Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Rewendor dedi ki:

Bunu benim arkadaşta da yemedi, aynısını aldı. VPN koruması iyiymiş. O da Hollanda'dan denediydi.

genelde vpnler ipv6 i desteklemiyor, oradan goruyorlar. Adaptor seceneklerinden ipv6 i kapatmak lazim bu tip durumlarda.

Mesaj tarihi:

Yarım saat önce 5dk da kayıt olup açtırdım. 279.90 TL çekmiş benden. TV'ye de yükledim ama bir dizi/film izlemek istediğimde ERROR verip help e gitmemi söylüyor. Webden baktım sorun yoktu. Akşama düzelir herhalde.

LG WebOS 2 de uygulama desteklemiyor. Tv Boxlara yönelmeniz gerekebilir.

Mesaj tarihi:

Ben tv de anca kanal olarak fx , fox cartoonnetwork fxcrime izliyorum. Genelde amazon/netflix film/dizi açıyorum, koltukta uzanıp seyretmek keyfi ? . PC den izleyebilsem gerçi cruncyroll falanda denerdimde sırf tv uygulaması yok diye üşendim.

Mesaj tarihi:

sorunsuz 279 çekti benden. ama daha uygulamayı denemedim. eve gidince kontrol ederim artık. mailde promosyon/tanıtım altında listelenmişti gmailde. gelmeyenler belki spam diye oraya bakmıyordur.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, progamer dedi ki:

açtım bende şimdi. Futurama yokmuş ama ? Bir daha baştan seyretmek istiyordum. meh. 

bunu ben de anlamadim y, xmen animated ile beraber en cok bekledigim icerikti. acaba altyazi mi ceviremediler o yuzden koymuyorlar sonucta kendi mallari.

Mesaj tarihi:

ben çözemedim şimdi  . İlk çıktıgında bu email olayı email attık   hatta 2 farklı email'den 4 kere fln. yazdım  bir şey gelmedi. Şimdi üyelik  için o attiğim emailleri yazıyorum yeni kayıt diyor ve 350 tl den yani indirimsiz fiyat cıkıyor.  

Mesaj tarihi:

Şeyi merak ediyorum . Siz  14 haziran'dan önce  mail ile kayıt oldugunuzda size  talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim  üyeliği

Mesaj tarihi:
26 dakika önce, Masticore dedi ki:

Şeyi merak ediyorum . Siz  14 haziran'dan önce  mail ile kayıt oldugunuzda size  talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim  üyeliği

Geldi o mail zaten. Bugün de gönderdikleri mailden ödemeyi yaptım. Herşey açık ama karttan çekilmemiş görünüyor. Provizyon vs de yok bu arada.
https://imgur.com/UyFxR4h

• Yeni Oluştur...