Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Bunu benim arkadaşta da yemedi, aynısını aldı. VPN koruması iyiymiş. O da Hollanda'dan denediydi. genelde vpnler ipv6 i desteklemiyor, oradan goruyorlar. Adaptor seceneklerinden ipv6 i kapatmak lazim bu tip durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Yarım saat önce 5dk da kayıt olup açtırdım. 279.90 TL çekmiş benden. TV'ye de yükledim ama bir dizi/film izlemek istediğimde ERROR verip help e gitmemi söylüyor. Webden baktım sorun yoktu. Akşama düzelir herhalde. LG WebOS 2 de uygulama desteklemiyor. Tv Boxlara yönelmeniz gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Abi mobil uygulama appstore'da çıkmadı, webde aratıp o link üzerinden indirdim. plansız da değiller neden böyle saçma şeyler oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ekşi'de biri yazmış, yardım bölümünde canlı desteğe yazınca iade ediyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Benim Philips bir şey desteklemiyor, şunu kurdum, evdekiler bunu kullanıyor her şeyle: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-pm-HB00000EUG0Z Benim TV'de izlediğim yok zaten, PC'de ya da tablette bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ben tv de anca kanal olarak fx , fox cartoonnetwork fxcrime izliyorum. Genelde amazon/netflix film/dizi açıyorum, koltukta uzanıp seyretmek keyfi . PC den izleyebilsem gerçi cruncyroll falanda denerdimde sırf tv uygulaması yok diye üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 279 çekti benden de, tvyi mobil app ustunden yönetiliyo nayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 sorunsuz 279 çekti benden. ama daha uygulamayı denemedim. eve gidince kontrol ederim artık. mailde promosyon/tanıtım altında listelenmişti gmailde. gelmeyenler belki spam diye oraya bakmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Valla bana gelmedi email spam,tanıtım da da yok. Kaç kere kayıta basmıştım o zaman da herhangi bir şey cıkmamıştı (kayıtınız alındı vs) Gmail kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) Recep İvedik 7, Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak Iyisiniz Haziran 14, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 açtım bende şimdi. Futurama yokmuş ama Bir daha baştan seyretmek istiyordum. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 netflix gibi browserlarda resolution limiti var mı bunun? debug shortcut clrl shift . yazıyor ama çalışmadı bende, chromeda 1080p çalışıyor mu bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 vpn ile denedim lakin olmuyor. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 gerçek vpni bırak normal bağlantıyı bile vpn sandığı için almıyor sistem, bunların antivpn overdose olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 1 saat önce, progamer dedi ki: açtım bende şimdi. Futurama yokmuş ama Bir daha baştan seyretmek istiyordum. meh. bunu ben de anlamadim y, xmen animated ile beraber en cok bekledigim icerikti. acaba altyazi mi ceviremediler o yuzden koymuyorlar sonucta kendi mallari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Hala mail bekleyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 oo xmen animated mı var başlayayım hemen dıdıdı dı dıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ya ben yıllık ödemeyi yaptım. Girebiliyorum vs ama karttan çekilmemiş görünüyor. Faturalar kısmında indirimli hali görünüyor ama. Çok garip bir sistemleri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 23 dakika önce, xaty dedi ki: Hala mail bekleyen var mi? gelmedi hala, üvey evladız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ben çözemedim şimdi . İlk çıktıgında bu email olayı email attık hatta 2 farklı email'den 4 kere fln. yazdım bir şey gelmedi. Şimdi üyelik için o attiğim emailleri yazıyorum yeni kayıt diyor ve 350 tl den yani indirimsiz fiyat cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 mail ile kaydolduysan adamlardan geliyor promosyon mailı ona tıklayıp kayıt oluyorsun güya. Kendim hesap açayım dersen promosyon falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Şeyi merak ediyorum . Siz 14 haziran'dan önce mail ile kayıt oldugunuzda size talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim üyeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 7 haziranda ne izleyecen lan ilk diye bi mail gelmiş baya olduydu ben kaydolalı, bu sabahta promolu şey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Summertime Render var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 26 dakika önce, Masticore dedi ki: Şeyi merak ediyorum . Siz 14 haziran'dan önce mail ile kayıt oldugunuzda size talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim üyeliği Geldi o mail zaten. Bugün de gönderdikleri mailden ödemeyi yaptım. Herşey açık ama karttan çekilmemiş görünüyor. Provizyon vs de yok bu arada. https://imgur.com/UyFxR4h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar