Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Evet ya, Türk dizisi gibi uzadıkça uzadı o iş. Bir bölüm daha uzamaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Komutan dedi ki: Diziyi üçer bölümlük paketler şeklinde düşünmüşler gibi geliyor. öyle planladık dedilerdi önceden zaten. İlk sezon 12 bölüm lük 4 arc olacak işte. Güzel gidiyor bence bu şekil. 2 bölüm setup bi bölüm aksiyon. Alıntı The first season, which features twelve episodes, will feature stories that are told in three-episode arcs. In other words, the first arc of the series will be the first three episodes, thus the way the show is premiering. Each arc is written and directed by the same team, keeping a consistency amongst that story even with different writers and directors on the season. ikinci sezonu da benzer şekilde geçip Rogue One'a bağlayıp bitirecekler. Alıntı That same approach is being taken for season two as well, and it’s actually the way Gilroy and his team figured out how to make it work. Realizing that they wanted to see this story through to completion (which means taking it right up to Rogue One) but that they didn’t want to commit to five seasons (with each season spanning a year of Cassian’s life, like season one does), they decided to utilize this three-episode story arc format to make it work – something Gilroy called “an amazingly elegant solution.” As such, Gilroy described season two like this: “When we come back, it’s a year later, and it’s a Friday, Saturday and a Sunday. And then we go away for a year. And then we come back for, I think, eight days. And then we go away for a year. And we come back, and it’s four days.” Rogue One'dan 5 sene önce ya. 2. sezonda her arc, time skip yapacaklarmış. İlk sezon 1 senelik zamanı kapsıyormuş, sonra 2. sezon geri kalan 4 yani. Ekim 5, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Streaming servisler dizi pompaladıkça her başlıkta "türk dizisi" benzetmeleri korkutucu ya, ama sanırım bayrakları asmanın vakti geldi çünkü ileride istisnasız tüm diziler bakışmalı türk dizisi olacak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 boslugu doldurmak icin en basit yontem bizimkilerin (ve hintlilerin) yaptigi geyik cunku. bos bos ekran suresi gecirttirmek. umari kaliteyi korumak icin belli onlemler alirlar. yoksa bu cash-cow geyigi ne kadar devam edebilir emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Spoiler Harikaydı ya iki bölüm bekledik ama gerçekten zirvede bir iş olmuş. Tasarımlar da ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 bana biraz rebellion ruhunun oluşumunu filan vermeye çalışıyorlarmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Dağ bayır bölümleri geçtikten sonra güzelleşti ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Boba Fett ve Obi Wan'dan sonra hiç izleyesim yoktu bunu, uzun süredir izlediğim en iyi dizilerden biri oldu. Star Wars'un geleceği adına da bence çok önemli bir lore kaynağı, gösterdiği karakterler ve yerler açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 şu dizinin son iki bölümü son üçlemenin toplamından daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Cevap 12 Filler bolumlerden gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 ben çok beğendim ya bu bölümü de. gerilimi çok iyi veriyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2022 berbat başladı, heist ile rayına oturdu. şu an bence de fena gitmiyor, araya faşist romantizm eklemeleri lel değişik ama en lel disney'in kimseye söylemeden geceliği 5k'ya hapishaneyi yapmış olması sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 On 26.10.2022 at 22:20, Aket-Atum dedi ki: Dağ bayır bölümleri geçtikten sonra güzelleşti ya bu Cidden baya güzelleşti ya şu bölümlerden sonra. Işın kılıçsız Star Wars da ayrı bir güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 10. bölüm de müthişti yav. valla en beğendiğim sw yapımı olma yolunda ilerliyor bu dizi. soru Spoiler bizim kino niye atlamadı denize? yüzme bilmediğinden telef mi olacak adam yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 (düzenlendi) Umarım o soru cevapsız bırakılmaz. Kasım 10, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Bırakılmaz, geri gelir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 (düzenlendi) Herkes phelps Güzel bölümdü. Kasım 10, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 On 03.11.2022 at 00:03, Laorx dedi ki: berbat başladı, heist ile rayına oturdu. şu an bence de fena gitmiyor, araya faşist romantizm eklemeleri lel değişik ama en lel disney'in kimseye söylemeden geceliği 5k'ya hapishaneyi yapmış olması sanırım. geceliği 100-150 dolarlık bir hotel odası gibi duran şeyi geceliği 5000 dolara mı veriyor? umarım yanlış anlamışımdır da, "Kral Odası" şeysi gibi farklı odalar, salonlar, mutfaklar felan da dahildir oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 İnsanlar oraya yatmak için değil oradaki hikayeye katılmak için gidiyorlar. Tabii bence o haliyle de çok kazık, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 hadi bir günlük "inanılmaz deneyim" fırsatı yaratırsın, 200 olur 250 olur 300 olur da 5000 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 (düzenlendi) 200? Abi 20 ile carpip sonuca ulasmayin, 200$ = 200 tl, 5000family full inclusive olabilir.. Edit: https://www.disneyworld.co.uk/destinations/star-wars-galactic-starcruiser/ Iki gece iki kisi o fiyat ve reviewler deger o fiyata seklinde.. Sadece yatak degil. Kasım 12, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Fiyattan bağımsız olarak söylüyorum, bu tür şeyler(cosplay etkinliklerini de dahil ediyorum) bana itici geliyor. Star Wars, Star Trek vs. gibi evrenleri kendi yaşadığım dünyadan farklı olarak algılıyorum ve o şekilde seviyorum. Normal dünyada böyle şeyler yapılması benim gözümde o evrenleri banallaştırıyor. Seven yapsın tabii, ona bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Deno gibiler icin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 4 saat önce, Scalanova dedi ki: 200? Abi 20 ile carpip sonuca ulasmayin, 200$ = 200 tl, 5000family full inclusive olabilir.. Edit: https://www.disneyworld.co.uk/destinations/star-wars-galactic-starcruiser/ Iki gece iki kisi o fiyat ve reviewler deger o fiyata seklinde.. Sadece yatak degil. abi birim para olayını abartma istersen, 200 dolar = 200 lira falan değil ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar