Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

hakemlerin o kadar üstüne gittiler ki hakemler fb ve gs maçlarında düdük çalmaya yada cesur kararlar vermeye korkuyorlar. bence en güzel örneği pendik maçı oldu, aynı pozisyon pendik tarafında olsa var a bile gitmezdi muhtemelen veya pendiksporlu bir oyuncu mhy'nin yaptığı hareketleri yapsa anında yerdi kırmızıyı. aynı şekil tartışma yaratmamak için her pozisyona faul çalıyorlar maç sürekli duruyor bu yüzden, faul çalmadığı her pozisyon için de televizyonlar da saatlerce tartışıyorlar. Onun en güzel örneği de Gs maçı oldu bence, 6-2 lik net galibiyette bile en basit pozisyonlar saatlerce tartışıldı. Geçen acun söylemişti, İngiltere de sakatlık yaşayan oyuncu 2 pozisyon oyuna giremiyormuş bence bu bizde de uygulanmalı.

Bunlar dışında her iki takım başkanı da çok gereksiz ortamı geriyor ama Fenerbahçe bu konuda baya bir seviye atladı resmen tüm camiayı terörist destekçisi ilan etti,aynı şeyi ben sosyal medyadan etsem 1 güne polis kapıma dayanırdı, bizim başkan da gereksiz geriyor onu da belirteyim ama artık bu olayın bir yaptırımı olmalı, çok iyi yere gitmiyor yoksa bu tartışmalar.  TFF o kadar etkisiz ki gün geçtikçe ortam daha da geriliyor, hem hakemlerinin arkasında duramıyor hem de bu tip söylemlere bir yaptırım uygulayamıyor, . şu ortamda Allahtan Trabzonspor şampiyonluk yarışında değil yoksa Fenerbahçe maçında neler olacağını düşünemiyorum bile. 

Aslında tüm bu olayların kökünde sebebi belli de işte 

Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbiri sütten çıkmış ak kaşık değil, Ali Koç'un haklı tarafları da var, abarttığı taraflar da.

Ben son basın toplantısındaki "Erteleme Talebi"ne takıldım mesela. O kadar laf edip, "rakibimizde isterse" demek garip geldi.

Gangren tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ulkede en egitimsizinden en egitimlisine, en nufuzlusundan en az gucu olana kadar hic kimse kendi basarisizligini kabul edip bir kere de olsa yapamadim demedigi surece futbol veya baska birsey, herhangi birseyin ilerlemesi mumkun degil. 

Dunyadaki her olayda her durumda elbette o durumun tersini isteyecek sartlar/durumlar/insanlar bulunur. Dis guclerden tut bilmemnesine elbette senin karsinda hep birileri olacak. Ama butun bir ulkedeki her bireyin isleri ters gittiginde bir bahanesi olur mu ya. 15 sene once amerika simdi feto yarin baska birsey. Ulke tamamen bir echo chamber. En alttan en uste herkes ayni seyi tekrarliyor, tekrarladikca inaniyor. 

hic kimseden biz beceremedik kabullenmesini goremeyecek miyiz merak ediyorum. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...