BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Bu arada şimdi gördüm karısının saç dökülme hastalığı varmış. kadın zaten buna bozuluyor muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Haha, ulan mizansendir bu yumruk ya, film sahnesi gibi olmuş. CODA bence kötü bir filmdi, izlenebilecek kadar kötü ama kötü. Kurgu murgu her şey vasattı üstüne cringe sayılabilecek bir oyunculuk vardı. Ya her şeyi geçiyorum, orijinal Fransız filmin parodisi gibiydi ya, karakterlerin tipleri falan da benziyordu. Çok ama çok şaşırdım bu karara, hadi şu almalıydı da diyemesem de kesin bu film almamalıydı. Oylar bölünmüş, üstüne lobi girmiş diye yorumladım veya filmin bende uyandırmadığı bir etki olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Jadaya 6 yıl önce de gömmüş zaten gene oscar’da, şurada geçmiş etkileşimlerini yazmışlar detaylı: https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10658643/amp/Oscars-2022-Smith-Chris-Rock-beef-explained.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 ben de aksine coda diyordum ya. West side story, drive my car, belfast bu filmlerin arasından sıyrılıyordu. the power of dog zaten overrated geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 redditte baktım da will smithi itin orasına sokup çıkarmışlar, genel kanı psikolojik deli olduğu. bu adamı severdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 bunu söylemek için reddite bakmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Bütün bu olayda en ironik kısım sanırım insanların şaaaak diye ses çıkaran tokada gülüp alkışlayıp, sonra “fucking” denince ohaaa nidaları çıkması. Joker sahnesinde beyin fışkırtınca alkışlayıp fucking deserve denince aaa gerçekmiş denmesi gibi bir durum olurdu. Dont look up alsaydı best filmi cuk uyardı bu geceye, bütün film kabaca bunu işledi zaten. inanılmaz cidden kolektif sanrılar. Acayip bir fenomen. Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Ben bu adamların kişisel hayatını zerre umursamıyorum ya. İşverenleri ilgilensin. "Sanatçı" ise ben yaptığı işe bakarım, dışarıda ırkçı da olabilir SJW de olabilir. Ben önüme konan esere bakarım diyecem de ben kimim hdoskarcehennemi2.com'dan izliyoz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 @Seru buraya bakınca netteki genel kanı haklı bulunmuş gibi algıladım, o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 2 saat önce, Fistan dedi ki: kurgu net ama sağlam tokatlamış asds oscar agliyordu bir suredir kimse izlemiyor reytingler dusuyor diye. Boyle bir script yazmis olmalari muhtemelen, simdi herkes oscar konusuyor. Mission Accomplished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 zbam sesi geliyor jpegden valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 @Sam Will Smith surekli baskalariyla beraber, karisinin aldattigini pek sallamiyordur. Acik iliski aciklamalari vardi bir ara. Will Smith i severek izlerim, hep sempatik gelmistir ama Best Shape of My Life i izledikten sonra gorusum degisti. Yaslandikca daha hirsli ve agresif bir hale gelmis. Yaptigi hareket acikcasi cok sasirtmadi. Will Smith in karakterinden bagimsiz olarak, Oscar'da host u tokatlamak nedir ya, adam komedyen. En fazla gulmez gecersin. Ricky Gervais in 50 kere dayak yemesi lazim bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 olm neler olmuş ya hayır ironik olan şey şu benim ne oscardan haberim vardı ne bu şakadan ne de will smith'in karısının aldatmasından will smith'in tokadı sağolsun hepsini öğrendik ksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Rezalet ve bence oscarin alinmasi gerekir boylesine adice bir hareket ve geceye katmis oldugu igrenclik icin. gotunle gul espriye sonra kalk vur adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 adam tokattan sonra yerine giderken gülümsüyor? vasat oyunculuk lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 ne ses cikti bea, tam elime oturdu diyor olabilir icinden, ondan gulumsuyordur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 1 dakika önce, Stringray dedi ki: adam tokattan sonra yerine giderken gülümsüyor? vasat oyunculuk lel bence bu ne yapıcağını bilemediği için yani hala böyle sinirli ama bi yandan şaka gibiymiş gibi yapsam mı modunda kafası karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 vay apaçi cuck smith ya ahahah, chris rock da kaya gibi durmuş lan adam hissetmedi bile tokadı puah helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 karının hastalık da SAÇ KIRANmış, aman tanrım kanser manser olsa zaten en yeto komedyen bile şaka yapmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 başta niye gülüyor o zaman kadının da alt tarafı saç kıran hastalığı varmış ben de ciddi bir şey sanmıştım :d - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 kadin icin ciddi bir hastalik demek, gidip kocasina sunucu tokatlattiriyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Cok severdim tiksindim heriften yahu. Sonra zencilere eziyet irkcilik lan aranizda hele bir anlasin. Mart 28, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Keyifli kurgu. Tokatlayanla tokatlananin ayni renkte olmasina bile dikkat etmisler dsb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Will Smith'in tokatı bastığı an edit: Eski foto olduğu için Nicole Kidman ile değiştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar