Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Andor


lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

  • Konu başlığı Sam tarafından Star Wars: Andor olarak değiştirildi
  • 2 hafta sonra ...

bir taraftan sw evreninde genel nasil yasiyordu gormek guzel, genis bir galaxy sonucta. bir suru gezegen, insan var.

diger taraftan nedendir bilemedigim bir ilgisizlik yaratiyor bende. hani sw degil de baska bir sey izliyorum hissiyati var, ancak izledigimdeki karakterler cok gercekci gelmiyor.

yeni droid sekil olarak guzel olmus bu arada.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, dasaaa dedi ki:

nedendir

fan service yok hic ondandir, olmayacak demislerdi yapanlar.

Her bolum jedilar lightsaberlar havada ucsun demiyorum tabi ama arada boyle arkaplandan boyle 2 twilek gecsin sokaktan, bardan cikan 3 stormstoorper gorelim 2 sn, gokyuzu gosterdiginde bir y-wing yada tanidik sekilli gemi gecsin yandan falan, bunlar on planda olmadan da konabilecek seyler, kovayla fan service dokmeye gerek yok.

Oyle olmayinca sw degilde "anon's adventures at the anon planet" olmus bence simdilik, dizi bitince kim kimdi nedir nolmus falan akilda bile kalmayacak gibi geldi eger diger bolumler boyle cok acayip epik falan degilse.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 3 bölüm ardarda olunca güzel gitmişti ama 4 hele 5 aşırı baydı. Bir şey olduğu yok dağ tepe yürüyorlar. Tamam hani altyapısı kuruluyor, karakterler gelişiyor ama son bir kaç senedir Netflix sayesinde dizilerin tüm sezonlarını bir seferde istediğim kadar izlemeye alışmışım. Bunda şimdi bir hafta bekleyip sonra 40 dakika boyunca anca dağ tepe yürününce pek de devamını merak ettirmiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...