Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

üye olana kadar canım çıktı, saçma bi sistem yapmışlar bazı kartlarımı kabul etmedi vs. de en son emektar üniversiteden kalma kartımdan aldı askjhfs 

fena değil açılış için beklediğimdne çok içerik var ama daha genişlemeli katılıyorum.

Mesaj tarihi:

mail gelecek orada crypted key var onla aktif oluyor 279 yoksa normal siteye girersen gördüğüm kadarıyla 349 lira. hatta ilk chrome'la girdim orada 349 tl yazıyor altta 279 yazıyor ödeme kısmında kafa karıştırıcı bi hatamı var diye, çıktım girdim bu sefer teklif tamamen yok oldu mailden tekrar girince. bu sefer edge ile girdim aktif oldu tekrar denedim kocaman harfle 349 yazmasına rağmen 279 aldı. orayı düzgün yapamamışlar kafa karıştırıyor. sen normal girersen aylık mı yıllık mı seçtiriyor zaten mail ile girince direkt annual çıkarıyor.

Mesaj tarihi:

3. üç kere aç kapa yaptım işte ki halen parayı çekerken bile 349 lira yazıyordu. çektikten sonra mobile girip baktım 279.

altta * ile başlayan cümlede yazıyor zaten 279 çekeceği. o yazmıyorsa mailden gelen linke tıklayıp tekrar girip baştan başlayın. 

Mesaj tarihi:
4 dakika önce, Seru dedi ki:

mail gelecek orada crypted key var onla aktif oluyor 279 yoksa normal siteye girersen gördüğüm kadarıyla 349 lira. hatta ilk chrome'la girdim orada 349 tl yazıyor altta 279 yazıyor ödeme kısmında kafa karıştırıcı bi hatamı var diye, çıktım girdim bu sefer teklif tamamen yok oldu mailden tekrar girince. bu sefer edge ile girdim aktif oldu tekrar denedim kocaman harfle 349 yazmasına rağmen 279 aldı. orayı düzgün yapamamışlar kafa karıştırıyor. sen normal girersen aylık mı yıllık mı seçtiriyor zaten mail ile girince direkt annual çıkarıyor.

daha sonraki yıllar o fiyattan olacağı için subs ı öyle gösteriyor. altta küçük notla ilk yıl 279 u diyor. bug değil

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

benim daha mailıma bir halt gelmedi ?

hoş gerçi tv de de uygulama çıkmıyor dediğim gibi ama diğer tüm uygulamalar var neredeyse, netflix,blutv, amazon, steam link vs...

Darksun tarafından düzenlendi

Son ana kadar hep 350 diyordu, altta minik 8 aylık çekecez yazıyodu, 350 ile ok dedim dendiği gibi promosyonsuz çekilmiş.

Ama şu nada 279 değil 293 tl gözüküyor provizyonda bekleyen, 14 tl eklemişler üstüne ?

Rewendor tarafından düzenlendi
22 dakika önce, monoscope dedi ki:

bende de siyah ekran görünüyo konsola baktığımda "bu ülkeden giriş yapamaz" hatası veriyor, türk vpniyle girmeye çalışmıştım ben hollandadan

Bunu benim arkadaşta da yemedi, aynısını aldı. VPN koruması iyiymiş. O da Hollanda'dan denediydi.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Dün gece Android TV'lere uygulaması gelmişti. Benzer şekilde iOS'a da geldi. Sabah gelen mail ile sorunsuz bir şekilde üye oldum, Rewendor'un dediği gibi 293 TL çektiler. Epeyi Pixar birikmişti, süper ?

• Yeni Oluştur...