Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Drift yapıyorsa garanti kapsamında olabilir, yolla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 (düzenlendi) ha yazmayı unuttum, benim 8bitdo ultimate geldi (thx @DoGMeaT) düz msrp'ye bakınca bu fiyata bu feature set ve performansı bulmak çok zor filan derdim de shipping + gümrükle biraz pahallıya geliyor olabilir tr'de satılan lolbox kontroller'larından. yine de bi bakın, göz ardı etmeyin. derken şunu buldum: beyazı (güzeli) 1450tl görünüyor shipping+gümrükle. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9BDMWWN/ Mart 20, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 https://www.amazon.ae/8BitDo-Ultimate-Wireless-Controller-Raspberry-Pi/dp/B0B9BPMBZ1/ref=sr_1_3?keywords=8bitdo&qid=1679316554&sprefix=8bit%2Caps%2C124&sr=8-3 şöyle windows versiyon varmış. a b xy si düzgün olan. bunu deneyebilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 abi onun için şu post'lara bak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 df, 20.03.2023 15:53 tarihinde dedi ki: https://www.amazon.ae/8BitDo-Ultimate-Wireless-Controller-Raspberry-Pi/dp/B0B9BPMBZ1/ref=sr_1_3?keywords=8bitdo&qid=1679316554&sprefix=8bit%2Caps%2C124&sr=8-3 şöyle windows versiyon varmış. a b xy si düzgün olan. bunu deneyebilirim bak. Bunu alma, bundan hem asıl özellik olan hall effect joystick yok (Hall effect temassız, manyetik alanla çalışma sistemi, sıfır drift ve deadzone. Özellikle sıfır deadzone'a alıştıktan sonra elime başta gamepad almak zor gelir oldu. Switch filan bir garip geliyor artık). Şunu al onun yerine, ben aldım, gelmesini bekliyorum: https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-abxy-buttons-for-ultimate-controller---xbox-layout @Cokomantis Link için teşekkürler bu arada, aynı satıcıdan şunu aldım, epeydir uygun fiyatlı bulmaya çalışıyordum: https://www.amazon.com.tr/8BitDo-Bluetooth-Kablosuz-Oyun-Kolu/dp/B07MSN1NPC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Tüh aynısının sadece tuşu xinput olanı sandım. Sök tak kısmında elde kalacak bir şey yoksa belki senin gibi yaparım. Nisanda dubai ye gideceğim. Arkadaşa şimdiden aldırıp gittiğimde getireceğim. O yüzden mantıklı geldi. Ps5 controller da alacağım bi tane haptic için. O da yarı fiyat buraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Vidyolar izledim önce, kolay görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 8BitDo Apple uyumu getirdi: https://www.8bitdo.com/apple/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Cokomantis, 20.03.2023 15:37 tarihinde dedi ki: ha yazmayı unuttum, benim 8bitdo ultimate geldi (thx @DoGMeaT) düz msrp'ye bakınca bu fiyata bu feature set ve performansı bulmak çok zor filan derdim de shipping + gümrükle biraz pahallıya geliyor olabilir tr'de satılan lolbox kontroller'larından. yine de bi bakın, göz ardı etmeyin. derken şunu buldum: beyazı (güzeli) 1450tl görünüyor shipping+gümrükle. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9BDMWWN/ Bu hall effectli olan mi simdi? Oyleyse yapistiracagim arcade falan oynamak icin. 73 dolara geliyor her sey dahil. ABD fiyati bile 69 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 O, evet. Düz fiyatına bakmaya gerek yok fiyatı uygun demek için. ₺2220'e almışım ben, o fiyata Hall Effect joystick, dock, 2.4Ghz alıcı, iki tane arka tuş bulmak mümkün değil. ₺3000'e de hepsini birden bulmak mümkün değil. Her şekilde ultimate gamepad bu şu anda. Bu arada arka tuşlara çok alıştım, başka gamepadler ile de arıyorum. L3 ve R3 hep kötü gelmiştir bana, joystick ile oynarken basmaya çalışınca kontrol bozulur biraz. L3'ü ve R3'ü arka tuşlara atadım, tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Kaşım gözüm derken stok bitmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 ₺1900'e siyah olan da alınır. AYXB tuşları da siyah zaten, çirkin duracak bende. O tuşların siyah çıkacağını bilsem baştan siyah olanı alırdım. Wishlist'e at bekle ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Arkadaş gelecek ABD'den yakın zamanda da uğraştırmıyım diyordum. Ona sipariş veririm tekrar stoğa düşmezse, takipteyim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Amazon'da başka biri siyahını 1000 + 400 lira kargoyla satışa sununca aldım geçtim direk. bir de 3 taksit oldu sdfkj. 10 numara alet, dock'u falan şahane. En son F710 kullanmıştım, mağara gamepad'i gibi bunun yanında. Tuş takımı da sıkıntı olmadı muscle memory'm falan olmadığından. Direk Y>Y, A>A falan remap'leyip geçtim. Remap software'i var bu arada merak edene, bayağı kolay ve 3 profil saklayabiliyor joystick hafızasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Benim de tuşlar gümrükten geçti, M30'de geldi. M30 çok hoş, Genesis oyunlarını sonunda olması gerektiği gibi oynuyorum. Tuşlar teslim edilsin, takar, resmini atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Böyle oldu: Yanında M30 Bluetooth bonus En sonunda adam gibi Genesis oynayabildiğim için mutluyum Tuşlar kaliteli, sağlamlar. Eskilerinin yerine değiştirmek mümkün değil ama $2.99 verdim sonuçta. Tayyip 53TL gümrük alarak daha çok para aldı neredeyse ama. Eskileri de yedek olarak durabilir. Açmak ve değiştirmek zor olmadı, PH1 ve T6 tornavida gerekti. Dışında tornavida yoktu, pena ile kolayca açtım ama. Aç-değiştir-kapa 10 dakika sürmedi. Açmışken içini de temizledim, plastik tozu vardı, üretimden kalmış sanırım. Oynarken tuşlar neredeydi diye bakan yok tabii ama böyle daha güzel, tam oldu cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 (düzenlendi) abi siyah beyaz üstüne soytarı evi gibi renkler hiç olmuyor bence ya sdgfd Nisan 3, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 GERGE, 03.04.2023 20:21 tarihinde dedi ki: Böyle oldu: Yanında M30 Bluetooth bonus En sonunda adam gibi Genesis oynayabildiğim için mutluyum Tuşlar kaliteli, sağlamlar. Eskilerinin yerine değiştirmek mümkün değil ama $2.99 verdim sonuçta. Tayyip 53TL gümrük alarak daha çok para aldı neredeyse ama. Eskileri de yedek olarak durabilir. Açmak ve değiştirmek zor olmadı, PH1 ve T6 tornavida gerekti. Dışında tornavida yoktu, pena ile kolayca açtım ama. Aç-değiştir-kapa 10 dakika sürmedi. Açmışken içini de temizledim, plastik tozu vardı, üretimden kalmış sanırım. Oynarken tuşlar neredeydi diye bakan yok tabii ama böyle daha güzel, tam oldu cihaz. iyi günlerde kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Cokomantis, 03.04.2023 22:34 tarihinde dedi ki: abi siyah beyaz üstüne soytarı evi gibi renkler hiç olmuyor bence ya sdgfd Orijinali gibi olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 ben de almıştım bitmeden, gelsin bakalım. f710 artık bildiğin erimeye falan başladı, abi bırak gideyim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Yine ucuza 8BitDo Ultimate var: https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-İstasyonlu-Denetleyici-Pencereler-Kontrolörü/dp/B0BGLQWW8F/ 1500TL'ye kapıda şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 (düzenlendi) siyahı 1000 lira diyor? Bir de ultimate değil bu sanki? Yanlış linki mi attın acaba. Nisan 4, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 (düzenlendi) 2.4 versiyonu değil diyecektim. almaya çalışırken anladım ithalat ücretini ödeme ekranında yansıtıyorlar 1500'e geliyor evet. YASALARA AYKIRI BU GADDEMİT Almanyada 2 tane 2.4 bundle'ı 137 euro, gene türkiyelendik. Nisan 4, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 8bitdo bu kadar kötü mü yoksa bu arkadaşa sıkıntılı cihaz mı gelmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 3 tane 8BitDo gamepad var bende. Üçünü de kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar