Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Bunu benim arkadaşta da yemedi, aynısını aldı. VPN koruması iyiymiş. O da Hollanda'dan denediydi. genelde vpnler ipv6 i desteklemiyor, oradan goruyorlar. Adaptor seceneklerinden ipv6 i kapatmak lazim bu tip durumlarda.
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Yarım saat önce 5dk da kayıt olup açtırdım. 279.90 TL çekmiş benden. TV'ye de yükledim ama bir dizi/film izlemek istediğimde ERROR verip help e gitmemi söylüyor. Webden baktım sorun yoktu. Akşama düzelir herhalde. LG WebOS 2 de uygulama desteklemiyor. Tv Boxlara yönelmeniz gerekebilir.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Abi mobil uygulama appstore'da çıkmadı, webde aratıp o link üzerinden indirdim. plansız da değiller neden böyle saçma şeyler oluyor anlamadım.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ekşi'de biri yazmış, yardım bölümünde canlı desteğe yazınca iade ediyorlarmış
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Benim Philips bir şey desteklemiyor, şunu kurdum, evdekiler bunu kullanıyor her şeyle: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-pm-HB00000EUG0Z Benim TV'de izlediğim yok zaten, PC'de ya da tablette bakıyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ben tv de anca kanal olarak fx , fox cartoonnetwork fxcrime izliyorum. Genelde amazon/netflix film/dizi açıyorum, koltukta uzanıp seyretmek keyfi . PC den izleyebilsem gerçi cruncyroll falanda denerdimde sırf tv uygulaması yok diye üşendim.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 279 çekti benden de, tvyi mobil app ustunden yönetiliyo nayz
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 sorunsuz 279 çekti benden. ama daha uygulamayı denemedim. eve gidince kontrol ederim artık. mailde promosyon/tanıtım altında listelenmişti gmailde. gelmeyenler belki spam diye oraya bakmıyordur.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Valla bana gelmedi email spam,tanıtım da da yok. Kaç kere kayıta basmıştım o zaman da herhangi bir şey cıkmamıştı (kayıtınız alındı vs) Gmail kullanıyorum
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) Recep İvedik 7, Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak Iyisiniz Haziran 14, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 açtım bende şimdi. Futurama yokmuş ama Bir daha baştan seyretmek istiyordum. meh.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 netflix gibi browserlarda resolution limiti var mı bunun? debug shortcut clrl shift . yazıyor ama çalışmadı bende, chromeda 1080p çalışıyor mu bu anlamadım
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 vpn ile denedim lakin olmuyor. gecmis olsun.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 gerçek vpni bırak normal bağlantıyı bile vpn sandığı için almıyor sistem, bunların antivpn overdose olmuş
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 1 saat önce, progamer dedi ki: açtım bende şimdi. Futurama yokmuş ama Bir daha baştan seyretmek istiyordum. meh. bunu ben de anlamadim y, xmen animated ile beraber en cok bekledigim icerikti. acaba altyazi mi ceviremediler o yuzden koymuyorlar sonucta kendi mallari.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 oo xmen animated mı var başlayayım hemen dıdıdı dı dıdı
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ya ben yıllık ödemeyi yaptım. Girebiliyorum vs ama karttan çekilmemiş görünüyor. Faturalar kısmında indirimli hali görünüyor ama. Çok garip bir sistemleri var bence.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 23 dakika önce, xaty dedi ki: Hala mail bekleyen var mi? gelmedi hala, üvey evladız biz.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ben çözemedim şimdi . İlk çıktıgında bu email olayı email attık hatta 2 farklı email'den 4 kere fln. yazdım bir şey gelmedi. Şimdi üyelik için o attiğim emailleri yazıyorum yeni kayıt diyor ve 350 tl den yani indirimsiz fiyat cıkıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 mail ile kaydolduysan adamlardan geliyor promosyon mailı ona tıklayıp kayıt oluyorsun güya. Kendim hesap açayım dersen promosyon falan yok.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Şeyi merak ediyorum . Siz 14 haziran'dan önce mail ile kayıt oldugunuzda size talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim üyeliği
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 7 haziranda ne izleyecen lan ilk diye bi mail gelmiş baya olduydu ben kaydolalı, bu sabahta promolu şey geldi
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 26 dakika önce, Masticore dedi ki: Şeyi merak ediyorum . Siz 14 haziran'dan önce mail ile kayıt oldugunuzda size talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim üyeliği Geldi o mail zaten. Bugün de gönderdikleri mailden ödemeyi yaptım. Herşey açık ama karttan çekilmemiş görünüyor. Provizyon vs de yok bu arada. https://imgur.com/UyFxR4h
Öne çıkan mesajlar