axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Evet başlık salakça oldu. Gavur forumlarda gördüm özendim, bi oyunun konusunu hiç bilmeyen birinin anlayamayacağı bir şekilde yazıyorsun, diğerleri de bilmeye çalışıyor. Örneğin : "En yakın arkadaşının yanında uyanan adam, geçmişin izlerini aramaya başlar " Spoiler Cevap : Planescape Torment gibi. Böyle alakasız bi yerinden konuyu yakalayıp basit kısa bi cümleyle anlatmaya çalışacaksınız, biz de tahmin etmeye çalışacağız falan. Morg dersen, hafızasını kaybeden dersen herkes oyunu çakar, maksat doğru bilgileri oyunu bilmeyen insanın tahmin edemeyeceği obscure bi şekilde verebilmek. Hadi başlıyorum ben Geçim sıkıntısı yüzünden köyünden ayrılan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 33 dakika önce, axedice dedi ki: Geçim sıkıntısı yüzünden köyünden ayrılan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir . . . geçim sıkıntısından dolayı köyden ayrılan karakterin olduğu oyun aklıma gelmedi nedense hiç kingdom come benzetesim geldi de o da değil aslında. fallout desek orada da büyükşehir kalmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 mount and blade mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: Evet başlık salakça oldu. Gavur forumlarda gördüm özendim, bi oyunun konusunu hiç bilmeyen birinin anlayamayacağı bir şekilde yazıyorsun, diğerleri de bilmeye çalışıyor. Örneğin : "En yakın arkadaşının yanında uyanan adam, geçmişin izlerini aramaya başlar " Gizli içeriği göster Cevap : Planescape Torment gibi. Böyle alakasız bi yerinden konuyu yakalayıp basit kısa bi cümleyle anlatmaya çalışacaksınız, biz de tahmin etmeye çalışacağız falan. Morg dersen, hafızasını kaybeden dersen herkes oyunu çakar, maksat doğru bilgileri oyunu bilmeyen insanın tahmin edemeyeceği obscure bi şekilde verebilmek. Hadi başlıyorum ben Geçim sıkıntısı yüzünden köyünden ayrılan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir . . . asfasdgf o kısmını oynamadım ama çok cyberpunk'ı nomad oynasam edineceğim hikaye gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 gta olabilir mi ya herhangi bir versiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 1 saat önce, Suark dedi ki: mount and blade mi ben de böyle düşündüm de yazmadım. üzülürüm doğru çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Abi sen bilmiş ol niye üzülüyosun üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 (düzenlendi) Ocean fallout diyerek bildi aslında, fallout2deki köyden new renoya göçüp pr0n movielerde oynayan/flufferlık yapan maraba konseptine atıfta bulunmuştum, fallout1 e göre baya bi yerleşik düzen var. evet @Oce4n sen devam et şimdi. Kasım 17, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 3 saat önce, axedice dedi ki: Geçim sıkıntısı yüzünden köyünden ayrılan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 (düzenlendi) Alakasız işlere girmesinden ötürü daha çok şu gelmişti aklıma asd Spoiler aka mazlumu getirin bana Kasım 17, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 52 dakika önce, axedice dedi ki: evet @Oce4n sen devam et şimdi. çok iyiyim bu işte yenisi gelsin madem: 2 yapay zeka, dilsiz kıza işkence yapmak için başa geçmeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Portal 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 (düzenlendi) evet konsept eğlenceli. konusu ilginçli değil ama konusunu sığlaştırarak daha çok. hatta bunun filmlisi daha güzel olur. Kasım 17, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 17 dakika önce, Komutan dedi ki: Portal 2? doğru komutandan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Bu ne lan 20 yıl öncesinin topikleri gibi. Hindistan gerçekten gerimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Uçkuruna düşkün baba ölünce çıkan miras kavgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 30+ adamlara bak napıyonuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Bu ne lan hiç bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 (düzenlendi) @Komutan total war? yok ya bu farklı klanlar arasında oluyordu değildir herhalde Kasım 17, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Benim de aklıma direk crusader kings geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Baldurs Gate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 1 dakika önce, ShadowFury dedi ki: Baldurs Gate. Doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Yanlış kişiyle yattı diye hayatı kayan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir... maraba değil gerçi ama recurrence adına o kısma dokunmadım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Gozluk takan adam takim elbise giyen adam istedi diye gokdelen patlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar