Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Onaylanmamis soylentilere gore DnD_Beyond fiyatlari artacak yakinda ciddi, bu ogl krizi esnasinda 40 bin+ kisi uyeligi iptal etmis diyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 arttırsınlar da kalanların yarısı da iptal ettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Şu anda Foundry + 5e.tools oynuyoruz. Beyond'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum gördüğüm kadarıyla. Gerek yok Beyond'a zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Hasbro dndden bi bok kazanmiyordur muhtemelen diger islerinin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 (düzenlendi) sadece wotc: 2020 $816M 2021 $1.3 billion diyor kar Ocak 18, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 MTG ya onun büyük kısmı, altın yumurtlayan kaz hasbro için. Ordaki fanları da kızdırmayı başardılar geçen yıllarda yaptıklarıyla ama arena marena baya götürüyorlar hala malı. D&D nispeten ufak kalıyor %10lar falandı yanlış hatırlamıyorsam. Hani paizoya maizoya neden takıyorlar onu da anlaması zor çünkü bu haliyle bile rakiplerinin toplamından büyükler cirolara bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Hasbro'nun D&D beyondu satın almasından sonra, DnD 1.0'ın komple subscription based bi model olacağına dair herkes hemfikir. Diğer taraftan, ciddi bi coder takımı toplamıslar ve bu model sürdürülebilir olsun diye işi AI Dungeon Master'lar geliştirme yoluna sokmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 https://www.dndbeyond.com/posts/1428-a-working-conversation-about-the-open-game-license bunlar uslanmamış belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 illa degistirecekler demekki sdf survey fena fikir degil eger feedback dinleyeceklerse ama taslak halini gostersinler bakalim nedir, sirf gostermelik isbirligi yaparlarsa patlar gene. Ama sen para istiyor basacak bol yeni content/kitap, gayet basit, elinde dev gibi bir duzine farkli dunya, milyon tane karakter var, 1 yerine 5 adv. kitabi cikar 6 ayda tamamdir, boyle yerlerde debelenmeye gerek yok bos bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 buyuklu kucuklu 1500+ publisher pazio'nun ogl'si etrafinda toplasmaya baslamis: https://paizo.com/community/blog/v5748dyo6si7y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Yeni dosya burada: https://www.dndbeyond.com/attachments/39j2li89/OGL1.2_DraftForDiscussionPurpose.pdf Mesleği sözleşeme yazmak, incelemek, düzenlemek, münazara etmek olan biri olarak çok sinsi olduğunu söyleyebilirim. Yazan avukatları takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Komple vazgeçtiler bu işten, hatta bir adım ileriye gidip 5.1 SRD'yi de tamamen ücretsiz yaptılar creative commons altına koyarak. https://www.dndbeyond.com/posts/1439-ogl-1-0a-creative-commons İptal edilen üyelikler, tüm rakiplerin ORC altında birleşip pazar paylarının iyice düşme ihtimaliyle birleşince etkili olmuş baya. Yalnız şunu da yakalamışlar: Bu bu altafox capital aynı zamanda hasbronun büyük yatırımcılarından, hatta bi yerde yetkin ve işten anlayan bi yönetim kurulu getirmek için uğraştık ama bu hıyarlara kaldık manasında bi açıklama da yayınlıyorlar. Detaylar şu vidyoda Klasik mismanagement ve abuse of company resources olayı var, bok gibi şirket yönetip milyor dolar prim yazmışlar kendilerine sonra da bu genius planları bulmuşlar işte. Ha ben bile bu kadar sert tepki çıkacağını düşünmemiştim communityden, bilgisayar oyunlarında olduğu gibi giden 1 fan yerine 10 drone a satar yine paçayı sıyırırlar diye düşünüyordum ama tabletop rpglerin çok daha aktif bi kitlesi varmış onu da görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 ceo'yu ucursunlar da gulelim double d20 falcon punch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 halki film protestosundan caydirmaya calisan sari dungeoncilari da gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 altafox'un tee gecen seneden hasbro hakkinda bol kirmizili soyle bir dosyasi var enteresan: https://mms.businesswire.com/media/20220511006059/en/1452716/1/ISS_Presentation_PRINT.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Srd 5.1 cc oldu. Böyle geri adım görmdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 On 14.01.2023 at 08:00, axedice dedi ki: First, we wanted the ability to prevent the use of D&D content from being included in hateful and discriminatory products. Oldu olacak cumhurbaskanimiza hakaret ediyorlar deselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 bu ceo'lar toplantılarda temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 13 saat önce, axedice dedi ki: Komple vazgeçtiler bu işten, hatta bir adım ileriye gidip 5.1 SRD'yi de tamamen ücretsiz yaptılar creative commons altına koyarak. Vazgeçtiler de önceki leakte geri vites yapıp ortalığın yatışmasını bekleyip sonra tekrar geçirmeye çalışacaklar deniyordu. Şu saatten sonra güvenilmez bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 öğrenciler olmasa eğitim bakanlığı güzel iş aslında diyen herif gibiler. küstahlığa arsızlığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 5e'yi tekrar geçirmeye çalışmak diye bir şey yok, CC ile yayınladılar bile, bitti o iş. Geri dönüşü olmayan bir şey CC. One D&D için istediklerini yapsınlar, 5e artık tüm Dünya'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 On 28.01.2023 at 13:06, axedice dedi ki: Komple vazgeçtiler bu işten, hatta bir adım ileriye gidip 5.1 SRD'yi de tamamen ücretsiz yaptılar creative commons altına koyarak. https://www.dndbeyond.com/posts/1439-ogl-1-0a-creative-commons İptal edilen üyelikler, tüm rakiplerin ORC altında birleşip pazar paylarının iyice düşme ihtimaliyle birleşince etkili olmuş baya. Yalnız şunu da yakalamışlar: Bu bu altafox capital aynı zamanda hasbronun büyük yatırımcılarından, hatta bi yerde yetkin ve işten anlayan bi yönetim kurulu getirmek için uğraştık ama bu hıyarlara kaldık manasında bi açıklama da yayınlıyorlar. Detaylar şu vidyoda Klasik mismanagement ve abuse of company resources olayı var, bok gibi şirket yönetip milyor dolar prim yazmışlar kendilerine sonra da bu genius planları bulmuşlar işte. Ha ben bile bu kadar sert tepki çıkacağını düşünmemiştim communityden, bilgisayar oyunlarında olduğu gibi giden 1 fan yerine 10 drone a satar yine paçayı sıyırırlar diye düşünüyordum ama tabletop rpglerin çok daha aktif bi kitlesi varmış onu da görmüş olduk. Abi yalan yok şu yöneticilerin nerd tiplerden tokat yemesi bir keyif verdi. Ama bunun altında kalmaz bunlar, inşallah masaüstü oyuncuları bilgisayar oyuncularından daha iyi bir hafızaya sahiptir de bir sonraki hediyeye hemen atlamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Masaüstü oyun sistemlerini DM'lere satıyorlar, oyuncular DM ne derse onu oynuyor. Ben böyle gitseydi Pathfinder 2e'ye geçerdim mesela, oyuncular da doğal olarak takip ederdi. DM'ler azınlık ama asıl onları etkileyen bir şey bu da. Azınlığı kendilerine düşman ettiler, Hasbro bu işin oyuncak gibi çalışmadığını kavrayamadı. D&D Beyond satacağız diyorlar, DM'ler kullanmazsa kime satacaklar? Ben Foundry VTT'de oynatıyorum mesela, aramızda benle oynayanlar da var, anlatsınlar oyuncu için ne kadar iyi olduğunu. Corporate aleminin en büyük 180'i olmuş olabilir bu Bana da keyif vermedi değil. Ancak böyle durumu kurtarabilirlerdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 https://www.dndbeyond.com bu ne masa üstü online oynama toplulugu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Pathfinder satislari da ziplamis bu arada, 8 ayda satilmasi beklenen kitaplar 2 haftada satilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar