df Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 bu oyun tam olmazsa bile bu satıştan gelen para ile ikincisi sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 ya da tüm ekip emekli olur, bir daha böyle bir şey görmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 yapim masrafi $6.75 milyonmus oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Ve Nintendo Issues DMCA Takedown Over Palworld Pokemon Mod.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Bi zahmet moda eşle pikaçu koyarsan adamlar IPmizi çalıyor diye takedown talebi açar tabi lel. Ama yalnızca moda, geri kalan kısmı için şöyle bi açıklamaları var Alıntı On the other hand, we had a chance to talk to PocketPair’s CEO Takuro Mizobe before Palworld’s release, and addressing this topic, Mizobe mentioned that Palworld has cleared legal reviews, and that there has been no action taken against it by other companies. Mizobe shared PocketPair’s stance on the issue, stating, “We make our games very seriously, and we have absolutely no intention of infringing upon the intellectual property of other companies.” https://automaton-media.com/en/news/20240122-25873/ Pokuman ne ya asla bakmam diyen benim bile ilgimi çekti, güzel reklam oluyor bu tür haberler. Survival var pokuman var e gameplay de fena görünmüyor, bu türleri sevenler için baya iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Gamepass versiyonu sevemedim cok kaba daha.. Controller calisiyor ama ekranda gorunen bir icon vs yok falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 oyun iyi mi yoksa balon mu şimdi nedir karar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 gamepass bi update gelmiş ama daha hiç açmadım oyunu, steam versiyonla aynı mı oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Cokomantis, 23.01.2024 19:51 tarihinde dedi ki: oyun iyi mi yoksa balon mu şimdi nedir karar? çok çok az oynadım da pokemonlu conan exiles gibi geldi bana, arkadaşla sıkılana kadar oynanabilir. Silphatos, 23.01.2024 20:14 tarihinde dedi ki: gamepass bi update gelmiş ama daha hiç açmadım oyunu, steam versiyonla aynı mı oldu şimdi? yok 1.1 olmuş ama steam 1.2. hala dlss yok, charlar player xxx isimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 bugün bayağı oynadık 3 kişi, grupla gp üstünden bedavayken idare eder ama ark with pokemons olmasa bu viral etkisi olmazdı bence. gp'deyken denenebilir. pokemon ve survival sevenler için iyi kombo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 MS'da 900₺ olmuş, 85-292-900 diye zamlandı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 1 yıl gpde işte min, kalktığı zamana kadar çoktan unutursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Bana aşırı hype ürünü bir oyun gibi geliyor. 1 ay sonra bile hatirlanmayabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Survival ve crafting en sevmediğim genreler. Skyrim'i dahi neredeyse sıfır craft oynuyorum enchanting dışında. Benlik değil sanırım bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 PvE bir noktada biter gibi duruyor. Quest sistemi yok, dungeon'a girmedim ama boss'lar limitli gözüküyor. Early access game'de o anlamda çok zenginlik beklemiyorum ama potansiyeli çokça var. Bir noktada craft, mimarlık, şehircilik, üretim similasyonu/yönetimi falan haline gelecek sanki oyun. Bir tarafta süslü, şık kalede krallar gibi yaşarken uzaktaki base'de köleler hammadde için karın tokluğuna çalışacak, öbür tarafta mavi yakalar gün boyu bir şeyler üretip ufak mutluluklar için havuza bara falan gidecek. Bu arada oluşturduğunuz dünyanın özelliklerini değiştirerek oyunu bambaşka hale getirebiliyorsunuz. Survival ve craft ile uğraşmak istemiyorsanız, ya da level kasmakla, yaratık öldürmekle uğraşmak istemiyorsanız ona göre dinamikleri değiştirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 güncel versiyon tree of life diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 (düzenlendi) güzelmiş. odun kesmeyi sevenler gönül rahatlığıyla alabilir. ha birkaç ui/ux güncellemesi lazım acilen. autorun, f ile açığın kutuyu aynı tuşla kapatamamak filan gibi ufak şeyler de uzun süre oynarken yoruyor. Ocak 24, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 (düzenlendi) F'ye basılı tutmak yerine toggle da lazım. parmak koptu. bir de autorun. ne denli doğru bilmiyorum, reddit'in yalancısıyım lol. Ocak 24, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 oyunda birbiriyle etkileşim içinde çalışan bir sürü sistem var. bunların böyle "kervan yolda düzülür, ya hakk!" diye yazılarak çalışması pek mümkün değil gibi. bana sallama gibi geldi o yüzden dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Conan + ark olmus bu güzel bi pokemon oynu eksikti cidden. Ama çok grindy geldi bana bakalım ekıple nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 (düzenlendi) "We have received many inquiries regarding another company’s game released in January 2024. We have not granted any permission for the use of Pokémon intellectual property or assets in that game. We intend to investigate and take appropriate measures to address any acts that infringe on intellectual property rights related to the Pokémon." The Pokémon Company Ocak 25, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Pokemon company de dünyanın parasını kazandı hala doyamadılar mickey mousenin ip si düşüyomuş pokemonların niye düşmüyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 steamboat willie düştü sadece 95 yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar