Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Hazır hem Steam'de hem de Epic'de neredeyse tüm oyunlar indirimliyken geçen yılın oynayıp en sevdiğiniz oyunlarını sorayım dedim. 2020 Aralık da dahil edilebilir, yıl sonunda tam da bu indirim ve hediye dönemine hazır etmek için çok oyun çıkartıyorlar. Arada kaçırdığımız, ilgi çekecek bir şeyler çıkar belki. Benim için şunlar çok iyiydi: Haven: Geriye bakınca en aklımda kalan oyun bu. Oynanış ve dünya güzel, ama asıl mükemmel yapan karakterler ve öykü. Kaçırmayın bunu, kısa oyun ayrıca. Cyberpunk 2077: Hatalar vardı, AI kötüydü filan ama öykü ve kurgu güzeldi. Çok fazla random side quest yapmazsanız güzelce gidip bitiyordu. Karakterler, şehir ve öykü yıllarca aklımdan çıkmaz, deneyimlemek gerek. Şimdi düzelmiş epey ayrıca. Pathfinder: Wrath of the Righteous: CRPG'nin zirvesi bu yıl bu oldu. Her açıdan mükemmel. Gloomhaven: Yılın en iyi COOP deneyimi oldu bu. Gameplay çok iyi ve zorlayıcı. COOP arayanlara öneririm. Tur tabanlı. Assassin's Creed: Valhalla: Eivor bir Kassandra değildi ama bir yıldır sürekli oynadığım, en fazla süreyi geçirdiğim oyun bu oldu. Ne olduğunu anlatmaya gerek yok zaten. Tales of Arise: Yılın JRPG'si de bu oldu. Öykü ve karakterler bir JRPG'den beklediğim her şeyi verdi. Real time combat ve özellikle AI'lerin combata katkısı iyiydi. Oyun boyunca karakter değiştirmeye bile gerek duymadım combatta. Forza Horizon 5: Mükemmel devam oyunu olmuş, her açıdan daha iyi. Bir kere trafiğin doğru tarafından sürüyoruz artık. Araçların sürüşü de daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Geçen seneye ait tek oynadığım oyun Psychonauts 2 olabilir. Şimdi de it takes two'yu oynuyorum ama henüz bitirmedim bir yorum yapmayayım. Psychonauts 2: İlk oyunu bence sürklase etmiş. En başta çok hızlı başladı ve artarda cutscene bombardımanına tutulduk ancak daha sonra güzel kıvama geldi. Son boss tartışmaya açık onun haricinde mükemmele yakın bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) Wrath tabi ki. İlk oyunun iyi yanlarını koruyup üzerine bu kadar koyabilmesini beklemiyordum, ruskiler iyi iş çıkarmışlar. Cyberpunk da aslında güzel bi aksyon oyunu, hani bu çapta bi oyunun rpg olamaması yine beklendik bi durum ama proje yönetiminden biraz anlayan bi yönetim olsaymış en azından witcher meets deus ex beklentimizi karşılayabilirmiş bi nebze. Solastayı da unutmamak lazım derdim ama, gerek hikayenin yavanlığı gerekse 5E yavanlığı direk unutturdu. Yani eeeh işte bi dungeon crawldu. Aralık 23, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Cold Steel 4 PC ye 2021 de geldi ama daha eski tabi. Bu seri çok güzel jrpg seviyorsanız Trails in the sky ve devamı cold steel oyunlarını alın derim. Arada Ao diye 2 oyun daha var onuda Pc ye getiriyorlar ama çıkması için daha zamanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 net AC:Valhalla, baska da pek bisi oynamadim gibi zaten. 120+ saat and counting... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 120 saat Valhalla? Noob Solasta çok iyiydi, eğer Pathfinder olmasaydı CRPG olarak onu yazardım ben de. 5e'yi epey seviyorum bu arada, Solasta da mükemmel uyarlamış. Öykü çok tırt ama işte, akılda kalıcı değil o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 AC: Valhalla da benim için mekanikler ve dünya tasarımı açısından witcher 3,5 gibiydi. çok mu iyiydii değildi tabi. HALO Infinite, Halo'ya benim gibi gamepass ile yeni başlayanlar için değişik bir tecrübe oldu. Cyberpunk konusunda axedice'a katılıyorum, doğru beklentiyle oynarsanız güzel oyun Eşimle ve arkadaşlarımla coop güzel vakit geçirten It Takes Two'ya da buradan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Senenin oyunu Valheim'dı bence. Ama tabii neye göre çok az oyun deneyebiliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 bu yıldan yılın oyunu dedirtecek kadar oyun oynayamadım ama doğrusunu söylemek gerekirse şunu kesin oynamam lazım dedirten yeni bir oyun da 1-2 tane hariç göremedim hani. en çok eğlendiğim oyunlar geçen yıllardan oldu. 2021 oyunlar için hayli sönük bir yıl oldu bence. oynadıklarım arasından cyberpunk 2077 diyesim var gene de çekinceli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 valhalla da 2020 oyunuymus zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Spoiler A Way Out7h 10m Back 4 Blood11h 49m Battlefield 34h Battlefield 45h 11m Battlefield Hardline7h 45m Boyfriend Dungeon4h 57m Broforce5h 41m Charlie Murder8h 42m Cloudpunk14h 06m Control1d 1h 13m Control - AWE3h 10m Control - The Foundation4h 30m DEEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game2h 39m Despot's Game8h 48m Disjunction10h 24m Donut County2h Doom5h 52m Empire of Sin8h 20m Erica2h 05m GRIS3h Gang Beasts2h 58m Gothic1d 2h 12m HROT4h Hades3d 15h 53m Haven11h Horizon Zero Dawn - Complete Edition1d 17h Into the Pit9h 29m Loot Box Quest4h 18m Mighty Goose6h 51m Minit Fun Racer57m Mortal Kombat 118h 12m NEOVERSE1h 25m Need For Speed Heat20h Need for Speed: Payback1d 42m Nier: Automata1d 4h 52m Observation6h 29m Of Carrots and Blood3h 15m Outriders14h 22m Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville15h 46m Psychonauts9h 40m Rage 219h 20m Raji: An Ancient Epic5h 01m S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky11h 12m S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl13h 37m SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE9h 43m Sea of Solitude8h 42m Second Extinction19h 57m Severed Steel4h 55m Star Wars: Battlefront II (2017)6h Star Wars: Squadrons11h 15m Tainted Grail: Conquest13h 31m Terminator: Resistance14h The Ascent10h 16m The Forgotten City10h 43m The Gardens Between3h 47m The Medium8h 15m The Procession to Calvary2h 59m Titanfall 25h 54m Trover Saves the Universe5h 30m Twelve Minutes7h 51m WHAT THE GOLF?13h 50m West of Dead8h 07m What Remains of Edith Finch-- Yes, Your Grace11h 34m 2021'de 64 oyun bitirmişim, bazıları replay. Aralarında ilk kez oynayıp en çok beğendiğim 10 oyun boldlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 The Forgotten City nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Boyfriend dungeon ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) @GERGE baya beğendim ben onu, eski skyrim moduymuş ue4 ile standalone yapmış 3 kişi ufak ekip, hiçbir video yazı vs bakmadan başla oynayamaya, çok uzun değil zaten öneririm. gamepasste var bu arada Aralık 23, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 1 dakika önce, senko dedi ki: Boyfriend dungeon ??? sdgfhj gamepassin abv, female dagger abla var onunla takıldım ben neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) Solasta’nın seslendirmeleri de berbattı. Buradaki rezalet seslendirme bir yana, pek çok yerde tamamen yanlış vurgulanan kelimeler vardı; sanki seslendirenler yapay zeka gibi okuduklarının anlamını hiç düşünmemişler. Yine de Solasta’yı çok beğendim çünkü combat sistemini çok iyi yapmışlar. Aralık 23, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 ben en çok FMyi oynadım (21 ve 22) ve en çok onları beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) steam awards oylarım; game of the year: cp 2077 vr game of the year: cooking sim labor of love: no man's sky better with friends: valheim outstanding visual style: little nightmares 2 most innovative gameplay: loop hero best game you suck at: age of asdb. rts. best soundtrack: guilty gear strive outstanding story rich: cp77 verdim de biraz eurovision mantığında verdim birini kazansın diye. sit back and relax: farming sim 22. uzun zamandır yeni çıkan oyun filan oynayamıyorum zaten kendi listemi yapamam. steam'dekie ankete en adil şekilde vereyim dedim kendimce. labor of love listesinde rust ve apex gibi şeyler vardı mesela. terraria ile nms arasında kaldım ama nms bir başka. valheim'e goty vermeye gönlüm el vermedi. better with friends'e daha uygun geldi. Aralık 23, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Steam Awards'ı yeni doldurdum: GAME OF THE YEAR: Cyberpunk 2077 VR GAME OF THE YEAR: VR yok. Ama Blair Witch dedim düz iyi oyunu sevdiğimden. LABOR OF LOVE: No Man's Sky BETTER WITH FRIENDS: Sadece onu oynadığımdan arkadaşlarla Back 4 Blood OUTSTANDING VISUAL STYLE: Forza Horizon 5 MOST INNOVATIVE GAMEPLAY: 12 Minutes BEST GAME YOU SUCK AT: Age of Empires IV BEST SOUNDTRACK: NieR Replicant™ ver.1.22474487139 OUTSTANDING STORY-RICH GAME: Cyberpunk 2077 SIT BACK AND RELAX: Unpacking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 9 saat önce, GERGE dedi ki: The Forgotten City nasıl? bunu yazmaya gelmiştim. Skyrim moddan uyarlama oyun o yüzden diyalog sistemi, genel gameplay aynı bethesda oyunlarıyla. Combat çok az var, hatta skiplenebiliyordu sanırım. Time loop konseptini gayet güzel yapmışlar. Hikayesi de güzel bence. 7.8 saatte bitirmişim(4 tane sonu var oyunun. Üçünü gördüm yetti.) Yavaş yavaş time loopu çözmek, olayları etkilemek ve genel arka plandaki mysteryi çözmek çok hoşuma gitmişti. Bu sene en sevdiğim oyunlardna biri oldu. Bu seneki öbür time loop oyunu Twelve Minutes çok daha basit kaldı benim için bunun yanında. Meh bi oyundu o çok. 30 lira şu an indirimde Steamde. Değer bence. Ama pc gamepass te de olması lazım sanırım. https://store.steampowered.com/app/874260/The_Forgotten_City/ Başka oynadıklarıma baktım da en beğendiklerim Aoe 4, Forza Horizon 5, Halo Infinite gibiler. Microsoft iyi yardırmış bu sene sdf Ha birde Hades var tabii. Rogue like sevenler mutlaka oynasın. Hikaye, gameplay, müzik, art, seslendirmesiyle 10/10 oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Evet The Forgotten City var Gamepasste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 - AC Valhalla - Forgotten City ( GotY ) - Deathloop - Subnautica BZ - The Medium - Lego Builder s Journey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 (düzenlendi) Hades cok iyiydi, onun disinda bu yil hayal kirikligiyla dolu... he birde basima bir is gelmicekse Cyberpunki baya begendim birde ben. Aralık 24, 2021 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 (düzenlendi) GAME OF THE YEAR: Cyberpunk 2077 Spoiler Spoiler GAME OF THE YEAR: Hades Aralık 24, 2021 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Hades geçen yıl topladı zaten o ödüller, yıllar karışmış sizde Kasım 2020-Aralık 2021 farazi sınırlarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar