kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 https://twitter.com/MarvelStudios/status/1533493856842522624?cxt=HHwWgIC9pbeiiMgqAAAA Groot.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Hala mail gelmedi Eyyyyy Disney .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 açtım. diziler fıss filmlerde bazı klasikler var (teşekkürler fox). national orası gizli hazine oralarda varsa güzel tavsiye alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ya dün baktım disney + uygulaması samsung app de yok, sizin tv lerde vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ben işteyim de webos'da yoksa sıçtım yani bakarım akşam galiba webos 3.0 ve üstünde varmış. bendeki kaç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 üye olana kadar canım çıktı, saçma bi sistem yapmışlar bazı kartlarımı kabul etmedi vs. de en son emektar üniversiteden kalma kartımdan aldı askjhfs fena değil açılış için beklediğimdne çok içerik var ama daha genişlemeli katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 mail gelmesi gerekiyor mu yoksa önceden kayıt olunmuş disney hesabıyla satın almak yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 mail gelecek orada crypted key var onla aktif oluyor 279 yoksa normal siteye girersen gördüğüm kadarıyla 349 lira. hatta ilk chrome'la girdim orada 349 tl yazıyor altta 279 yazıyor ödeme kısmında kafa karıştırıcı bi hatamı var diye, çıktım girdim bu sefer teklif tamamen yok oldu mailden tekrar girince. bu sefer edge ile girdim aktif oldu tekrar denedim kocaman harfle 349 yazmasına rağmen 279 aldı. orayı düzgün yapamamışlar kafa karıştırıyor. sen normal girersen aylık mı yıllık mı seçtiriyor zaten mail ile girince direkt annual çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00085303/ webos lg değil mi? samsung tizen. 2016 sonrası modellerde destek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 3. üç kere aç kapa yaptım işte ki halen parayı çekerken bile 349 lira yazıyordu. çektikten sonra mobile girip baktım 279. altta * ile başlayan cümlede yazıyor zaten 279 çekeceği. o yazmıyorsa mailden gelen linke tıklayıp tekrar girip baştan başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 4 dakika önce, Seru dedi ki: mail gelecek orada crypted key var onla aktif oluyor 279 yoksa normal siteye girersen gördüğüm kadarıyla 349 lira. hatta ilk chrome'la girdim orada 349 tl yazıyor altta 279 yazıyor ödeme kısmında kafa karıştırıcı bi hatamı var diye, çıktım girdim bu sefer teklif tamamen yok oldu mailden tekrar girince. bu sefer edge ile girdim aktif oldu tekrar denedim kocaman harfle 349 yazmasına rağmen 279 aldı. orayı düzgün yapamamışlar kafa karıştırıyor. sen normal girersen aylık mı yıllık mı seçtiriyor zaten mail ile girince direkt annual çıkarıyor. daha sonraki yıllar o fiyattan olacağı için subs ı öyle gösteriyor. altta küçük notla ilk yıl 279 u diyor. bug değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 evet ama açıklayıcı yazmamışlar 349 kocaman yazınca onu mu çekecek diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Üye olamıyorum ben, üye ol yerine girince şifre isteyip giriş yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Şifremi unuttum diye girince hesap yaratmaya devam edebildim, ama 349 çekti benden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) benim daha mailıma bir halt gelmedi hoş gerçi tv de de uygulama çıkmıyor dediğim gibi ama diğer tüm uygulamalar var neredeyse, netflix,blutv, amazon, steam link vs... Haziran 14, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 maile tıklıyorum siyah ekran kalıyor, hadi nasıl para atacaz disnepe çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 aynen siyah ekran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 telefonun turkcell netle girip üye oldum para verip, şimdi kendi internetimle girmiyor asd (netspeed) routinglerde saçmalıklar var galiba, senin internet ne dasaa https://www.disneyplus.com/login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 bende de siyah ekran görünüyo konsola baktığımda "bu ülkeden giriş yapamaz" hatası veriyor, türk vpniyle girmeye çalışmıştım ben hollandadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) Son ana kadar hep 350 diyordu, altta minik 8 aylık çekecez yazıyodu, 350 ile ok dedim dendiği gibi promosyonsuz çekilmiş. Ama şu nada 279 değil 293 tl gözüküyor provizyonda bekleyen, 14 tl eklemişler üstüne Haziran 14, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) 22 dakika önce, monoscope dedi ki: bende de siyah ekran görünüyo konsola baktığımda "bu ülkeden giriş yapamaz" hatası veriyor, türk vpniyle girmeye çalışmıştım ben hollandadan Bunu benim arkadaşta da yemedi, aynısını aldı. VPN koruması iyiymiş. O da Hollanda'dan denediydi. Haziran 14, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ABİ DANDİK KORSAN RİP GİBİ UW FİLMLER UW MONİTÖRE SIĞMIYOR BANT VAR YA... aga bunu nasıl düşünemezsiniz ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Dün gece Android TV'lere uygulaması gelmişti. Benzer şekilde iOS'a da geldi. Sabah gelen mail ile sorunsuz bir şekilde üye oldum, Rewendor'un dediği gibi 293 TL çektiler. Epeyi Pixar birikmişti, süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 yabanci kk de calismadi bende, turk kk olmak zorunlu gibi duruyor, bazi servisler bunu zorunlu kosmuyor, google servisleri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar