Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk maçta ben 37-0 yaptım, ilk maçta henüz matchmaking ayarı filan yok belli ki. Birkaç maç yaptıktan sonra oyun daha dengeli maç getirmeye başlıyor.

Mesaj tarihi:

Maçın dengesiz olmasını kastetmedim. Taktik derinliği az gibi geldi, biraz durağan geldi. Skill tavanı alçak gibi gördüm. Ortalama oyuncuyu eğlendirmek üzere tasarlanmış, zayıfın kafasına vurup oyundan küstürmeyecek bir tasarım amaçlanmış gibi geldi.

Çok oynayanların yorumlarını merak ettim o yüzden. Oyunun eğlenceli olmasını vs sorgulamıyorum o değişken bir şey, bu oyunun competitive'i 1000 saat akar, şöyle taktik varyasyonlar var, yüzlerce saat oynasan hala öğrenemediğin şeyler olur, iyi ile ortalama oyuncu arasında oynanışta şöyle farklar olur gibi.

Oynayasım vardı, ilk maç aşırı hayal kırıklığa uğrattı, hiç aradığımı bulamadım, belki motive olurum tekrar dedim.

Mesaj tarihi:
eldar, 21.01.2025 10:05 tarihinde dedi ki:

Ben bu oyunu 1 kez oynadım hiçbir şey bilmeden. Fazla düz, taktik asgari seviyede ve sıkıcı geldi. Groot almıştım, ezdik de 17-1 bitirdim, daha skillerini bile çözemeden. Hadi yenildiğim için bayık geldi de değil.

Bana biraz amatör eğlendirir gibi geldi açıkçası, bir derinlik var mı, şans vermeli miyim daha.

bu oyun bir SWAT 3 veya SWAT 4 değil elbette. ama Overwatch 2 ve TF2 severek oynadıysan, bunun onlardan daha düz, daha az taktiksel olduğuna katılamayacağım.

oyun biraz fazla heallerın önemine dayansa da, gayet de taktiksel oynamak ve taktiksel karakter değiştirmek önem taşıyor.

mesela dün gece oynadığım maçta Black Panther ile oynayayım dedim. takımın düşmanla çatışmasını takip ediyorum, tam birbirlerine girdiklerinde arkadan saldırıp flank yapayım diyorum. tam ben flank yaptığımda takımım geri kaçıp uzaklaşıyordu ve düşman da 6 kişi bana dönüp beni çok rahat kesiyordu. yenilmek üzereydik.
gittim Squirrel Girl aldım. takımın gerisinden rastgele bombalar atmaya başladım. bir anda oyun değişti, çok hızlı bir şekilde karşı takımı ezmeye başladık, ben takımın gerisinden takımımı ittire ittire ilerletmeye çalıştığım için kazandık.

al sana bir taktik mesela. takımının ve karşı takımın ne yaptığını gözlemleyip ona göre senin de hamle yapmanı şart koşuyor oyun.

Mesaj tarihi:
eldar, 21.01.2025 14:24 tarihinde dedi ki:

Skill tavanı alçak gibi gördüm. Ortalama oyuncuyu eğlendirmek üzere tasarlanmış, zayıfın kafasına vurup oyundan küstürmeyecek bir tasarım amaçlanmış gibi geldi.

oyunu bir maçtan fazla oyna da, iyi reflekslere sahip bir spider-man veya iyi aime sahip bir iron man'e denk gel de, skill tavanının nasıl delirtebildiğini anlarsın 😄

reflekslerim veya aimim hiçbir zaman CS'deki Global Elite'ler kadar olmadı. o seviyede birisi geldiğinde inanılmaz işler yapabilmesine imkan tanıyor bazı karakterler.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...