Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 (düzenlendi) Yeni expansion hayırlı olsun Bunlarda diğer expansionlar Kasım 3, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 3 expansion birden duyurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Geçen expansion fiyatları vs new , egonomi yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 iyi saga maga güzel de şunları tek paket yapsaydınız be ya. wow token fiyatları da uçtu... ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Cinematic yine her zaman olduğu gibi şahane olmuş da şu son explerde neden lore'un merkezine ısrarla Anduin'i yerleştiriyorlar hala anlamış değilim. Kesin The War Within ve Midnight'ta antagonist de yine Sylvanas olur, The Last Titan'da da Sargeras'a bağlarlar yine olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Artık bir expansion geriden gelip free olunca alacaz gibi duruyor. Dolar fiyatına bakınca TL çevirisi daha yüksek oluyor, adamlar doları 25.99 dan hesaplayıp fiyatlamis. Seneye oyun çıkarken dolar 30 u geçer keşke pre orderda alsaymisiz deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Ben sublari 6 aylik aliyorum, exp cikmasa 1 yillik subi basicaktim hatta sub bundle geldiginde. Buna da epic edition basicam direk. Pahali gorunuyor da degil, disari cikinca selam versen 500 lira fis kesiyorlar. Bir sifir atip oyle bakin fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 cinematic çok iyi olmuş. ama hikayeleri sadece raid bahanesi olsun diye yaratmak yerine doğru düzgün derli toplu bir şeyler sunsalar artık keşke. her defasında ek paketleri daha fazla soru yaratıp hiçbirini cevaplamadan bırakıp kaçıyor. en azından şu kılıç meselesine geri dönmeyi akıl etmeleri bile çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 aldım ben de. bu arada anduin'i niye thor: ragnarok chris hemsworth dublörü gibi modellemisler gfdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Marv, 04.11.2023 11:48 tarihinde dedi ki: Cinematic yine her zaman olduğu gibi şahane olmuş da şu son explerde neden lore'un merkezine ısrarla Anduin'i yerleştiriyorlar hala anlamış değilim. Kesin The War Within ve Midnight'ta antagonist de yine Sylvanas olur, The Last Titan'da da Sargeras'a bağlarlar yine olayı. o yok ama kardeşi bir yerlerde diyordu zaten crucial role diye zaten art olarak da koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Windrunner bacılar sıkıntı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 https://www.reddit.com/r/wow/s/vkYaUebhhN Wow hikaye ekibinin çoğu kovulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Biraz okudum da lore tarihçileri diyor, onlar da 5-6 kişi filanmış zaten? Wikilerde lore yazanlar gibi birşey anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 başarılı oldukları söylenemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Yani demek istediğim yazar ekibi değil, yazılanlardan dokümantasyon çıkaran bir ekip. Red shirt guy’dan birkaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 anladım anladım da genel olarak hikaye tarihsel olarak da çok kopuk, yeni gelen hikayeler tutarsız veya klişe/saçma. lore ekibi bütün olarak başarısız. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Bence sahane olmus. Henuz oynayamadim ama serefsizim aklima gelmisti bu konsept hahaha. Basarili olur. PoE’deki battle royal eventleri de eglenceli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Olmamış ya sanki keyif alamadım nedense. spell skilllerde aşırı tutarsızlık var buff-nerf dışında. ileride farklı oyun olarak çıkarabilirlerse warcraft rumble gibi mesela farklı güncel motorla. oyunun şuanki haline kimse subs açmaz yada oyunu satın almaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Oynarken dikkat edin millete laf atmayın. Baya adam banlanmis böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 20 senedir çatır çatır ekmeğini yediler daha da doymadılar yuh artık be, bitsin veya free olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 war within menzoberranzan vibe mi olacak simdi derinler yer alti filan? underdark acligimi gidersin diye preorder yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) underdark değil de yer üstü gibi oynadığımız, kendi fauna ve florası oluşmuş biomelar olacak sanki. Mayıs 9, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 hiç heyecan uyandırmıyor bu paket ama meraktan alcam yine. bi kaç tane zaralek cavern tipi bölge olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar