neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Bikaç gündür Youtube shortsta karşıma cs videoları çıkmaya başladı.
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 skinler patladı. gg olduk. bıçak ve eldivenler %60 değer kaybetti son güncellemeden sonra.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 Kırmızı skinler (covert) çok hızlı değer kazanmış, bıçak ve eldivenler değer kaybetmiş herhalde. 600 kırmızı skini olan birisinin inventory'si milyonlarca liraya çıkmış bir anda. ama hangi siteden alınan screenshot onu anlamadım. kırmızı skinler en ucuzları 20 dolardan başlayan şeylerdi. elimdeki Covert skinlere baktım mesela 50 dolardan 5000 dolara fırlaması gibi bir şeyle karşılaşmadım.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2025 trade yapana fena koymuştur, steam'in tek artısı hala private company. başka bir şirkete bağlı olsa o market milyon kere patlamıştı.
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Son güncelleme ile şarjör muhabbeti değişmiş. Zırt pırt şarjör değişme yok artık. Şarjör değişimlerinde içinde kullanılmayan mermiler çöpe gidiyor, artık yedek mermi değil yedek şarjör geliyor silah ile beraber.
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Tom Clancy's Rainbow Six: 1998 SWAT 3: Close Quarters Battle: 1999 Counter-Strike Beta: 1999 sanırım Rainbow Six ve SWAT 3'e özenmek için fazla erken hareket etmişler, biraz daha bekleyebilirlermiş... hazır böyle bir değişiklik yapmışlar, aynı update'de AWP'yi bir yere mount etmeden kullanamamayı da ekleselermiş. eksik kalmış update.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 GONDARCENGIZ, 24.10.2025 13:08 tarihinde dedi ki: trade yapana fena koymuştur, steam'in tek artısı hala private company. başka bir şirkete bağlı olsa o market milyon kere patlamıştı. eski yazı ama dayanamadım. valve yerine başka bi firma olsaydı çoktan blockchain entegresi ile billiondolarlık yapmıştı marketi. sonra crashlayıp batmıstık o ayrı ama valve hala 90ların kafası ile iş yapıyor
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 90'lar derken, sürdürülebilir demek istedin heralde. Bone, 21.03.2026 03:52 tarihinde dedi ki: fazla erken hareket etmişler, biraz daha bekleyebilirlermiş... nese hadi hayırlısı ya, bi sonraki 25 senede ADS eklerler artık. cs gibi eski bir oyunun hala oynanmasının sebebi valve'in kendi platformunda trendsetter olması heralde ya. hadi oynanır onu anlarım da top olmaz yani 25 senelik aynı 2 oyun.
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 güzel yanı zaten orjinal yapısı. Call of Duty gibi ADS ekleyip Swat 3 gibi şarjörün mermiyi komple çöpe atmasını ekleyip Apex Legends gibi yerde kayma ekleyip Fortnite gibi mape tepede atlama ekleyip Battlefield 6 gibi uçak uçurma eklerlerse zaten o CS olmaz, başka bişi olur. ADS'ye hiç gerek yok mesela, sebebi de oyuncunun ADS gibi bir mekaniğe ihtiyaç duymadan aim ve recoil kontrol etmeye dayalı bir mekaniğin üstüne kurulması oyunun. Call of Duty mekaniklerini çok seven oyuncular zaten CoD oynuyor yıllardır.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Mesaj tarihi: Mart 21, 2026 Güzel yanı orijinal olması falan değil. Denklemin içinden Valve ve kumarı çıkar o güzelliğin aşırı yüksek hızla biteceğini iddia ediyorum. ADS != COD Bugün bütün FPS oyunlarında var ADS. Bunun sebebi ADS oyunu daha komplike hale getiriyor çünkü oyuncu hem hipfire hem de ADS ile ateş etme arasında seçim yapabiliyor. Tabii ek olarak sprint de geliyor ve tüm bular karmaşıklığı arttırıyor ve iyi olmayı daha zor hale getiriyor. Gerek yok ne demek anlamadım. Acayip anlamsız bişey söylediğin. Aim ve recoil kontrol etmeye dayalı zaten bütün FPS oyunları. Ama asıl iyi oyuncular stratejik kararlar, map hakimiyeti ve mobilite kontrol sayesinde başarıya gider. Aim ve recoil dediğin şeyler ezberden ibaret.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Pordakal, 20.03.2026 22:22 tarihinde dedi ki: Son güncelleme ile şarjör muhabbeti değişmiş. Zırt pırt şarjör değişme yok artık. Şarjör değişimlerinde içinde kullanılmayan mermiler çöpe gidiyor, artık yedek mermi değil yedek şarjör geliyor silah ile beraber. 1 mermi atıp reload yapmazsam kudururdum ben. bakalım nası olacak 25 senelik alışkanlık asd.
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Gökyüzünden paraşütle mermi drop ta gelirse tam olur
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Seçmeli yapsalardi keşke. Atıyorum r ye bir kere basınca bütün şarjörü degisseydi ama kısa surseydi. 1 sn mesela. R ye uzun basınca da var olan şarjörü doldursaydi ama 2 sn surseydi.
Öne çıkan mesajlar