TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 On 23.01.2023 at 16:25, Shadow dedi ki: Abuşu almışsınız sonunda. Para için sakat numarası yapan ve şampiyonluğu tehlikeye atan, sonra da basıp giden adamı nasıl tekrar içinize sindirdiniz hayret. Biz alsak bi derece de size yaptıklarından sonra... Klasik bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 5 saat önce, FuCKiR dedi ki: Bugünkü Alanya maçı resmen şampiyonluğa giden yolda Delle Alinin kendine geldiği maç olacaktır muhtemelen. ne dediysek o yazdı reyizzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 aboubakar dele alli'den fazla pozisyon yaratti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Şimdi özete baktım, Alanya daha çok pozisyon bulmuş Mert olmasa GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 mert iyi korudu fakat alanya maca ortak degildi. ozette ne var bilmiyorum mesela besiktas'da necip, kerem kaleyi bulurken zinedine net pozisyonu harcadi. besiktas iyi oynadigindan demiyorum ama pek zorlanmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 https://eksisozluk.com/gedson-fernandesin-musleranin-resmini-begenmesi--7556377 Salın lan adamı. Bizi seviyor işte. Kodumun burak elması yüzünden 3 30 paraya kaptırdık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2023 sozlesmesi bitmeden satilmasi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Karagümrük galibiyeti kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 transfer penceresi açılmış, ısrarla transfer gerekiyorken yapılmadı. Wego paniğine abuş getirildi yoksa o da beklenecekti. Her branşta berbat halde Beşiktaş. ŞG performansından memnunum da yapabilecek bir şeyi de yok, yönetim berbat. Şampiyonluk zaten yok, artık tek yapılacak protestolar ile yönetimi istifaya çağırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 ben ilk yarıyı izleyebildim yine iyi oyun yoktu ama eh işte. yalnız takım yorgun net gözüküyor. transfer konusu ise fiyasko, olan şansı da bitirdiler bence bu maçlar ile. 6 10 bir de kanat forvet hızlıca bitirmiş olsalar bambaşka olurdu şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 la olm sanki şampiyon olacanız, ne kasıyonuz işte bırakın yazın daha ucuza daha iyi adamlar alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 hadziahmed'i bonuslarla 5 milyon €'ya kilitlemiş Konya Bjk'ya. Kayserili işi yapmış Konya başkanı, helal vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 cidden helal konyaya 5m euro verdik şu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 3 saat önce, Shadow dedi ki: la olm sanki şampiyon olacanız, ne kasıyonuz işte bırakın yazın daha ucuza daha iyi adamlar alırsınız. Beşiktaş'ın en büyük düşmanı taraftarı ya. Şenor bu kadroyu uçurur diyenler şimdi adam transfer yapmadı istediği oyuncualr alınsın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Karagümrük adil yönetim olsa eze eze alıyomuş maçı da bjk kadar kollanan bi takım yok dünyada… Gedson konusuysa tam rezalet. Adamın kafa resmen başka takımda… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Olm bu başlığı tatile çıkarın, kendinizi üzmeyin boşuna. Yeni sezonda bakarız beşşşşiktaşımız ne olacük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Seneye de başlığı kimseye bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 bizim admin coşmuş fb/gs ye yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 yine fener ağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Açıklama yapacak bir şey yok çünkü, hakemleri elestirsek suç eleştirmesek suç. Ayrıca bir bakayım dedim 2 gol atmışız penaltıdan, düzgün algı yapsa keşke tinersporum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 haksız penaltıyı göstersin Jk admini de görelim neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Fenerbahçe'nin başka herhangi bir takımın kollanması yönünde iddialarda bulunması çok acayip. Herhangi bir başka takım çıksa böyle açıklama yapsa neyse de, Fener deyince komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 olm penaltimiz yok ki haksizini gostersin diger topige koydum en cok ceza sahasina giren takimiz en cok penalti atan ilk 10 takim arasinda yokuz. cogul eki kullanmis bi de bjk bizim takimimizdir destekleyeyim diyorum ama olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Beşiktaş jimnastik klubü, Sivasspor deplasmanında dondu kaldı. Yiğidolar çok iyi oyunla eze eze 3 puanı almışlar. Zaten bjk gerçekten çok kötü top oynuyor. Karagümrük maçında da puan haketmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 adhsahf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar