Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 https://edition.cnn.com/2023/07/24/media/india-oppenheimer-backlash-hindu-right-intl-hnk/index.html Alıntı The scene has caused outrage among some right-wing groups, with a politician from India’s Hindu-nationalist Bharatiya Janata Party (BJP) calling the film a “disturbing attack on Hinduism” and accusing it of being “part of a larger conspiracy by anti-Hindu forces.” In a statement Saturday, India’s Information Commissioner, Uday Mahurkar, said the scene was “a direct assault on religious beliefs of a billion tolerant Hindus,” likening it to “waging a war on the Hindu community.” 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 DALGA GEÇİLECEK BİŞEY GÖREMİYORUM CİNSİ MÜNASEBETTE BULUNURKEN KURANI ALIP OKUSA BAKALIM GÜLER MİYTİNİZ??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 (düzenlendi) Öyle sahne çekecek kadar taş..cesur bir yönetmen daha anasının karnından doğmadı. Temmuz 26, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 axedice, 25.07.2023 01:05 tarihinde dedi ki: DALGA GEÇİLECEK BİŞEY GÖREMİYORUM CİNSİ MÜNASEBETTE BULUNURKEN KURANI ALIP OKUSA BAKALIM GÜLER MİYTİNİZ??!?! Dusununce orda atom bombasina daha uygun replikler vardir kesin. Helak olmak, cehennem vs dgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 online versiyon "cikmis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 bi 40gb alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 ost yine çok başarılı. hans gibi çarpıcı hissettiriyor. biyografi olarak iyi buldum ama filmin zamanıyla çok oynamış. adamın zaman takıntısı var ya. ama bomba kendi filmini hak ediyor, oppie açıkçası bu prodüksiyonluk bir karakter değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 ‘OPPENHEIMER’ wins Best Original Score at the #GRAMMYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Cillian Murphy has won a BAFTA, Golden Globe and SAG Award for his performance in ‘Oppenheimer’ Only award left is .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 (Reuters) - British-American filmmaker Christopher Nolan, fresh from his Oscar victory for historical drama "Oppenheimer", will receive a knighthood from Britain for services to film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 bunu hala izlemedim ben ya, sinemalara gelir mi ki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 (düzenlendi) Amazon Türkiye'ye Hint versiyonu gelmiş. Mart 29, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Apple TV de var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Android dükkanında da var. 200 küsur lira ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Adamlar primevideo'ya koyduğu versiyonda araya giren hindu kamu spotunu bile silmemiş, torrentten mi indirdiniz emenike 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 apple movie cennet ya. hayvan gibi sömüyorum ben galiba 200 ü aşkın film oldu komik fiyatlara satıyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 (düzenlendi) Allah bezos’u ayrı, modi’yi ayrı kahretsin. parayla yify’den kötü hizmet verdiler. ağzı kanserli hastalara zumlamak yetmediği gibi bütün film boyunca köşede smoking kills. Allah kahretsin bir de sansürlemişler rtük gibi. https://ivis.com.tr/en/prime-video-censored-oppenheimer-release-social-media-goes-wild/ Mart 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 (düzenlendi) Kusa kusa izledim, kalitesi de kötüydü blok blok rubberbanding yani amazon prime neden tepeye banner koymak yerine gizlemiş anladım. Keşke hiç koymasalarmış. Ben de keşke gidip hdfilmcehennemindeyannarendeamodi izleseymişim. film de son derece ilgimi çeken, bilgimin de olduğu bir konuda olduğu halde genel olarak sıkıcı ve yorucu olmayı başarabildi. Abuk sabuk patlayan baslar durduk yerde gene bir nolan trademark. Biopic denemeyecek ölçüde sadece adamın çok kısıtlı bir dönemini işliyor. Sanırım spielberg’in lincoln’ünden bu yana en hayalkırıklığı yaşadığım yapım oldu bu türde. yıldızlar geçidi ama övebileceğim birşey yok hani, karman çorman yapmayı başarmış tenet gibi bir ileri bir geri gidip film boyunca. Bütün kumpas kısımları zaten ne alaka, kitap kötüyse kitabı kaynak alma o halde. Kunduracı kim ola yani, literally who. Neydi mesaj yani hakkı yendi bravo oppenheimer mı ne anlıyoruz. Fat man and little boy daha iyiydi bence 35 yıllık film. ha bir de filmde gördüğüm en dandik nükleer patlamaydı, beyrut patlaması bundan daha nükleer gibiydi. Mart 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar