Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Girmeyince girmiyor aga klasik bjk fb maçı oldu yine hiç şaşırtmıyor.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Djiku'nun 2 defa filan atilmasi lazimdi. 1
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Bari Türkiye kupasına katılsaydınız be. Ocak ayında hedefsiz bir Fenerbahçe izlemek zorunda kalacağız.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Sotto, 07.12.2024 21:02 tarihinde dedi ki: Djiku'nun 2 defa filan atilmasi lazimdi. Baya sert faulleri vardı 2 sarı görebilirdi
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 (düzenlendi) Hakemin oynatma isteği iyiydi, kolay faul vermemesi süperdi fakat djiku 2-3 kere atılırdı. Ben cidden şu derbilerde bir şekilde önce beşiktaştan oyuncu atılmasından bıktım. Kimle oynuyorsak atılmıyor arkadaş. Bize tereddütsüz kart çıkartılabiliyor. Yıllardır aynı, yeni hakem, eski hakem, genç hakem hiç farketmiyor. Oyunda ise Fener hala tüm ölüm kalım maçlarında ölüyor, tüm maç sanki ligde beşiktaş gs ile çekişiyor izlenimi vardı. Ben zaten morinho etkisi falan görmiyorum. Bana göre 1 tane fenerin dolu dizgin maçı yok. GS arada parıldırıyor. Fenerde malesef yok Aralık 7, 2024 FuCKiR tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 djiku hariç hakem tertemiz maç yönetti. önemli veya kırılma sayılabilecek her maçı kaybediyoruz, kadro seçimlerine bakıyoruz 'mou bildiği bir şey vardır' dediğimiz ne varsa elimizde patlıyor. 2 stoperi eksik, 4-5 maçtır kazanamayan beşiktaş maçını kazanacak bir oyun planı bul bir zahmet. 2 direkten dönen top, 1 çizgiden çıkarılan top var bi tık şanssızlığımız da vardı ama daha net bir oyun olmalıydı. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Kaçırdığımız gol şanslarının güzelliği ..
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Uzun zamandır bu kadar "denk güçlerin mücadelesi" istatistiği görmemiştim....
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 kizillelma, 07.12.2024 23:38 tarihinde dedi ki: Kaçırdığımız gol şanslarının güzelliği .. Huh... Ben senin yurtdışında yaşadığını bilmiyodum ya....
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 (düzenlendi) BJK ne zaman tepetaklak düşüyo olsa o zaman fener derbisini kazanıyor. İlginç bi istatistik. Davinson'un her pozisyonu mercek altında vurgulanırken Djiku'nun 4 sarısının "ay sert faulleri var bi sarı dafa verilebilirmiş belki" diye hasır edilmesi çok tatlı Aralık 8, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Shadow, 8.12.2024 11:58 tarihinde dedi ki: abv samet
yusema Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 herkesin dediği gibi djiku çok rahat sarı kartlarla atılabilirmiş. onun haricinde yine klasik zor durumdaki bjk her zaman bize ters geliyor. maçı yarım yamalak izledim. özetten gördüğüm kadarıyla da en kötü beraberliği haketmişiz , dzeko'nun 2 tane kritik pozisyonu sonuçlansa farklı bi maç olabilirdi. onun haricinde 2 topta direkten dönmüş vs. ama fenerbahçe için o girseydi bu olsaydı bahaneler boş , puan farkı açılıyor. neyse zaten ne zaman puana ihtiyacımız olsa "salıncaktaki" beşiktaş yeniyor bizi :d
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 bjk nin bu sene son galibiyeti bu maç olacak
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 chamberlain oyuna girince yanlış hatırlamıyorsam spiker 8-9 aydır sahalardan uzaktı vb. bir şey dedi, duyduğum an dedim bize kesin yapıştırır bi tane diye. adamların bizi yenmediği bir kombinasyon kalmadı bundan sonra rahat ederiz umarım.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Tek başına yedirdiği kaçıncı gol acaba bitirdi maçı şu takıma karşı böyle golü yersen 3 4 lük olursun. Adamda kabahat yok bu arada kadro mühendisliği yapan bu adamı bu kadroda 4. Defans yapan adam düşünsün. Islıklamanın hiç manası yok.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Şimdi de sağ bekimizin yedeği sol bekte ilk 11 oynayan mert üstünden gol yedik. Denecek bir şey yok tebrikler ali koç
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 çok kötü oynuyorlar ya gerçekten bu adamlara futbolcu bu adama da hoca deniyor, milyonları götürüyorlar. beşiktaşlıyım hani futbolu takip etmiyorum evde dayım misafir açtık izliyoruz, yani türk takımları standart atakları, sağa sola ver, geri ver top çevirirken bi kanatta boşluk olunca depar at orta yap tutarsa. 45dk da 1 tane kaleyi tutan şutu yok kaçırmadıysam bi pozisyon. embesil gibi geri pas atmaya devam ediyor. adama diyecek bir şey yok diyorsunuzda 1 kere gol yedirirsin sonra hala geri pasa devam ediyorlar hani beni koy şu yaşımda şu fiziksel kondisyonumda harbi daha iyi oynarım ya. yalandan koşuyorlar bir de çok belli 1 tane akıllı oyuncusu yok şu an fenerin sahada. hocasıda boş boş izliyor. yazık günah.
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Ben artık fenerin iyi futbolla alakasını gerçekten kenara bırakıyorum. Abi mücadele falan da yok. Öyle takılıyorlar sahada. Hani maç var stadda buluşalım ter atalım demişler 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Bilbao yalnız efsane oynuyor. Sanki 20 kişi adamlar sahada. Acayip alan kapatiyorlar, hiç boşluk bırakmıyorlar. Ikinci gol de enfesti. Turnuvanın en iyi on gölüne girer.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Shadow, 03.06.2024 19:19 tarihinde dedi ki: Hoşgeldin Jose Mourinho... Tüm kupalara talibiz bu sezon, Vira bismillah!!! Tazminatinho'ya doğru gidiyor yalnız...
Öne çıkan mesajlar