Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Bu seneyi her türlü son derbiye bağlayacaklar zaten. Ak mı kara mı orada belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Derbiden şampiyon çıkacağımıza inanmıyorum ben. İçerdeki maçtan sonra da yazdım bu beraberlik gs yi şampiyon yaptı diye. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 hakemlerin o kadar üstüne gittiler ki hakemler fb ve gs maçlarında düdük çalmaya yada cesur kararlar vermeye korkuyorlar. bence en güzel örneği pendik maçı oldu, aynı pozisyon pendik tarafında olsa var a bile gitmezdi muhtemelen veya pendiksporlu bir oyuncu mhy'nin yaptığı hareketleri yapsa anında yerdi kırmızıyı. aynı şekil tartışma yaratmamak için her pozisyona faul çalıyorlar maç sürekli duruyor bu yüzden, faul çalmadığı her pozisyon için de televizyonlar da saatlerce tartışıyorlar. Onun en güzel örneği de Gs maçı oldu bence, 6-2 lik net galibiyette bile en basit pozisyonlar saatlerce tartışıldı. Geçen acun söylemişti, İngiltere de sakatlık yaşayan oyuncu 2 pozisyon oyuna giremiyormuş bence bu bizde de uygulanmalı. Bunlar dışında her iki takım başkanı da çok gereksiz ortamı geriyor ama Fenerbahçe bu konuda baya bir seviye atladı resmen tüm camiayı terörist destekçisi ilan etti,aynı şeyi ben sosyal medyadan etsem 1 güne polis kapıma dayanırdı, bizim başkan da gereksiz geriyor onu da belirteyim ama artık bu olayın bir yaptırımı olmalı, çok iyi yere gitmiyor yoksa bu tartışmalar. TFF o kadar etkisiz ki gün geçtikçe ortam daha da geriliyor, hem hakemlerinin arkasında duramıyor hem de bu tip söylemlere bir yaptırım uygulayamıyor, . şu ortamda Allahtan Trabzonspor şampiyonluk yarışında değil yoksa Fenerbahçe maçında neler olacağını düşünemiyorum bile. Aslında tüm bu olayların kökünde sebebi belli de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 (düzenlendi) Hiçbiri sütten çıkmış ak kaşık değil, Ali Koç'un haklı tarafları da var, abarttığı taraflar da. Ben son basın toplantısındaki "Erteleme Talebi"ne takıldım mesela. O kadar laf edip, "rakibimizde isterse" demek garip geldi. Mart 14, 2024 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Gidecek olan sadece bizim avrupa şansımız değil, ülke puanı da önemli, bize sıkıntı yok gerekirse oynarız da rakibimiz de isterse erteleyelim anlamı çıkarttım ben, hem erkekliğe bok sürdürmüyor hem de işine geleni teklif etti işte dfs Bu arada genel olarak haklı buldum açıklamalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 (düzenlendi) Bu ulkede en egitimsizinden en egitimlisine, en nufuzlusundan en az gucu olana kadar hic kimse kendi basarisizligini kabul edip bir kere de olsa yapamadim demedigi surece futbol veya baska birsey, herhangi birseyin ilerlemesi mumkun degil. Dunyadaki her olayda her durumda elbette o durumun tersini isteyecek sartlar/durumlar/insanlar bulunur. Dis guclerden tut bilmemnesine elbette senin karsinda hep birileri olacak. Ama butun bir ulkedeki her bireyin isleri ters gittiginde bir bahanesi olur mu ya. 15 sene once amerika simdi feto yarin baska birsey. Ulke tamamen bir echo chamber. En alttan en uste herkes ayni seyi tekrarliyor, tekrarladikca inaniyor. hic kimseden biz beceremedik kabullenmesini goremeyecek miyiz merak ediyorum. Mart 14, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 (düzenlendi) . Mart 14, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Niye sildin yav livakovici:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 maçı açtım gol yedik, kalede kovaçeviç var sandım ondan asdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 oly çıktı fenere, geçerse aston villa-lille galibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Şampiyonluk meselesi bu kadar başabaş olmasa iyiydi ya. Turu geçip şampiyonluk gitse hiç kiymeti olmayacak. Finale çıkarsak belki unutturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Aston Villa - Lille eşleşmesi iyi oldu. Olympiakos geçersek, erken final niteliğinde olacak. Es kaza turu atlarsak, finade kazanma şansımız artar. Hayaller, hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 tüh be en güçlü takımlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Saadettin Saran başkan adaylığını açıklamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 koskoca sezon 1 penalti almis trabzonspor’un yanindayiz umarim beklenilenin aksine hakkaniyet sevdalilarini uzmeyecek bir yonetim ortaya konulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 12 penaltı alan takımın taraftarı olarak bunu söylemen gerek kişi sen misin gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Liebe, 17.03.2024 16:24 tarihinde dedi ki: 12 penaltı alan takımın taraftarı olarak bunu söylemen gerek kişi sen misin gerçekten? Modlar 13 olarak düzeltsin shdhsuquab 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 alıyoruz ama bilerek atmayıp lig reytinglerini yükseltiyoruz hak yemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Liebe, 17.03.2024 18:41 tarihinde dedi ki: Modlar 13 olarak düzeltsin shdhsuquab Ya zaten roket atmışsın adama, ucuna taramalı da bağlamayıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 şampiyonluğu kaybetmeye hazırmıyız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 freeeeeeeddddddddd. ne attı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 (düzenlendi) aha ismail hoca'nın kafasına cisim gelmiş. şu trabzondan bizim hocaların çektiği nedir ya? sdfsdf Mart 17, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 cisim kola geliyo adamin omzuna kafaya buz uyguluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar