Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 tom başgan durdurulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Daha da mi genclesmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 bebe kanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 biz de surelim hocam oramiza buramiza bu kadar efektif ise yariyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 sana bana yaramaz, isilik çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 yava$ Tom daha Top gun'in fragmanini bitirmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 rebecca balim 1:28'de katana cekiyor. ben giderim ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Yalnız Rebecca tek gözünü kaybediyor galiba. Tabii özel bir cihaz veya kılık değiştirme gibi bir şey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Alıntı 14 Temmuz 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Bu filmi geçen yeni izledim, çok eğlenceli olmuş. Son yılların en iyi aksiyon filmi bence. Keşke sinemada gitseymişim. Sondaki tren kısmı hariç tempo düşmüyor, orayı kıssalarmış tam tadında olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Bizim burda imax'e gelsin diye çok bekledim, ama Oppenheimer'dan vazgeçmedi bir türlü sinema. Nolan'ın sinema tarihinr attığı en büyük kazık bence oppenheimer imax. %98 diyalog olan filmin imax'de işi nedir. Oraya transformers, avengers, avatar gibi imax hakkını gerçekten veren filmler yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 eldar, 18.10.2023 18:24 tarihinde dedi ki: Bu filmi geçen yeni izledim, çok eğlenceli olmuş. Son yılların en iyi aksiyon filmi bence. Keşke sinemada gitseymişim. Sondaki tren kısmı hariç tempo düşmüyor, orayı kıssalarmış tam tadında olacakmış. Yer yer filmin mizah dozu biraz fazla geldi ki trene Tom Cruise’un giriş yaptığı sahne bunun doruk noktasıydı. Orada filmin tonu Knight and Day gibi oldu. Ama o bir yana, gayet iyi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Ben begendim ama suresi biraz daha kisa olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Gayet güzel beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar