Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto VI

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Pc ye day 1 çıkarsa 100 dolar çalışır. 2 sene bekleyeceksem hype geçer 3 4 sene de bekler, epic ten beleş fln gelince oynarım🙃

Mesaj tarihi:

benden 5-10 dolar çalışır anca, gta5'i bile oynamadım doğru düzgün, çocuk oyunu gibi geliyor bana bunlar artık ne biliyim. ha bak mafia4 gelir ona veririm 30 dalır orası ayrı.

• Like 1
  • Kustum 2
Mesaj tarihi:
Shadow, 16.01.2025 23:45 tarihinde dedi ki:

benden 5-10 dolar çalışır anca, gta5'i bile oynamadım doğru düzgün, çocuk oyunu gibi geliyor bana bunlar artık ne biliyim. ha bak mafia4 gelir ona veririm 30 dalır orası ayrı.

nihayet aynı hisleri paylaştığım biri çıktı diyordum. ta ki son cümleye kadar. benim için de san andreas'tan sonrası yok.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

ben de 5 i bi kere story oynadım. 30 saatte fln bitti daha açmadım. online çukuruna fln düşülecek oyun değil ama her oyunda önümüzdeki 5-10 yılı tanımlıyor adamlar. o yüzden her türlü bi tur oynanıyor.

ki rdr2 den sonra yaşayan dünya olayını daha da abartabilirler. o da çıkış dönemindeki 5 ten çok daha etkili olur. ama hype bittikten ve her şeyi sağda solda gördükten sonra çıkarsa pre order da basılmaz. indirim beklenir.

Mesaj tarihi:

COVID-19 salgınının ortasında, işsiz kalan iki aktör Sam ve Mark kasvetli bir gelecekle karşı karşıyadır. Çaresizlik içinde bir fikir bulurlar: Shakespeare'in Hamlet'ini Grand Theft Auto Online'ın ultra şiddet dolu dünyasında sahnelemek. Tamamen oyun içinde çekilen GRAND THEFT HAMLET, klasik tiyatroyu kaotik bir dijital ortamla birleştirme girişimlerini konu alıyor. Çarpıcı görseller ve beklenmedik düşünme anlarıyla bu ilgi çekici belgesel, eski kültürel anlatıların yeni, sanal alanlarda nasıl hala yankı bulabileceğini inceliyor ve sanat, izolasyon ve dijital dünyanın hikaye anlatma potansiyeli hakkında sorular ortaya atıyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

GTA bence de tirt ya. Araba cal heist yap bilmemne yap. Baya basit impulse lar bunlar trailera bakiyorsun got koyalim gogus koyalim. Bundan 30 sene once belki ilginc gelirdi. Alternatif hayal gucu trigger etmeyen dunya sunan bir oyun bos geliyor bana nedense. Zenci ve sokak kulturunun bos ve asiri abartilmasi gibi geliyor oyunlar. Hele online muhabbeti rezaletti. Yasla mi alakali jenerasyon olayi mi bilemedim.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

zenci ve sokak kulturu ne olm 20 sene oncesinin san adreasinda kaldi onlar. ustune 4 geldi 5 geldi falan ve hepsi farkli karakterleri ve kulturu konu aldi. ama amerikaya hitap eden bir oyun ve onlarin hayati abartili yani. son trailer iste bunun ornegi.

hayal gucunu trigger etmesi oyuncuya bagli. ben serbete banilmis dragonlar, yildizlararasi yolculuk veya supergucler olmadan da dalabiliyorum duz bi kart oyununda bile.

Ya tabi zevk meselesi de gunumuz dunyasinin abartili sunuldugu her medium beni irite ediyor genelde. Filmide diziside. Oyle bir hayat yok cunku gordugum dunyada ve bana sundugu en heyecanli sey araba filan calmak banka soymaksa meh yani. 1970 te belki heyecanlandiriyordu insanlari boyle fikirler. Dark Knight banka heist hastane sahnesini filan dusun sonra oradan Batman Joker konseptini cikar tamamen. Butun anlami gidiyor. GTA bu benim icin 🙂 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Afedersiniz ama b.kum gibi oyun Gta, hep aynı şeyler seri boyunca. bunun 2D olanı da vardı sonra GTA3 çıktı o zaman ilkti ve ilginçti güzeldi, ama yok abi sarmıyo artık yani. Ama mafia olur kingdom deliverance olur, reddead 2 olur vsvs onlar ayrı☺️

• Kustum 2

kifflom!

Cikinca en iyi konsol ile beraber alip oynar geri satarim konsolu.. Gta5 tavsaklariyla baya eglendirmisti, adamim benim sahneye cikisi bile saksaksak..

Trevor's balls

Scalanova tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...