Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Ulan temsilci gelmiş, gitmiş yerimde yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Gavur disney+ temsilcisi derdimizi anlayıp yardımcı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 TR support bekledim tekrardan, gelen temsilci bekletti biraz, kod verdi, işlem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Tr supporta nasıl ulaşıyoruz ben direk https://help.disneyplus.com/csp bu adrese yönlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) O sayfanın altında “bizi arayın” var, oradan devam et. Haziran 15, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 abi içeriğe bakıyorum mis gibi ya, 1 sene rahat rahat izlerim artık. 32 sezon simpsons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Ölücüler için: Yabancı support chate bağlanıp, bizim ülkede disney+ promosyonu için siteden başvurmuştum discount emaili gelmedi diyorsunuz, isim soyisim birde yalandan email adresi veriyorsun, promo code lu registeration linkini gönderiyorlar. Sırf nat geo kısmı için bile değer bence kaliteli bol içerik koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Ekşide birileri para iadesi yapıyorlar fazla kısım için kod gelmedi derseniz falan demiş ama deneyen var mı bilmiyorum. Bana da gelmedi düz açtım hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 valla herhalde database de var, evet size kod gelmemiş diyerek ödemeyi alıp 70 ini iade ediyorlarmış. Bu mail niye bazılarına hiç gelmedi anlamadım, kayıt olunca ayrı ayrı 50 tane mail geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Mail gelip dün üye olanlar bazılarından 290 küsür çekmişlerdi, bugün kendiliğinden düzelmiş. Sanal kart ile işlem yapanlar varsa muhtemelen 1 dolara doğrulama yapıp hepsini tek kalemde aldı sonra onu iade ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) Bende de 290 küsür çekmişlerdi. Çok da dert değil de şimdi merkatan baktım, hala 292,54 provizyonda gözüküyor. Haziran 15, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 279 çekilmiş, çok dikkat etmemistim alırken, kampanyayi da hemen 10 ay al 12 öde olarak değiştirmişler sanirim, 340 çekilenler ilk kampanyaya geç kalmış gibi bir durum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Yok tanışma pakedi dedikleri şey email ile kayıt olanlara 279 şeklindeydi zaten. Normal fiyatı 35 aylık 350 yıllık. Bir dahaki seneye kadar zam gelmezse bu fiyata yenilenecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Bir arkadaşın şifresine çöktüm. Gerek Moon Knight’in daha ilk bölümündeki malum olay, gerekse woke ve sjw sefiri olmak adına milyar dolarlık merchandise’leri mundar etmekten imtina etmeyecek bir kafa yapısınca idare ediliyor olmaları, gerekse Star Wars’ı Rogue One ve Solo hariç filmlerle getirdikleri nokta ortadayken tek kuruş para veremezdim. Kusura bakmasınlar. MCU ve Star Wars içeriğini çok tartışmaya gerek yok, 13 yaş üstü eski Marvel filmlerini ve dizilerini koymamalarını saymazsak eldeki tüm içeriği koyduklarını zaten hissediyorsunuz. Spider-Man The Animated Series’in tüm sezonları yok ama çevrildikçe gelecektir. Zaten X-Men Animated Series’e bile yeni sezon yapacaklar. Benim gibi weaboo’lar için Clone Wars, Rebels ve orijinal üçleme gibi içerikleri Japonca dublaj ile izleyebilme opsiyonu koymuşlar ki bunun için bile tekrar izleyebilirim. Bunlar haricinde dizi sayısı inanılmaz az fakat nostalji değeri olan örneklerden seçilmiş. Lost, 24, Buffy the Vampire Slayer, Grey’s Anatomy, X-Files gibi diziler mevcut. Bunları görmek, yeniden izleyebilmek sizi heyecanlandıracaksa, evet, alın diyebilirim. Fakat nostalji hissiyatını ikinci plana atarsak dizilerin ne sayısı ne güncelliği Prime Video ve Netflix ile rekabet edemez. Hele hele Star Wars Visions dışında orijinal dili Japonca olan tek bir içerik bile yokken (hatta Türkiye dışında her ülkede olan Summer Time Render adlı müthiş Anime ülkemize niyeyse konmamış iken) yığınla Japon ve Güney Kore dizisi izleyebildiğim Netflix’i kapatıp tamamen Disney+'a geçmeye beni ikna edecek bir içerik bulamadım açıkçası. Film yelpazesi geniş. Bu anlamda kesinlikle Netflix’den ağır basıyor. Her ne kadar “gerçek suç” belgeselleri değil de salt doğa belgeselleri yeralsa da belgesel sayısı da tatmin edici diyebilirim, bu anlamda da kesinlikle Prime Video’dan ağır basıyor. Ama günün sonunda bence bu iki rakibin önüne -bence- geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Bu bu bu... Bu nasıl bir weebliktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Şimdilik üçü de var, iptal ettiğim bişey olmadı. Amazonu zaten iptal etmem prime ve fiyat nedeniyle, disney en az 1 yıl izlenir tüm içeriği tüketene kadar, e netflix kalıyor geriye zayıf halka olarak. Onu da şimdilik iptal etmeye gerek görmedim ama bu kadar dandik dizilerle filmlerle devam ettiği sürece gidici gibi netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Disney'e para vermeye utanmıyor musun Axe? Senin gibiler yüzünden Star Wars'umuz battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 İyi starwarsları izleyip kötüleri ignorelayarak paramla oy veriyorum, bazı "sözde" superfanlar gibi önüme ne gelirse atlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Bırak bırak Disney'in açılışına da gitmişsindir sen. Lafı geveleme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 22 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Tr supporta nasıl ulaşıyoruz ben direk https://help.disneyplus.com/csp bu adrese yönlendirdi. Ben 45 dakika bekledim geçen gün, dönen olmadı. Felaket yoğunlar muhtemelen. Gelen linkle tıklamama rağmen 350 TL gibi bir fiyat gözüküyordu, 3-4 sefer 350 TL çekmeye çalıştı benim Papara'dan. Ben de bilerek 340 TL gibi bir bakiyede tutuyordum kartı, çekemedi o yüzden. 5. denemede mi ne 270 TL çekti. Kastırıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 1 saat önce, axedice dedi ki: İyi starwarsları izleyip kötüleri ignorelayarak paramla oy veriyorum, bazı "sözde" superfanlar gibi önüme ne gelirse atlamıyorum ow crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 (düzenlendi) Nesi crit lan bunun, çok sevdiğim bir evrenin dizisini/filmini merak edip izlemek önüne ne gelirse atlamak mı oluyor? İzlemeden nasıl değerlendireyim? Başkaları kötü demiş ben de kötü diyeyim de coolluğum elden gitmesin mi? Haziran 16, 2022 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Ya ne alingan bebeymissin, kendin takilmissin sexdicea. 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Disney'e para vermeye utanmıyor musun Axe? Senin gibiler yüzünden Star Wars'umuz battı. O da oylesine yazmis kimsenin ciddiye aldigi yok. Sanki foruma ugrayan kalmis gibi su foruma neden ugramadigimi hatirlattiginiz icin tesekkurler geyigi de bitmedi. Bosanan cift miyiz olm biz iyi yanlarini mi hatirliyosun sadece ortamin. Ayrica fanboysun, niye utaniyorsun neden mantikliymis gibi davranmaya calisiyorsun anlayamadim. Galaya jedi kiyafetiyle giden adamsin, artik benimse fanboylugunu saril kendine. Bende Sanderson fanboi olarak adam ne cikarsa aliyorum. Sexdice gelip bidi bidi yaparsa da hastir oradan kavruk diyip gecerim, o da sarilip beni oper . Less drama more pew pew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Ben olayın fanboyluğunda değilim ki, körü körüne bir şeye atlıyormuşum algısı yaratmasındayım. Senin de iki saniyede ow crit'e bağlaman komik, yırtık dondan çıkar gibi yani. Bırak ben ağız dalaşımı adamla yapayım yapacaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Yalnız solo denmiş, o da çok leşti lan yapmayın. Rogue one ve mandorlu dışında cidden kaliteli bir şey izleyemedik. Kenobide ptsd dizisine döndü, 280tlden 1 kuruş fazlasını haketmiyor cidden, o yüzden ucret konusu bence ideal. Seneye kimse kalmaz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar