Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 https://www.imdb.com/title/tt13309742/ bu baya iyi. Hikaye vs begendim, tavsiye.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 3 bolum izledim ama pek sarmadi simdilik cok, gunde 1 bolum izliyorum anca.
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Fena degildi de sonu biraz aceleye gelmis. Bir de basta planladigi herkesle hesaplasacak saniyorsun sonra o da meh şekilde kaliyor.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 bayagi guzel. hevesle beklenecek bir animasyon olmus. ilk bolumlerdeki ayaklari yere basan yaklasimla, tutarlilikla sadece animasyon degil seri mecrasinin genelinde yeri olabilirmis. hibrit yaklasim isiklandirma ve kamera acilarinda meyvesini vermis. figur sayisi icin ayni seyi soyleyemeyecegim zira festival koyunde ne kadar etkileyici bulduysam claws, shogunate falan o kadar klon askeri gibi hissettirdi. orijinal muzigi cok basarili. kill bill soundtrack'den, metallica'dan falan calip havasini bozmasalar keske. karakterler yan karaktere kadar cok basarili. kimisinin yuz hatlarini seslendirenlere benzetmeleri cok hos olmus. s01 Spoiler kerhandedeki crawlspace dovusu ve mikio ile dovus gibileri en iyilerdi bence. kareografik cabaya ragmen kaleler, saraylar ayni etkiyi yaratamadi. fowler'in ayni anda taigen ve mizu ile kapismasi hikayeye ne kadar hizmet ediyorsa vurdu kirdi denklemlerini de o kadar zedeliyor.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 5. bolumde benim de hissiyatim benzerdi. ama oradan sonra sert bir dusus var. 4 daha da iyi bolum bence.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 bugün başladım buna, baya güzel duruyor gerçekten 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 anime olaylarına uzağım da bu hakikaten harikaymış, sahnelerin uzunluğu türk dizileri kıvamında ama çok güzel iş olmuş
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Anime değil zaten, fransız stüdyo canlandırmış ama yazar & yönetmen amerikalı.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Pehey ne kötü bitti yahu. Aceleye gelmiş resmen, bütçeleri mi yetmedi artık nedir bilemem. Yazık olmuş.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Bence mis gibi basladi ve bitti. Arc gerektirdigi kadar soru ortaya cikartip yeterince cevap verdi, tam dozunda soruyu da sonrasina birakti. 3 - 4 ve 5. bolumler cok cok iyi oldugu icin bitisteki 6-7-8 den ayni tadi alamamak dogal, ama bu bolumler hikayenin akisina hizmet etmeyen veya kotu bolumler olduklari icin degil oncesinde serinin acilisindan itibaren 5 e kadar devamli vites arttirdigi icin bence. Japonyada gecen , western bile olsa "anime" de ingilizce konusulmasi basta baya kulaklarimi tirmalasa da voice acting bence baya iyiydi. Diger netflix og animasyonlar icin aynisini soyleyemiyorum, onlarda direkt jp dub a gecmistim. Bunda da jp dub efsane bu arada. ozellikle mizu ve swordfather sekanslari cok cok iyiydi. (2. turu jp dub izliyorum 4 e kadar geldim) Bazi yerlerde muzigin kullanilmasini begendigimi soyleyemem. Belki kimileri icin gaz faktoru olarak ise yariyordur ama beni ortamdan soktu cikartti, asiri pretentious bir havasi vardi. Bazi yerlerde de tam tersi, hah burasi icin tam bu olur baska bisey olmaz hissi vardi. Burda produksiyon ittirmesidir heralde diyip o tarafa sovdum, yonetmen in geri kalan yerlerde o kadar guzel is cikartip burda o kararlari vermesini bunye kabul etmedi. 1
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 ben ilk episode'un ortalarında falan caponca dub'a geçtim ya, öyle setting'e öyle karakterlere ingilizce VA gitmiyor bence Alıntı 3 - 4 ve 5. bolumler cok cok iyi oldugu icin bitisteki 6-7-8 den ayni tadi alamamak dogal, ama bu bolumler hikayenin akisina hizmet etmeyen veya kotu bolumler olduklari icin degil oncesinde serinin acilisindan itibaren 5 e kadar devamli vites arttirdigi icin bence. şu yoruma da katılıyorum ayrıca
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 ortasındayım henüz, bazı kısımlar biraz fazla modern amerikan bakışıyla gibi ama fena değil. bitirince gene yazarım.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 sunu koyuyorum seriyi bitirmediyseniz izlemeyin, spoiler dolu. bir suru ivir zivirdan bahsediyor da en hosuma gidenler sanat yonetimi ve kulturel kareografi. izlerken bazi kiyafetler icin bunlar tarihi degildir, yaratici insiyatif almislardir diye dusunmustum, pek oyle degilmis.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 (düzenlendi) blacksmithing olayinda birilerinden danismanlik almislar, fantazi yerleri, abarti yanlari var, gozu kor adamin yapabilecegi bisi degil, zaten surecin en onemli yerlerini gostermiyorlar, (heat treatment-quenching) ama geri kalan kisimlarda bicak ve kilic yapimi hakkinda anlatilan her sey %100 dogru. Aralık 12, 2023 DoGMeaT tarafından düzenlendi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 ama abla samuray degil. RONIN, ilerde samuray mi olcak bilmiom s2 traileri izlemedim, zaten daha bitirmedim, nitpickim bu olsun.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Patinin aksine 5. bölüm aşırı kötüydü bence. Müzikli kısımları neredeyse komple soğutuyordu. Onun dışında eğlenerek izledim. Devamını da izlerim
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 yazımda bazı sıkıntılar var "e bu böyleyse o niye öyle" dedirten ama hızlı bitirtecek kadar sürüklemese de gene iyi. netflix bunlara para harcasın live action yerine. yani evet müzikler biraz kill bill (hatta bazısı direkt ondan lol) ama gene de japonca versiyonu iyiymiş lol. 1
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 sezon 2 icin 2026 demisler, 6 bolum olacakmis.
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 6 bölüm için 2 3 yıl süre biraz abartı olmuş.
Öne çıkan mesajlar