Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 en yakın diyoruz ya abi, legal olarak topla oynayacağı uzvunun en yakın olması giriyor bence kısa tanıma ama orta sahayı geçmiş olup olmamasının eksik olduğunu farkettim onu belirtmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 https://www.bbc.com/sport/football/63690765 Bu nedir ya, safi rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Dünya kupası izlemek için katar’a gidene çok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 abi bu tuutaka neymiş olm. abi şakirayı mumla aratıyor ya kaltieye bak asasdasddsa SALAAAAM ALAAAIKHUM !!! abi silikondan futbol topu gibi olmuş plastik karı papi gi mi diye "şarkı" söylüyor ya agaaa olm bu kupa kendinin parodisi haline gelmiş iyice ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 klipte kendi karılarını kızlarını açık açık gösteremedikleri için lübnan hristiyan şarkıcıyı koymuşlar arap sosu katmak için. nerden baksan iyi ikiyüzlülük. o lübnanlı sarkıcı da baya karakterliymiş muslumanların metresi olmuş yine hristiyan azınlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Tüm kriterleri alt alta koy, Katar'dan daha çok hak eden onlarca ülke var Dünya Kupasını, üstelik takvimi kışa almayı da gerektirmiyor. Infatino'yu geçen izlerken iğrendim resmen. Yahu insan hakları bir yana, katar ne alaka? İşte para yemişsiniz belli ki, bunun başka bir açıklaması yok. Öte yandan gördüğüm kadarıyla Araplar heyecanlı kupanın bir Arap ülkesinde olmasından, bunu önemsiyorlar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) Abi ben de 0 hype var ya sıfır. Katarda olmasından ziyade kış ortasında olmasının katkısı daha büyük sanırım. FF için ayrı başlık yok mu ? Kasım 21, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Dizi yok film yok, dunya kupasi iyi oldu benim icin.Oyalancak bisi bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 6 dakikalik ozet gelsin izleyelim. Evet butun maclarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 8 saat önce, Flassh dedi ki: klipte kendi karılarını kızlarını açık açık gösteremedikleri için lübnan hristiyan şarkıcıyı koymuşlar arap sosu katmak için. nerden baksan iyi ikiyüzlülük. o lübnanlı sarkıcı da baya karakterliymiş muslumanların metresi olmuş yine hristiyan azınlıklar Korfez entertainment sektorunun hakimi Lubnan ve Misirli lar. Birde Urdun den sanatci cikiyor, geri kalan ulkelerden anca tek tuk adam bulursun. Katarli uluslararasi podyuma cikarabilecegin sarkici yok. Yoksa bizimkilerinin gotu gozukmesin, lubnanli hristiyan gelsin filan gibi bir durum soz konusu degil. Katar yerine Dubai de olsaydi, yine Lubnanli-Misirli birisi olurdu sahnede. Araplar icin dunya kupasi buyuk olay, adamlar futbolu seviyor ama korfez ulkelerinde taraftar yok. Misir'da filan olsaydi kupa o zaman gorurduk ilgiyi (gerci Misirlilar organizasyonda buyuk sicardi ya neyse). 2022'in diger adaylari Japonya, Guney Kore, ABD, Avustralya idi. Japon-Guney Kore 2002 cohost u, ABD de futbola ilgi yok ama altyapi var. Avustralya esasinda iyi adaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 yeni nesil dunyanin yukselisi abi iste. secim falan yalan, ver rusveti al organizasyonu. kole mi olmus? kimin umrunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ingiltere-iran maçı var bugün 4-5 tane yapıştırırlar umarım iran'a. merak ediyorum performansını ingiltere'nin avrupa şampiyonasında birazcık kura şansı ile finale kadar gelmişlerdi. gruptan kesin çıkarlar da ne oynayacaklar ne kadar ilerleyebilecekler merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ingiltere'den ümidim yok. bugün senegal - hollanda güzel maç olmasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Şu 3D modellemeli similasyon olayını gerçekle bir arada göstermeleri gerekmez miydi? Nasıl herkes onu güvenilir kabul ediyor anlamıyorum. Bir de sadece defans ve forvet var orada, diğer etkenler -özellikle kalecinin götü- gösterilmesi gerekmez mi? Ofsayta neden olan vuruşu kimin yaptığı da görüntülerde net değil, kalecinin elinden mi sekiyor başka yerden mi? Hepsini geçtim, bu biraz benim de bilmediğim nokta, ofsayt olması için pasın hücum edilen kaleye doğru olması gerekmiyor mu? Sanki top dümdüz havaya veya falsolu şekilde geriye doğru yükselip diğer oyuncuya düşüyor. Bir de bu AI destekli sistem işi hızlandırmak için yapılmış, muhtemelen AI ofsayt gösterdi anında ve sonra VAR inceleyip nerede olduğunu bulmaya çalıştı. Ancak oyunu soğuttu sonuç olarak, bu sistemler daha önce hiç denenmeden, tartılmadan mı işe alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 14 dakika önce, xaty dedi ki: -özellikle kalecinin götü- gösterilmesi gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 3 saat önce, Esnaf dedi ki: ingiltere-iran maçı var bugün 4-5 tane yapıştırırlar umarım iran'a. merak ediyorum performansını ingiltere'nin avrupa şampiyonasında birazcık kura şansı ile finale kadar gelmişlerdi. gruptan kesin çıkarlar da ne oynayacaklar ne kadar ilerleyebilecekler merak ediyorum İran milli takımı kaptanı protestoları destekledi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 6 saat önce, Gallant dedi ki: Korfez entertainment sektorunun hakimi Lubnan ve Misirli lar. Birde Urdun den sanatci cikiyor, geri kalan ulkelerden anca tek tuk adam bulursun. Katarli uluslararasi podyuma cikarabilecegin sarkici yok. Yoksa bizimkilerinin gotu gozukmesin, lubnanli hristiyan gelsin filan gibi bir durum soz konusu degil. Katar yerine Dubai de olsaydi, yine Lubnanli-Misirli birisi olurdu sahnede. Araplar icin dunya kupasi buyuk olay, adamlar futbolu seviyor ama korfez ulkelerinde taraftar yok. Misir'da filan olsaydi kupa o zaman gorurduk ilgiyi (gerci Misirlilar organizasyonda buyuk sicardi ya neyse). 2022'in diger adaylari Japonya, Guney Kore, ABD, Avustralya idi. Japon-Guney Kore 2002 cohost u, ABD de futbola ilgi yok ama altyapi var. Avustralya esasinda iyi adaydi. katarda sarkıcı olsun olmasın. lübnan dediğin ülke şeriatcı islamcılar tarafından iç savaşa sürüklenmiiş bir ülke ve sen hristan azınlık mensubu iken başka bir şeriatcı müslümanın seni para karsılığı soyup oynatmasına izin veriyorsan gidip karakterini biraz gözden geçirmelisin. madem kadın soymaya cok meraklılar ekranda gitsinler musluman birini bulup soysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 peh geçiniz bunları tek gerçek para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Benim şopar Mount 6 golden bi tanesini atamamış, asist de yapamamış, maç boyu bişi yapmamış. İran maçına güvenip aldıydık adamı. Hollanda'da kaleci benimki değil. Bijlöw dediydim. Diğer oyuncular oynuyor da sessiz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ulan fodenı oynatmamış şerefsiz southgate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Benimkini de çıkartacam, bi de kaptan yaptık iranla oynuyolar diye 1 puan almış kaptanlıkla 2ye çıkarmış dingil Mount. Geçen turnuva da tırttı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Hollanda'nın şu maçtaki yedeklerden 11 yapsan, ilk 11'i yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Golleri okurken dakika olarak 90+13 gorunce sahaya yildirim falan dustu herhalde mac durdu sandim. Meger oyun duraklamalarini daha cok dikkate aliyorlarmis. Direkt basket maci gibi oyun durdugu anda sureyi de durdursalar belki daha kolay olur, 45 dakika bittiginde bir 15 dakika daha koymak yaniltici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 3 saat önce, Flassh dedi ki: katarda sarkıcı olsun olmasın. lübnan dediğin ülke şeriatcı islamcılar tarafından iç savaşa sürüklenmiiş bir ülke ve sen hristan azınlık mensubu iken başka bir şeriatcı müslümanın seni para karsılığı soyup oynatmasına izin veriyorsan gidip karakterini biraz gözden geçirmelisin. madem kadın soymaya cok meraklılar ekranda gitsinler musluman birini bulup soysunlar wowowow kadın düşmanısın diye ağlamadılar mı henüz bu mesaja sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar