Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palworld

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bi zahmet moda eşle pikaçu koyarsan adamlar IPmizi çalıyor diye takedown talebi açar tabi lel. Ama yalnızca moda, geri kalan kısmı için şöyle bi açıklamaları var

Alıntı

On the other hand, we had a chance to talk to PocketPair’s CEO Takuro Mizobe before Palworld’s release, and addressing this topic, Mizobe mentioned that Palworld has cleared legal reviews, and that there has been no action taken against it by other companies. Mizobe shared PocketPair’s stance on the issue, stating, “We make our games very seriously, and we have absolutely no intention of infringing upon the intellectual property of other companies.” 

https://automaton-media.com/en/news/20240122-25873/

Pokuman ne ya asla bakmam diyen benim bile ilgimi çekti, güzel reklam oluyor bu tür haberler. Survival var pokuman var e gameplay de fena görünmüyor, bu türleri sevenler için baya iyi olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis, 23.01.2024 19:51 tarihinde dedi ki:

oyun iyi mi yoksa balon mu şimdi nedir karar?

çok çok az oynadım da pokemonlu conan exiles gibi geldi bana, arkadaşla sıkılana kadar oynanabilir.

Silphatos, 23.01.2024 20:14 tarihinde dedi ki:

gamepass bi update gelmiş ama daha hiç açmadım oyunu, steam versiyonla aynı mı oldu şimdi?

yok 1.1 olmuş ama steam 1.2. hala dlss yok, charlar player xxx isimli.

Sosyal ağlarda paylaş

PvE bir noktada biter gibi duruyor. Quest sistemi yok, dungeon'a girmedim ama boss'lar limitli gözüküyor. Early access game'de o anlamda çok zenginlik beklemiyorum ama potansiyeli çokça var.

Bir noktada craft, mimarlık, şehircilik, üretim similasyonu/yönetimi falan haline gelecek sanki oyun. Bir tarafta süslü, şık kalede krallar gibi yaşarken uzaktaki base'de köleler hammadde için karın tokluğuna çalışacak, öbür tarafta mavi yakalar gün boyu bir şeyler üretip ufak mutluluklar için havuza bara falan gidecek.

Bu arada oluşturduğunuz dünyanın özelliklerini değiştirerek oyunu bambaşka hale getirebiliyorsunuz. Survival ve craft ile uğraşmak istemiyorsanız, ya da level kasmakla, yaratık öldürmekle uğraşmak istemiyorsanız ona göre dinamikleri değiştirebiliyorsunuz.

Sosyal ağlarda paylaş

🔥 

"We have received many inquiries regarding another company’s game released in January 2024.

We have not granted any permission for the use of Pokémon intellectual property or assets in that game.
We intend to investigate and take appropriate measures to address any acts that infringe on intellectual property rights related to the Pokémon."

The Pokémon Company

kizillelma tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...