkun ya da İrfan oynar orada. Arda da oynar aslında ama bu akşam fiziği falan çok kötüydü. Bu akşamki gibi oynarsa olmaz. Okay var sanırım da o adamın bir şeyini görmedim ben hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Bizim takımın IQ ortalaması 80 falan. Hayatımda bu kadar boş beleş kart gören futbolcular görmedim. Mert 65. dakikada zaman geçirmeye çalışıp kart görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 (düzenlendi) ahmedinejad, 27.06.2024 00:17 tarihinde dedi ki: Okay var sanırım da o adamın bir şeyini görmedim ben hiç. Ben de doğru düzgün izlememiştim Okay'ı da, çocuk iyiymiş sevdim, ayağına gelen topların hiçbiri ölmedi, panik yok, top tutup pas verdi falan. Avusturya maçında iş yapar. 11 sarı kart görmüşüz. Bu kadar kekoluk olmaz ya. Haziran 27, 2024 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 barış 2. yarı insan üstü oynadı maçın adamı resmen, bir daha forvette harcamaz umarım adam tam bir kanat oyuncusu. arda ya alda at dercesine orta açtı arda atamayınca dönen top geldi gol oldu. arda forvet tercihi hayatımda gördüğüm en garip tercih olabilir, adam sakat zaten hem adamı kısıtladık hem de arda 0 pres yaptığı için 10 kişi oynadık resmen. cenk'in attığı gol çok güzel örnek, aynı pozisyonu maç boyunca 4-5 kere yakaladık hepsinde abuk subuk harcadık.montella forvetsiz hayalinden vazgeçip artık cenk ile başlamalı.umarım bu maçtan kendine pay biçmiyordur ilk maç direkler bu maç hakem kurtardı bizi. bu şekil oynarsak avusturya maçı 2. hüsran olabilir son 16 ya kaldığımıza pişman oluruz. Çok heyecanlı bizim çocuklar hiç soğukkanlı kalamıyorlar. çok yanlış tercihler yapıyorlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 avusturya efsane oynuyor ve kontralari olumcul h1 basin derim kumar oynayacaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 şimdi hakan yok ama eğer şansa bi tur daha atlarsak en az 5 kişi eksik oluruz. sarısı olmayan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 bi tur daha atlarsak hakan dönecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 hakan'ın romanya'ya free kick golü var. at fav'a bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Şu slovakya ingiltere'yi elesin noolur.... Hiçbir çeyrek final maçını uyuyakalma korkusu yaşayarak izlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 bu turu geçmemizi imkansız görüyorum ben. çok net avusturya şuan turnuvada en iyi top oynayan takım. bizim bu oynadığımız 3 maça bakarsak bence çokta iyi değildik, gurcistan maçında direkler, çek maçında hakem kurtardı bizi. portekiz maçında ciddi bir rakip olunca neler olacağını gördük işte. portekiz maçına göre biraz daha istekli çıkarız sadece. haddimizi bilerek oynamamız gerekiyor. hazırlık maçında 6 yememiz bir yandan iyi oldu nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı biliyor en azından bizimkiler. şansımıza irfan yetişme ihtimali var, samet'in cezalı olması bizim için büyük şans yer yer iyi oynasa da tam bir saatli bomba adam. samet yerine apo, hakan yerine de irfan oynar muhtemelen, onun dışında 11 ve saha dizilişimiz aynı olur bence. yine bile cenk ile çıkmasından yanayım ben mert-barış baya alışmış gibi bir birlerine onu kolay kolay bozmaz. solda belki kenan-kerem değişikliği olabilir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 3 maçtır gerçekten çok kötü top oynuyoruz. bir kaç oyuncu değişikliğiyle de düzeleceğini düşünmüyorum. 2 galibiyet nasıl aldıysak , 3. kez şans bizden yana olacak mı göreceğiz. bu arada fantasy takımında free transfer dönemindeyiz , yarın akşam maçlara kadar kadroyu güncellemeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 (düzenlendi) su topu sisirme olayini bitirmemiz gerekiyor. arda'yi iyi kullanamiyoruz, daha dogrusu verip kactigi bolgeleri penetre etmesi icin imkan yaratmak varken, hoop en geriye donuyoruz. calhanoglu'nun zaten 10 pasindan 8'i geriye, 1'i paralel. duran toplarin tumunu arda kullansin bir zahmet, sag sol farketmeksizin iyi korner atiyor, zaten kafa golu atmasinin imkani yok bari oyle degerlensin. ardaya ceza sahasi etrafinda daha genis alan yaratirsak, zaten ufacicik, faul yapmadan durdurmak imkansiz bir-iki frikik, penalti isimizi gorur. Haziran 28, 2024 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar