aberktas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 (düzenlendi) Herkese selam! Burada benim gibi "şu kadar yıl sonra geldim" tadında başlık açan çok oluyordur muhtemelen, çünkü başka bir şey ararken Google'da "forum.paticik.com" adresini görmenin nasıl bir hissiyata sebebiyet verdiğini kelimelerle tarif edemem. Gençliğimiz bu forumda geçti resmen... Hala devam ediyor olmasına hem şaşırdım, hem de sevindim. Dile kolay, 20 yıl geçmiş... MMORPG ve online oyunların ilk örneklerinin çıktığı o dönemler... UO karşısında tüketilen bir gençlik... Vay be, çok güzel günlerdi, nostalji yaşattınız bana, teşekkür ederim. O dönemlerden kalan kimse var mı bilmiyorum ancak selam vermek ve hislerimi dile getirmek istedim. Bir de geçmiş mesajlarımı (2013 tarihli 3 mesaj dışında) göremedim, bir reset mi gelmiş bilemedim. Herkese sevgiler, sağlıklı günler dilerim... Edit: Yıllar geçince insan unutuyor, benim asıl hesap Aragorn. Ondaki mesajlar duruyor, enteresan. Kasım 28, 2021 aberktas tarafından düzenlendi asıl accountu ekleme Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 yeniden hoşgelmişsin, eski hesabının şifresini unuttuysan dynamick ile yazışıp öğrenebilirsin belki. Alıntıla
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 o dönemlerden kalan bayağı adam var ya hepimiz kartlaştık artık ahah. Tekrar hoşgeldin. Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Hoş geldin tekrardan Eski forum altyapısında şifreler kriptolu olduğu için yenisine aktarılamamıştı. [email protected] adresine veya direkt forumdan DynamicK'e ulaşabilirsen Sam'in dediği gibi eski hesap için yardımcı olacaktır 26 dakika önce, Darksun dedi ki: o dönemlerden kalan bayağı adam var ya hepimiz kartlaştık artık ahah. Tekrar hoşgeldin. Aynen, Ultima Online zamanlarından biri daha döndü aramıza Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Forumu dinozorlar yaşatıyor zaten gel gel:) Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Ben nicki hatirladim sanki. Welcome to the real metaverse. Alıntıla
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Hoşgeldin, beşiktaşlı olmana ayrı sevindim. Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Hoşgeldin, hoşgeldim . Tam olarak öyle oluyor arada karşıma çıkınca “vay be az cebelleşmedim sizinle sevgili pati halkı” diyorum :) hala nefretinizi taze tutuyorsunuzdur umarım sevgiler :)) Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 selam amortismanın nasıl düştüyse tekrar patiye gelmişin bacım Alıntıla
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 ahahahahahah enfessin Alıntıla
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 hunn nerelerde ya, o eski beyefendiler simdi neredeler? Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 22 saat önce, goldbären dedi ki: selam amortismanın nasıl düştüyse tekrar patiye gelmişin bacım Hahahahahah hiç değişmemiş olmanız nasıl güzel Alıntıla
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 nicki hatırladım ya hoş geldin Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 3 saat önce, dylanN dedi ki: Hahahahahah hiç değişmemiş olmanız nasıl güzel BAKİRLİĞİMİZİ pardon BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKSIN Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.