Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Son mesajlarda Bugün Ne Seyrettiniz ve Bugün Ne Oynadınız'ı görünce bu konuya ihtiyacımız olduğunu fark ettim. Ufak bir tebessüm oluşturabilmişsem ne mutlu bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Sabah apartmanın kedisine hırlayan bir köpeği kovdum. Bugün Allah'ım Bast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Konu icin tesekkurler. Bugun az yemek yedim,güzel bir dünya icin daha az osurdum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Sokak hayvanları için koyduğumuz su donmuştu onu kaynar suyla içilebilir hale getirdim. Kedinin biri geldi bayağı 2 dk aralıksız etrafı gözeterek su içti garibim. Allah için mi yaptım? NOPE. Tybye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 kedilere kaynar su mu içirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 taksiciye hakkettigi icin 1 yildiz verecektim. sonra "o da ekmeginin pesinde. ben 1 yildiz verirsem ratingi duser. para kazanamaz" diyip dusuk yildiz vermedim. allah rizasi icin sadaka olarak 5 yildiz verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 6 dakika önce, Oce4n dedi ki: kedilere kaynar su mu içirdin Kabın içindeki su (kap dediğim büyük) full buz tutmuştu üzerine kaynar su döktüm -9 derece havada soğuma süresi 800ms falandır herhalde döktüğüm suyun. Amaç buzu eritmekti yani. Kaynar su içerler mi sanmıyorum ama emin de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 içi isinmistir, bonus sevap points. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Bugün Allah için birşeyler yapmak isteyen arkadaşları şuraya ve şuraya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 ne allahı olm ya sene 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 fistana dua ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Türkiye'de yapılan bağışın kimin cebine gitti belli, arada şuraya bağış yapıyorum ben: https://www.charitywater.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 leo dicaprionun varsa aslinda bir organizasyonu ona vermek lazim, orda yalan dolan donerse, alnini karislar yemin ediyom kim hak geciriyosa. bill gates e de bagis atabilirim, tak cipi, yolla bizi marsa billlll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 bağış kuruluşlarına inancım baya düşük benim ya... gerçekten bilmem lazım o paraların tamamının yardıma gidip gitmediğini. ya ben de o kuruluşun içinde olacağım, para nasıl kime dağıtılıyor göreceğim ya da default olarak birilerine maaş bağlıyorlar cepleri doluyor diye düşünüyorum ben genel olarak direk bir kaç üni öğrencisi bulup burs vermeyi tercih ediyorum daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 ne bağışı olm türkiyede yaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Ahbap iyi degil mi ya? Ya da ibb askida fatura fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 ibb fatura güzel, hatta anne bebek desteği var çok iyi, unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Pekiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Kuzu eti alabilmek icin 15 kilometre ilerdeki Tatar bölgesine gittim. Selamun Aleyküm diyince indirim yapıyorlar. Dedim ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Askıda fatura genel olarak iyi ama sosyal yardım eskiden sırf partili diye ihtiyacı olmayanlara verirdi yardımını, şimdi nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Askıda diyince gözümün önüne direkt şu resim canlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 (düzenlendi) bağış konusunda soru işaretlerine katılmakla birlikte, incelemek isteyenlere nispeten ufak, güvenilir bir organizasyon bırakayım. https://kahev.org.tr/hakkimizda ekleme; kısaca kadın elinden, hele ki hekim kadın elinden çıkan bir sivil toplum oluşumu diyeyim Ocak 28, 2022 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 12 saat önce, Oce4n dedi ki: bağış kuruluşlarına inancım baya düşük benim ya... gerçekten bilmem lazım o paraların tamamının yardıma gidip gitmediğini. ya ben de o kuruluşun içinde olacağım, para nasıl kime dağıtılıyor göreceğim ya da default olarak birilerine maaş bağlıyorlar cepleri doluyor diye düşünüyorum ben genel olarak direk bir kaç üni öğrencisi bulup burs vermeyi tercih ediyorum daha çok. personel masrafları, kurumun işleyişi için belli bir % alıyorlar bağıştan (bir yerde hakları her şey için düzenli çalışacak gönüllü bulamazlar) en iyi niyetle yönetilenleri bu şekilde personel bir koli de kendine alır mı, kurum aracını telefonunu kendi işi için de kullanır mı bunlar genel ahlak/etik sorunları bizim de yaptığımız şeylerdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Bağış için öncelikle size yaptığınız bağışın nasıl kullanıldığının kuruşu kuruşuna raporunun verilmediği hiçbir kuruluşa bağış yapmayın derim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar