Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

94. Oscar Ödülleri [2022]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Haha, ulan mizansendir bu yumruk ya, film sahnesi gibi olmuş.

CODA bence kötü bir filmdi, izlenebilecek kadar kötü ama kötü. Kurgu murgu her şey vasattı üstüne cringe sayılabilecek bir oyunculuk vardı. Ya her şeyi geçiyorum, orijinal Fransız filmin parodisi gibiydi ya, karakterlerin tipleri falan da benziyordu. Çok ama çok şaşırdım bu karara, hadi şu almalıydı da diyemesem de kesin bu film almamalıydı. Oylar bölünmüş, üstüne lobi girmiş diye yorumladım veya filmin bende uyandırmadığı bir etki olmuş.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bütün bu olayda en ironik kısım sanırım insanların şaaaak diye ses çıkaran tokada gülüp alkışlayıp, sonra “fucking” denince ohaaa nidaları çıkması. Joker sahnesinde beyin fışkırtınca alkışlayıp fucking deserve denince aaa gerçekmiş denmesi gibi bir durum olurdu. Dont look up alsaydı best filmi cuk uyardı bu geceye, bütün film kabaca bunu işledi zaten.

inanılmaz cidden kolektif sanrılar. Acayip bir fenomen.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ben bu adamların kişisel hayatını zerre umursamıyorum ya. İşverenleri ilgilensin. "Sanatçı" ise ben yaptığı işe bakarım, dışarıda ırkçı da olabilir SJW de olabilir. Ben önüme konan esere bakarım diyecem de ben kimim hdoskarcehennemi2.com'dan izliyoz sonuçta

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Fistan dedi ki:

kurgu net ama sağlam tokatlamış asds

oscar agliyordu bir suredir kimse izlemiyor reytingler dusuyor diye.

Boyle bir script yazmis olmalari muhtemelen, simdi herkes oscar konusuyor. Mission Accomplished

Mesaj tarihi:

@Sam Will Smith surekli baskalariyla beraber, karisinin aldattigini pek sallamiyordur. Acik iliski aciklamalari vardi bir ara.

Will Smith i severek izlerim, hep sempatik gelmistir ama Best Shape of My Life i izledikten sonra gorusum degisti. Yaslandikca daha hirsli ve agresif bir hale gelmis. Yaptigi hareket acikcasi cok sasirtmadi.

Will Smith in karakterinden bagimsiz olarak, Oscar'da host u tokatlamak nedir ya, adam komedyen. En fazla gulmez gecersin. Ricky Gervais in 50 kere dayak yemesi lazim bu kafayla.

Mesaj tarihi:

olm neler olmuş ya

hayır ironik olan şey şu

benim ne oscardan haberim vardı ne bu şakadan ne de will smith'in karısının aldatmasından

will smith'in tokadı sağolsun hepsini öğrendik ksdf

Mesaj tarihi:
1 dakika önce, Stringray dedi ki:

adam tokattan sonra yerine giderken gülümsüyor? vasat oyunculuk lel

bence bu ne yapıcağını bilemediği için

yani hala böyle sinirli ama bi yandan şaka gibiymiş gibi yapsam mı modunda 

kafası karışık

• Yeni Oluştur...