Gungor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 MacOS da preview’in yaptığı işleri yapabilecek Windows SS program önerileriniz var mı? Temelde, ok çizmek, yazı yazmak, şekil çizmek vs. bunları layer layer oynayabilmek derdindeyim. Şu anda lightshot işimi görüyor ama yazı, çizgi kalınlığı vs konularda çok seçeneksiz kalıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Ben bazen macOS’u sirf cmd+shift+4 yuzunden kullaniyorum bazi islerde. Windows’ta benzer native bir sey var mi bilmiyorum da print screen’e basip paint’e cp yapmaktan sonra da rescale etmeye calismaktan imanim gevremisti macOS’la tanismadan once. Su gereksiz animi buraya birakip kaciyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 tam olarak ne istediğini anlamadım ama Ekran Alıntısı ile print screen -> paint.net yeterince işime yarıyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 (düzenlendi) sharex bi foruma post atmıyor, zorlasan onu da yapar bence. Ekim 17, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 sharex sadece gif özelliği için yükledim, geri kalan işler için lightshot kullanıyorum ona alıştığım için
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 (düzenlendi) 8 saat önce, Bone dedi ki: tam olarak ne istediğini anlamadım ama Ekran Alıntısı ile print screen -> paint.net yeterince işime yarıyor. +1 snippet tool da iyi. bu da belki isini gorur https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/zoomit Ekim 18, 2021 reyou tarafından düzenlendi
Gungor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 8 saat önce, razzRaziel dedi ki: sharex bi foruma post atmıyor, zorlasan onu da yapar bence. oh boi! tam istediğim şeyler
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 windows+shift+s = snip & skecth is the winner
Öne çıkan mesajlar