Narstil Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Bastırılmış duygularının dışa vurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 bu arada buraya üye olduğum ilk günden beri burada tanıştığım, benimle iyi geçindiğini düşünen, benimle küsmüş olan, bana yardım etmiş olan, bana yardım etmemiş olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 sen de sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Galiba yeniden baslicak hayata reset atmadan veda mesaji mi atiyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 ya kafası iyi ya da balkondan atlıcak. bu arada bu kadar hızlı unutma vs ırsi birşey olabilir mi? normal gelmedi bana. ya da bi ilaç mı kullanıyosun n'apıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 On 10.01.2022 at 11:13, axedice dedi ki: Sanırım yazar orda anal ilişkiye girdiğini ancak yeterince konforlu olmadığını anlatmaya çalışmış . . . askdjahsd ilginç bir analitik düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 32 dakika önce, ad3m dedi ki: askdjahsd ilginç bir analitik düşünce başarılı bir analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 anal istanbul ihanettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Analojik olarak yetersiz bir önerme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 3 saat önce, Seru dedi ki: ya kafası iyi ya da balkondan atlıcak. Prawler stayla pencereden atlayıp geri geliriz ya nolacak 3 saat önce, Seru dedi ki: bu arada bu kadar hızlı unutma vs ırsi birşey olabilir mi? normal gelmedi bana. ya da bi ilaç mı kullanıyosun n'apıyosun. "hızlı" derken tam olarak ne kastettiğine bağlı bu. yani mesela telefon numaramı unutmuyorum, o kadar da değil. ama kısmen önemsiz şeylerin aklımdan çok daha çabuk uçup gittiğini söyleyebilirim. belirli anılar hafızamda kalıyor. üstünden 20-30 sene geçmiş olmasına rağmen hatırlayabiliyorum. ama bazı şeyleri (bilgiler, detaylar vs) ezberlemeye çalışırken zorlanabiliyorum, bu yüzden de "unuturum" diye sürekli not alıyorum ve elimin altında kolay ulaşabilecek yerde tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Hayata yeniden baslamak guzel, been there done that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 2 saat önce, Laurelin dedi ki: Hayata yeniden baslamak guzel, been there done that umarım seninki gibi pozitif bir sonuç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 geçmiş olsun. Dikkat Konsantrasyon ve Hafıza Testi Beyin 360-Brain Up dikkat konsantrasyon ve Hafıza Test Bataryası beyin haritalaması ve gen taraması yapan bi hastaneye görünsen iyi olur bence. beyin sisi şüphesi? değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 On 21.01.2022 at 12:31, Bone dedi ki: Prawler stayla pencereden atlayıp geri geliriz ya nolacak Prawler intihar mi etti? Bir mevzu mu var? Yakinen gorusuyorduk adamla ama ikimizin de yurtdisina gidip gelme trafikleri arasinda baglantiyi kopardik yillar once. İyidir umarim, sevdigim birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 (düzenlendi) çok eski bir olay değil mi o? 10 yıldan eski olması lazım. yaşamıştı ertesinde. Ocak 22, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 2 saat önce, deadwoll dedi ki: Prawler intihar mi etti? Bir mevzu mu var? ya eski bir geyikten bahsediyorum boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Adamdan ses yok ne zamandır, gitti döndü sonra inat etti resmen yerleşti Kanada'ya. MBA yapmaya niyetlenmişken aklımı çelmeye çalıştı, gel buralarda yap sonra kalırsın diye. Pişmanım valla en iyisini yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Hiç hatırlamıyorum olayı, Kanada'dayken dertliydi bayağı, sonra döndü Türkiye'yi çok özledim diye saf. Derken bir daha gitti (sonra bir daha döndüydü sanırım ama emin değilim o olaydan çok zaman geçti). Bana da çok yardırıyordu hatta gel gel gel diye ilk başta. Sonra ben de Almanya'ya gittim, o Kanada'ya bir daha gitti falan derken koptuk iyice, 10 sene falan olmuştur görüşmeyeli belki. Demek sorun bende değilmiş. Neyse eski mevzuysa iyi, endişelendim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 (düzenlendi) Kanada'dan çok daha eski bir geyik, "camdan atladım geri geldim" diye pati içi espri olmuştu da milattan önce felan... şimdi fıkra anlatmaya çalışıyormuş gibi olmayalım. Ocak 22, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 20 senesi var en az :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 mesajin sonundaki eksi linki 2004 yilinda hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 On 21.01.2022 at 01:41, Bone dedi ki: bu arada buraya üye olduğum ilk günden beri burada tanıştığım, benimle iyi geçindiğini düşünen, benimle küsmüş olan, bana yardım etmiş olan, bana yardım etmemiş olan herkese teşekkür etmek istiyorum. bu gidisat iyi degil keser bu kendini yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 hayata sıfırdan başlıyor gibi hissediyorum diyorum keser bu kendini diyorsun. la olm naptın, ölmeden mezara koydun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 On 23.01.2022 at 09:16, Llama dedi ki: bu gidisat iyi degil keser bu kendini yakinda Keserse git mezarına tükür Seko, nickin hakkını ver her türlü. Bone, üşenmeyip okuduğum kadarıyla kaç defa yapmışsın, yaparsın yine. O korku sadece boşa gitmiş gibi gelen yıllar hissidir. Öyle ise, öyle düşünme. Sonuçta onlar seni sen yaptı. O değil de biz laf sokmalı postlar atmıyor muyduk, ne ara felsefik konuşur olduk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar