ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Bluesky, son günlerde ismi duyulmaya başlanan sosyal medya platformu. Yeni Twitter diye anılıyor. Bence daha çok yeni Twitter olması umut ediliyor. Twitter'i Elon Musk' satan Jack Dorsey'nin "ben bu kadar parayla ne ederim ki" diyerek dayanamayıp Twitter'e rakip olarak geliştirdiği sosyal medya platformu olan Bluesky, Elon Musk sevmeyenler, Elon Musk aldığından beri Twitter'in aldığı halden memnun olmayanlar için bir umut niteliğinde. Bluesky şu an private beta aşamasında. Hızla ismi yayılırken ve merak edenleri de çoğalıyor. Bir bekleme listesi var. Oradan kayıt olup bekleyebiliyorsunuz ama ayrıca davetiye sistemi de kullanılıyor. Her ne kadar davetiye ile yayılan sosyal medya mecralarının sonu genel olarak pek iç açıcı olmasa da Bluesky da bu sistemle yayılıyor. Yakında merak edip davetiye arayanların sayısı artacak buralar da hep davetiyelik olacakken konu açılsın dedim. Hem bilenler görenler anlatsın, hem yorum yapılsın hem biz ölümlülere cennete giriş bileti için kendi aramızda paylaşım ortamımız olsun. Bluesky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Ben sosyal medya kullanamıyorum ya kafam bozuluyor siliveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 twitterin neden tutulduğunu anlayamamış birisi olarak bunu da kim niye kullansın ki dediğim olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 "yeni xxx" diye ortaya cikan platformlarin gelecegi oldugunu sanmiyorum ya. Bagimsiz iddiayla ortaya cikip sonradan organik olarak yerlesirsin. Kimse instagrama yeni facebook dememisti ama insanlar birini birakip digerine gecti kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 web.xyz mi, hmmm peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 daha clubhouse'in helvasini yiyemedik ya la. durun azcik. Bluesky havayolu sirketi degil mi lan bu arada? $hit token ismi gibi de bir vibe i var. davetiye olan varsa bu arada.. baskasina versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 1 adet davetiyem var, her 2 haftada 1 tane veriyor. Özel mesajdan ilk yazan kişiye kodu gönderebilirim Henüz fazla kullanıcı yok ama Twitter'dan kopan çok fazla kişi gelmeye başladı. Arayüz olarak bana Twitter'dan daha akıcı geldi. edit: @reampage saniyesinde mesaj atarak kodu kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 eyv. forum sagolsun. app cok tirt simdilik, ben twitterda kisilerle etkilesimi seviyorum, birine mantikli bisi yazinca cevap aliyorsun, bazi alaninda bilinen adamlarla garip garip sohbetlerim oldu, diger mecralarda yok boyle seyler, daha icerik uretmekle ilgili, twitter daha bir kendini ifade yolu gibi. O yuzden zaten surekli sansurlensin sansurlenmesin tatavasi donuyor, musk tamamen ticari bir hale getirdi siteyi o yuzden alternatif, rekabet hos olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Yaklaşık 60K kullanıcıları varmış. 1.2 milyon kişi ise bekleme listesindeymiş. Şirket betada oldukları bu dönemde moderasyonel açıdan yetişemeyecekleri için devlet başkanları gelmesin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Fazla davetiyesi olan varsa dm atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Fazladan davetiyesi olan varsa alırım ben de bir dal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Aslında bir şekilde iyi kullanıcıları kendine çekmesi sonrasında yayılması lazım. Şimdi twitterde bir kaç yüzbin takipçisi olan adam bir buçuk milyon kişi sıra bekler mi? Bir sebep olması lazım. Genelde twitterde tutturamamış kişiler deneyecektir Bluesky'i. Orada tutunmaya çalışacaklardır. Arada bakıyorum Clubhouse'ye; instagramdan el işi satan adamlar pazarlama kanallarında konuşup takipçi kasıyorlardı şimdi pazarlama gurusu gibi Clubhouse'de takılıyorlar. Başka sosyal mecralardan tanınanların hepsi clubhousenin sesli muhabbetinden sıkılmış kaçmış. Tabii Eln Musk faktörünü de boşlamamak lazım. Bir hareketiyle bir bakarsınız Twitter'de bir kişi kalmamış herkes Bluesky'ya geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Fazla davetiyesi olan dm atıp mail adresimi isteyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 (düzenlendi) Davetiye paylaşabilecek olan varsa ben de bir adet rica edebilir miyim? Malum Elon Musk 1 saat kadar önce Twitter'i öldürdü Temmuz 1, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 yolladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 steam kredisi karsiligi davetiye alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Bedava ve extra davetiyelerinize talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Twitter'a ne oldu 1 saat önce? Davetiye varsa bakarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 bana da lütfen musk kaşınıyor, tweet okumaya kota getirdi. Bugün pek bakmama rağmen hiç bir yere giremiyorum, batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Bizim kullanıcı datamızı binlerce şirket agresif şekilde topluyor. Bunu nasıl durdurabiliriz diye twit atmış dün. Böyle bir çözüm buldu herhalde. Yarına kalkar limitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Davetiye varsa alabilirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Twitter'ın yaptığı hamleden sonra artan trafik sebebiyle üye alımlarını geçici olarak durdurmuşlar: Muhtemelen yarın normale döner. Elon Musk'ı ise özel olarak tebrik etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Valla ben bezdim dqvetiye aramaktan. Kimse yorum da yapmadığı için nedir ne değildir beta nasıl gidiyor twitterdan farklı ne var hiç bir yorum da alamıyoruz. Gerçi araya seçim de girince hepimiz seçim derdine de düştü. Davetiye sistemi çalışıyorsa elinde fazla olan varsa hala talibim. Sistemin içinde cirit atanlar yorumlarını da yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Bir davetiyenizi alırım ben de varsa açılınca üyelik gireyim. Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 nasılsa kapalı abi bi davetiye atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar